mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • RJoco
    Nekem nem is volt gondom a teljesítménnyel. Leszámítva a mentéseknél, de ott sem mindig volt észrevehőt. Talán inkább attól függ az akadás, hogy mennyi jármű van kint és mennyire van zúzva körülöttük a terep. Mert ezeket elmenti.

Azért majd bedobhatsz képet az ilyenről, meg olyanról. Vajon látszik e egyáltalán vagy esetleg átátni majd a pótokon és rakományokon? :))

Amúgy van olyan elem, ami tetszik, mint, hogy a Tatra 805 megkapta méltó helyét a scout-ok között. Nem is értem, hogy volt offroad. Vagyis értem, nem a hófutó világában, tele mély hóval és sárral. Egy lazább földesen biztos jól el lett volna. Sosem használtam.

Meg van olyan, hogy a scout-ok vonóhorgot kapnak. Na erre kíváncsi vagyok, mert nagyon sokra nem lehet rákötni semmit. Ami azért elég sok lehetőségtől megfosztja az embert. Általában nem is scout-tal mentem a pótért, hanem valami nagyjal, aminek a platójára feldobtam. Ha meg nem tudtam feldobni, akkor egyszerűen magam után ráncigáltam. Öröm volt nézni azt a fizikát, amit a játék legenerált a kötél végén.