mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • RJoco
    Azt írtam, hogy nem indiaizok, de elmentem fáért és imádok fát pakolni a sárfutó óta, szóval ezt nem hagyhattam ki.

És akkor itt jöttem rá, hogy a fejlesztők nem elfelejtették kijavítani a manuális kiadós hibákat, hanem FÍCSŐR!!!
    Ezzel próbálják arra kényszeríteni a játékosokat, hogy ne indiaizzanak.

Ugyanis a fakirakó úgy van megcsinálva, hogy a hosszú fának pont jó (ezt mod nélkül úgysem kell pakolni), a közepes fa meg lebillen. Emellett még hátra is csúszik, ha lassan kérem ki. Ha hirtelen kikérem a 3 szálat, akkor még éppen jó. De így is egész a fáig álltam az Aramatsuval, hogy tudjam szedegetni, olyan messze tették a kiadót, plusz a hátracsúszás és már elérhetetlen a közepe. Az egyik vége éppen, de az már durva játék.

A rövid fát nem néztem, de az is egy szép sztori, hogy miért.
    A tréleres elég messze van, gondoltam nem az Aramatsuval megyek, előszedtem egy pályára felkészített Western-t (asszem, szép pirosas főnix a festése), mert az jó gyors. Az biztos is, mire a trélereshez értem eléggé leamortizáltam a motort, már felkiáltójeles volt. Szerencsére ott egy póttal meg lehetett javítani. Aztán fogtam a Futon-S-t és irány vissza a kereszteződéshez, ahol a faszállítót hagytam. Most is kapott rendesen a motor, de azért sikerült óvatosabban vezetnem.
    A másik térképen jövök rá, hogy fölösleges a pótot cibálnom, mert a fűrésztelepnél, ahova a fát szántam, úgyis kell egy verda, mert amíg az Aramatsu meg van pakolva, addig a póton sem tudom rögzíteni az árut. (Az értelmetlen pakolást, minthogy lerakjam a földre, majd aztán adagonként vissza, nem szeretem.) Úgyhogy otthagytam a már elbontott úttorlasznál. A rövid fát úgyis a közepes tetejére akartam rakni. Menet közben az is eszembe jutott, hogy nem kell nekem rövid fa, mert simán lehet közepes rönkből fagerendát csinálni, és még többet is ad, mint a rövid rönkből. Aztán később az is eszembe jutott, hogy akár egy adag hosszút is elhozhattam volna pakolás nélkül, mert abból is lesz bőven fagerenda és közepes gerenda.
    Azért egy teli platós Aramatsu megérkezett a fűrésztelepre. Nem tudom, hogy végül hány szálat hoztam el, kb. úgy telepakoltam, mintha csak rögzítve lett volna.