-
Jóózsf István #6620 Már beszéltük a hangot...
Igen. Halk. Így is marad.
Nem tartom olyan fontosnak a berregést. Tekintve, hogy ebben a játékban a hangok valahol a csapnivaló és a büntetendő közé esnek.
Ha esetleg felmerül egy ilyen helyzet, akkor meg jogában áll mindenkinek csutkára tekerni otthon a hangerőt! :-) (Ne én mondjam már meg hogyan kezeljük az eszközeinket!)
Az honnan származik, hogy kiszedik a nehéz pótot? Valamit félreértettél.
Merthogy szerintem pont hogy használni fogod. Ugyanis a játék történelmében először csináltak hozzá egy hat helyet foglaló árut!!!
Autózni jó a térképen. Céltalanul. Felfedezni. Lehetőleg árut ne akarj szállítani. Főleg nagy tételben.
Most meg elfelejtettem, hogy miért jöttem...
Valószínűleg pont ezt akartam leírni.
Szóval elkezded a régiót. Elindulsz és felfedezed. És azt mondod, hogy de jó kis pálya ez.
Aztán elkezded felszámolni az útakadályokat, hogy egyáltalán dolgozni tudj. Amúgy mindenhova el lehet jutni kerülő úton.
Szóval ott tartasz, hogy: Na akkor dolgozzunk! És az első térképen ez nem is jelent gondot, mert van aszfalt út hálózata, amiről csak kis mértékben kell letérni.
De a másodiknak nincs. Ráadásul elővették a legrosszindulatúbb modorukat és úgy megkocsikáztatnak, körbe-körbe hogy a füled kétfelé áll!
egy, maximum két küldetést tudok megcsinálni egyszerre. mert nem bírom tovább idegekkel. Ezt is naponta max kétszer, háromszor.
Ez a régió toronymagasan nyeri a legaljasabb címet!
Nekem a 15. fázis tetszett a legjobban. Két pálya, meg kellett csinálni az utat és aztán lehetett szállítmányozni. Zseniális volt ahogy annak a küldetései összeálltak.
Az évad záró már nem tetszett, mert három pályán keresztül kellett szállítani. Nem véletlen módosították aztán az összekötő utakat "háromszögre!" (A lineárisból.)
És az azelőtti évadzáró sem tetszett. Az azt megelőzőt szintén rühelltem (Szántó-vető... (Talán Grúz) Pláne, hogy valami fejlesztés miatt kétszer kellett megcsinálnom!
Úgy látszik, hogy az évadzárók nekem nem jönnek be.
Igen. Az orosz régió sem volt "gyere be!"