mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Jóózsf István #6642
    Jól van.
    Mindenki elengedheti a szék karfáját. Nem kell már szorítani!
    Nem menti el a játék a sziklaomlásokat és az út leszakadást. (Meleg pillanat volt!)

Viszont szereztem egy jó és egy rossz pontot a játéknak. A jó az, hogy a fejlesztők kezdenek rájönni, hogy a játékban mindennek szüksége van tapadásra. Még a rakománynak is. És elkezdték szépen hozzáadni a játékhoz. Nyilván az alapvető (eddig megjelent) cuccoknak soha nem lesz tapadása, mert azt visszamenőlegesen módosítani kellene és az bizony munka. Legalább 10-15 perc. (Nekem)

A rossz meg az, hogy valami hibát vétettek a modokkal kapcsolatban. Például a mod járművek képe nem jelent meg a járműboltban. De nem hiszem, hogy ez volt a konkrét hiba.
    És amikor javították akkor tűntek el a boltban vásárolt pótkocsijaim. Egyszerűen kiíródtak a mentésből.
    És az egyik járművem felépítménye is eltűnt! Szintén mod volt. Jó persze! Amikor befejezek egy régiót, akkor én sem vagyok olyan hülye, hogy mod dolgokat hagyjak kint a terepen. Sőt! Általában semmit sem szoktam kint hagyni. Pontosan ezen okból kifolyólag. Csakhogy most nem új régiót kaptunk, hanem egy menet közbeni béta frissítést.