6011
-
chris0000 #5931 hi. talán ez jobb lesz, mint az a szar expeditions. itt pakolni, útat építeni, feltölteni kell majd.. szerintem izgalmasabb lesz új játékként. 2025 üdv. RoadCraft -
Jóózsf István #5930 Megírtam ide egy novellát arról, hogy kell az erős processzor a játék alá, de nem elég. Szépen megnövelte a kockaszámot, de ugyanúgy akadt, röcögött.
Az segített, hogy bekapcsoltam a vészinket és ki a fríszinket. Ettől egész sima lett. Tegnap. De ma már megint éreztem rajta kis akadékosságot, de messze nem akkorát, amit szoktam.
Számokban. Mivel én bétával játszom még azokban a régiókban is, amik már régiek a korábbi összeállítás olyan 40 kockára volt hivatott. Nem kell meglepődni. Ez a béta miatt ilyen alacsony. valamit elbabráltak benne.
A mostani viszonylag simán viszi a korlátozott 72-őt. Majd lövök pár dejót, de most épp a nyolcadik fázisban vagyok és a földművelés nem túl érdekfeszítő. -
Jóózsf István #5929 vhjfghjff -
Jóózsf István #5928 Az a baj azzal, hogy nem lehet leszavazni a modokat, hogy én a térképeknél láttam, hogy azt már egyszer próbáltam! És elég szigorú vagyok a mod térképekkel kapcsolatban...
Tudom, hogy ezt is próbáltam már, de nem tudom, hogy mi volt a véleményem! Így mot fel kell iratkoznom. Indítanom egy játékot. Esetleg bejárnom...
Hogy kiderüljön, hogy egy fércmunka. Mondjuk az az első száz méteren is kiderül. De a jó és szar között vannak árnyalatok. -
PagoX #5927 Nem tettem fogadalmat, de eddig logisztikailag ez működött a legjobban: Nagyon jól tapadnak rá a rönkök, szinte teljesen tele tudom rakni, akkor se csúszkálnak. Könnyű vele a hosszú rönköt is pakolni, így érdemes jól megpakolni egy hosszú rönkös teherautót, és egyszerre menni, és útközben visszapakolgatni, ha szükséges. Legvégső esetben pedig üzemanyag pótot is vontathatok, így nem gond távoli helyekről a rönkszállítás.
Ezek az új camperek kizárólag a beépített radar miatt jók. Gondolom a következő dlc-kben sorban kapjuk az Expedition további kellékeit: mélységradar, stb. -
Jóózsf István #5926 Nemhogy izgalmasabb nem lett, de néhol le is van egyszerűsítve. Ki vannak hagyva folyamatok és a többi.
ÉS, vagy DE (Kinek hogy...) nem sok ilyen feladat van. És igen. Ezek a traktorok módosítás nélkül pont olyan siralmasak, mint a korábbiak.
Nem is tudom mi a fő profilja a régiónak - fázisnak. Nem igazán mezőgazdász, nem igazán erdész - rönkös. Talán a kastélyok - várak felújítása.
Ehhez képest két traktor és két felfedező autó a járandóságunk.
Nem tudom értelmesen megfogalmazni, hogy mi jó és mi nem. Nekem nyögvenyelős volt, mert nem tudtam a blokkolt feladatok miatt előre dolgozni.
Mint hardmódosnak ott van a loglift is, amit sok teherautóra felrakhatsz, de szerintem a traki - csipesz - rönkfélpót is érdekes lehet. Vagy tettél valami fogadalmat, hogy: Vagy Aramatsu, vagy semmi? :-) -
PagoX #5925 Nekem, mint vaníliás, hardmódos játékosnak nem engedhető meg az a luxus, hogy az Aramatsun kívül mással pakoljak rönköket.
Ami pedig a mezőgazdaságot illeti: a készítők azt ígérték, hogy az osztrák paraszt sokkal izgalmasabban műveli majd a földet, mint korábban a közép-Ázsiai, de az eddigi végigjátszás videókból ez nem úgy tűnik. Ugyanaz a dög unalom, mint eddig a kanyarodni alig hajlandó traktorokkal. -
Jóózsf István #5924 Azt észrevettétek, hogy a mod-io-n nem lehet már LESZAVAZNI a modokat?
Nem azt mondom, hogy katasztrofális változás, de könnyebb volt elbírálni valamit, ha láttam, hogy mi a pozitív, és negatív értékelések aránya.
Így, hogy csak a pozitívat látom, nem egyértelmű, hogy ez annyira friss, hogy még nincs sok értékelés, vagy az a pár darab, csak kósza mellényomás, vagy más egyéb tévedés.
