mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Jóózsf István #6618
    A baj az, hogy nem teljesen, de nagyrészét igen. Természetesen csak xml szerkesztéssel.

A 12 másodperces rész egy sor, azt simán lehet törölni, vagy beírni egy horribilis számot és akkor csak szökőévenként hallod.
    Van egy sor a fékre vonatkozóan, amit vagy szintén törölni lehet, vagy ki lehet cserélni bármelyik másik autó ugyanilyen sorára és akkor azt a hangot fogja lejátszani.
    Amúgy abban a dejóban amiben a két új járművet mutatom be még minden hang benne van. Ha akkor nem zavart...

Én az Ank hangjait töröltem kompletten és tettem be a White-ét. Chevi 1500-ét meg a Hummerére cseréltem. Ennek a két autónak a motorhangjai kikészítettek!

Ami miatt igazándiból itt vagyok, az a pálya. Borzasztó rajta dolgozni! Egyszerűen képtelenség haladni, mert sem az indiai módszer, sem a hosszú pótkocsi nem működik rajta. Talán egy röviddel el lehet lenni. De az ugye 2+2 rakhely.
    És még valami volt ami bosszantott.: A két térképen rendesen van olyan feladat, amihez az ominózus újrafeldolgozós - vashulladékos (NEHÉZ) konténer kell. Az első térképen van két feladat is, aminél kettőt - kettőt át kell vinni a másikra. Ugyanarra a helyre.
    A második térképen is van olyan feladat amihez négy ilyen kell. Mit gondoltok hova kell vinni. Persze, hogy nem ugyanoda! Hanem az első térképre.

Száz szónak is egy a vége. Már most rühellem ezt a régiót és a feladatok felénél sem tartok! Feleslegesen bonyolították agyon.
    Nem lehet rajta egy jóízűt játszani!
    Értem én, hogy a játéknak az a célja, hogy minél többet szivassuk magunkat, de ha logikátlanul tesszük...