eta32#6653
Én pl. mikor meg kell találni mondjuk 3 valamit,nem is keresgélek...
Mert olvastam fórumokon hogy a legtöbb bugos,volt aki össze szedte a megfelelőt sőt többet is mégsem kapta meg a jutalmat.
A távolságot nekem sem sikerült eddig betartanom ,de annyira nem nagy veszteség.
Én már egy ideje mindig viszem magammal a pénzügyi managert az egy küldi után megnövelt hasznot ad,és sokáig bent vagyok egy területen így a végén szép summával zárok.
Mivel az angolom a 0-val egyenlő így a gépi fordított verzióval nekem könnyebb a játék, az elején így is a netről szedtem pár infót,mert ez teljesen más hozzá állást igényel ,ami tök jó szerintem.
Ami az SR-ből nagyon hiányzik az a kerék felfújás-leeresztés opció,sokszor használom és észrevehetően működik...ja meg lehet külön gombra tenni a leállítás indítást...
A drón is nagyon jó a felfedezésnél,főleg ha viszed a megnövelt hatótávért felelős emberkét,ez is jó lett volna az SR-be.
Na meg számomra az is fontos opció volt mielőtt beruháztam erre a játékra ,még valamikor volt egy ingyenes hétvége és ki tudtam próbálni.
Nos működik ugyan úgy kormánnyal nagyon adja a szimuláció-kormány vissza jelzés is ugyan úgy megvan.
Igaz itt is trükközni kellett hogy elmentse és működjön,de ezt már megszoktam .
Ja és a mentéseket itt is ugyan úgy lehet vissza tölteni ha épp gond adódik ,mert épp kifagy vagy hasonló.
Vannak a játékban,maradtak benne bugok de játszható...