Az még eszembe jutott a 14. fázissal kapcsolatban, hogy baromi klassz, hogy van két új traktor. És hogy azokat fel lehet szerelni csipesszel és jár hozzájuk rönk pót. De a pótboltból eltraktorozni a fakitermelőig nem sokan fognak ebben a régióban, az hótziher! -
Jóózsf István #5923 Erre majd emlékezzetek, amikor ti is játszotok vele.
Kíváncsi leszek, hogy javítanak-e valamit ezen hibák közül.
Nevezetesen, hogy eredetileg a csipesz nem ér be közvetlenül a jármű mellé. Ennek, mint ahogy a dejóban is látszik, az égegyadta világon SEMMI AKADÁLYA!
A másik baj, azon kívül, hogy kis traki csipesze ellentétesen forgott, hogy ha felemeled magasba, akkor maga a fogó nem áll be függőlegesbe, mert "VALAMI" eltartja 90 fokban. Ez is csak nemtörődömségből származó hiba. Hisz ez is működhet megfelelően. Amint látjuk. -
Jóózsf István #5922 Kicsit be voltak szívva amikor a neveket kellett beírni.
Azt hittem jó lesz majd valamire ez a két új pót, de...
Próbáltam rájönni, hogy annak a csuklónak mi a szerepe, de nem sikerült. Látott már valaki ilyet? -
Jóózsf István #5921 Lett saját hangja a CLAAS-nak.
Minnyá meg is hallgatom.
Rengeteget fejlesztettek a két felfedező lakóautón. Volt is mit, merthogy félkészek voltak.
Azt' ennyi! -
Jóózsf István #5920 Saját felelősségre! (Rontás) -
Jóózsf István #5919 Erre különösen büszke vagyok.
Ádámtól, Évától: Elindultam ezzel a szerelvénnyel, hogy velem nem b.sztok ki a tíz köteg égett rönkös fuvarral! Amikor odaértem a felvételi pontra jött a döbbenet...
Mert ez a mod alkalmatlan arra, hogy ÉGETT rönköt szállítsunk az eszközökkel. Akkor "OLDJUK" meg!
Nem is lett volna gond, ha az ember tudja, hogy hova hogyan nyúljon. Addig nincs is baj, amíg valamelyik fájlban át kell írni valamit. Amúgy arra sem alkalmas gyárilag, amire való. Mert az eredeti rönk fájlokba is bele kell nyúlni, hogy egyáltalán szállítson.
Az égetthez két új fájlt kellett létrehozni. Megírni ugyan nem kellett, mert meg volt. Csak picit variálni kellett a tartalmukkal.
Én magam sem hittem el, amikor láttam működni.
Ha még nagyobb zseni lennék, akkor csinálnék hozzá textúrát. De nem vagyok és le is szarom, hogy a puttonyban nem égett van! :-)
Jaaaa, és ez az a mod amelyik megszívatott a festésekkel! -
Jóózsf István #5918 Annyira új a régió, hogy még a beton se kötött meg! :-) -
Jóózsf István #5917 Lehet ez jó is.
Sőt! Így már inkább ezzel szántok, mint az idióta törzscsuklósokkal!
És egy kis marhulás Endinek és Jocónak dedikálva! -
Jóózsf István #5916 Valamit valahol nagyon elfuseráltak, mert az Atomom nem akar megállni. És minden jármű el tud indulni az ellenkező irányba.
Abban a fájlban, ahol a fék érzékenységet lehet állítani (a motoroknál) nincs semmi változás.
A másik jelenséggel is találkoztam már. Akkor jön elő, amikor "VÉLETLENÜL" túl nagy tapadást állítok be a gumiknak. És a motor gyenge hozzá. De ez el is múlik ahogy feljebb emelem a motorerőt. De most az az érzésem, hogy megint megnyesték a motorerőt valahol központilag. Leginkább benne a játékban. Olyan helyen, ahol én nem férek hozzá. (Nem ez lenne az első eset!)
Majd figyeljétek meg, ha ti is játszotok, hogy mintha kelletlenebb lennének a járművek. Főleg fékezéskor, de szerintem gyorsuláskor is.
Vagy ha megnézitek az előző traktorfikázó dejómat, ott látszik, hogy az atommal nekimegyek az istállónak 00:55-kor -
Jóózsf István #5915 Ő meg szebben össze tudja foglalni, hogy mi lesz. -
Jóózsf István #5914 Sírva könyörgöm, hogy ne csináljanak soha többé traktort!
