mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • RJoco
    MOST MÁR LÁTOM!!!
    Mármint, ha beletolom a fejemet a monitorba, akkor tényleg látom, ahogy előtűnik a jármű a semmiből, majd visszabújuk ugyan oda.
    Játék közben biztos, hogy nem tűnne fel, mert olyan messze úgysem fogok nézni. Az érdekes dolgok a közelemben történnek. Kivétel, ha valami oknál fogva mondjuk úgy állok meg egy szirten és váltok autót, hogy egy visszatöltésnél láthatnám, ahogy leborul a mélybe :))
    Amúgy még a jelöléssel is nehezen találtam meg. Szóval, ha úgy gondolják, hogy ezzel segítenek azoknak, akiknek gyengébb a gépük, akkor tőlem, akinek erősebbe a gépe, biztos, hogy nem vesznek el semmit az élményből :)

Nem folytatom, de pontosan tudom, hogy nálad mennyire vanilla egy vanilla. Semennyire.
    A felszerelés kiválasztását el is tekertem, mert nézni sem bírom, ahogy a felépítmények között cikázól. Úgysem tudom megmondani, hogy melyik mod, melyik eredeti. Majd a játékomban kiderül, hogy ténylegesen mit is tehetek a kocsira.
    A köteled meg egy vicc. Hosszú is, erős is, akkuról is megy. Ilyen az enyémben nem létezik. Azon a sziklafalon biztos, hogy nem mentem volna fel semmivel, ahol te felcibáltad a másikat is. Mondjuk nem is értettem, hogy egy zsákutcába miért viszed magaddal.