Jóózsf István#6665
Végeredményben ugyan úgy gyengül a motor, ahogy váltogatsz feljebb. Csak a játékban cifrázva van. Mások a számok, mások az értékek. Ami nettó hülyeség volt, mert simán beemelhették volna a valóságból is az értékeket.
Az megint egy másik kérdés, hogy nincs normálisan leprogramozva, hogy a nyomorult nem VISSZAVÁLT? hanem megvárja amíg teljesen megáll a jármű. Ezt már sokan felvetették sok fórumon. Nem hiszem, hogy valaha is normális lesz. Az az ellenszere, hogy pöcögtetni kell a váltó (előválasztó) gombot. Mint ahogy én is szoktam. A dejóimban amikor villan jobb alul a HUD, akkor nyomtam meg a gombot. És ilyenkor hajlandó a körülményeknek (LÁSS CSODÁT) megfelelően fel, avagy lefelé váltani.
Akkor most már elmondom, hogy a váltóimban csináltam az egyes alá még két fokozatot. Így már az én egyesem olyan erős, hogy tényleg mindent meg tudok mozdítani. Viszont a legnagyobb fokozatot meg visszavettem, hogy ne tudjam elérni azt a sebességet, amikor az aszfalt jégpályává változik. Így bátran tudok csutka gázon "száguldozni" a magam kényelmesen haladós tempójában.
Gyárilag, mint mondtam 1-ről indul és a legmagasabb érték 14 és 24 között van. A 24 nyilván az országúti váltó. Csak a terepváltókat buzeráltam át. Mindig csak azt használom. Bármilyen járműről is legyen szó. Elsősorban az alacsony 1-2-3 fokozatok miatt!