mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • RJoco
    Az szomorú, ha ilyen bugokat benne hagytak. Hiába, Istvánunk nem tesztelte bétában.... :))

Ilyen manager, meg mit viszek magammal a kocsin szempontból bonyolultságban már SR fölött van. Ez annyira nem jön be. SR-t is inkább arra használom, mikor egy zacsi vagy X kezd túl sok lenni, ez pihentetőbb. Mondjuk, ha ez is túl sok, akkor előveszem az ETS-t vagy ATS-t. Ott tényleg nem kell gondolkodni :)

A tippeket köszi, majd jobban odafigyelek a managerekre. Ha jól értem, akkor te az expedícióban viszed őket és foglalkozol mindennel, majd a végén az expedícióval, így növelve meg jobban a bevételt?
    Vagy ez mindegy és szabad módban is működik?

A keréknyomás trükköt eddig csak sziklán használtam. Bár van amikor nem sikerült, mert valamiért azt találták ki, hogy nem elég átállítani, el is kell fogadni azt. Na ez nálam általában elmarad. Aztán mégis átjutok az akadályon...

Gondoltam, hogy előszedem a PS5 kontrollert és azzal tolom, de aztán lusta voltam. Most meg már beállítottam az egeret, így a váltás itt is csak egy gombnyomás, mint SR-ben. Én nem szeretek annyit vacakolni a sebességváltóval, jobb szeretem, ha azonnal oda kerül, ahova akarom. Még tudnám finomhangolni, mert van manuális lehetőség is az automata helyett, ami az SR-ből pl. hiányzik nekem. Jobban, mint a guminyomás állítás.