A legkisebb baja az, hogy (Remélhetőleg egyelőre) a K700-as hangja van alatta. De attól még nagyon csúnyán megcsúfolták a CLAAS-t
Egész idáig azt hittem, hogy a FUTOM a FENDT álneve. Ez egy ÁL-ÁLNÉV!!! Mókásak ezek a fejlesztők. Így már senki nem találja ki hogy mit is akartak megformázni. :-) -
Jóózsf István #5913 Aki nagyon nem bír magával, a saját felelősségére belekukkanthat ebbe.
Csak a szokásosakat tudom elmondani, amit minden új pályánál. Hangulatos, szép, Terep közepesen nehéz. Van benne földművelés, új termények.
A járművekből egyet csak úgy hozzánk vág a játék. Csak meg kell találni. -
Jóózsf István #5912 Nnna, csak megjött. (Nem kell férjhez mennem.)
Elkezdtem szétmarcangolni a fájlokat.
Annyit már tudok, hogy közép Európa: Country="US,NE,CE" (De lehet, hogy afromagyar ekvádor.)
Ja, és ezt a Ford 750-nél találtam. Hogy az hogyan kerül középeurópába, azt nem tudom.
Új traktorok? Nem akarok szántani!!! KICSIT SEM!
RequiredAddon Types="kirovets_k700_coupler, kirovets_k7m_coupler, futom_7290ra_coupler, ankatra_1160_coupler"
Ezeket a talajművelő eszközökben találtam.
Kaptunk rövid rönkös pótot. És ha jól értem, akkor új közepest is.
Röpke három óra alatt meg is van. Az összes amerikai járművet meg lehet venni középeurópában is.
Nincs kedvem elindítani. Majd holnap referálok.
-
Jóózsf István #5911 Semmi. -
Jóózsf István #5910 Háááát. Azt nem írták, hogy melyik augusztus 1-e. Dehát még nincs éjfél se! :-D -
Jóózsf István #5909 Addig is hiánypótlónak: Ez egy egész tűrhető mod pálya. -
Jóózsf István #5908 Mostanában szoktam egy hetet várni. Mert elsőre nem is teljes a béta. Az első frissítéskor kerül bele minden. Az egy hét. Ha kibírok még egyet, akkor meg már az új géppel tolom.
Addig RIMÉKELEK.
elméletileg az új fórum is indulni fog valamikor.
"Fixed a bug where the GMC Brigadier 8000 truck's wheel centers did not correspond to the axis"
Azt nem tudom, hogy ezt hol, és hogyan csinálták, de fájljaikban semmi eltérés nincs.
Hacsak nem ez egy grafikai hiba volt és egy textúrákat tartalmazó részlegben van. -
#5907 Épp írni akartam, hogy miért nem nézed meg a steam hírekben, de aztán eszembe jutott, hogy epik vagy.
Nekem mindig beteszi a friss híreket. De mivel ma nem indítottam el a gépet, így...
Azért betehetted volna L-be a kocsit, hogy vajon úgy milyen a hangja hosszú távon. A tesójának gáz.
8 sebességes váltó? WTH?!
Majd, ha bekapcsolom a gépet és nem felejtem el, akkor be is húzom.
Már megint jóelőre megeszed a deszertet, aztán nem lesz miről beszélni, mikor aktuális lesz. Ráadásul úgyis tele lesz a béta hibával, félkész cuccal, úgyhogy megint árvízre számíthat az sg ;)
Vajon fórum nélkül, hogy fog menni a hibajelentés? Csak email-ekben? -
Jóózsf István #5906 Nem volt egyszerű megtalálni. A f.szbók oldalukon leltem rá!
Mert ugye én miért is keresném a gőzön, amikor nálam epikes!?!?!?!? Az meg le sem szar ezügyben.
Na mindegy.
És a peccsnócc is...
"Moreover, on August 1st, there will be an update on the Public Test Server
, to accommodate the future arrival of S14, stay tuned for more info! "
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Már csak kettőt kell aludnom. :-) Ki kellene valahogy bírni augusztus 15-ig és akkor teszt-teszt lenne.
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2024.07.30. 21:37:42 -
Jóózsf István #5905 Új gumi egy általam nem használt járműre. Jórészt a személyautók kaptak gumikat.
Daru akasztási pont a régi oldszkúl hosszú rönk szállító szerkentyűre, amit nem neveznék pótkocsinak.
Az atomból töröltek 200 sort, de vajon minek írták bele anno. Elsősorban a fényeivel barkácsoltak.
Van új fizetős dlc autó Rezvani Tank. Mint egy falat kenyér (1400HUF)
EZERNÉGYSZÁZAT a hangja is megér! :-)
Már hosszútávon annyira nem jó, mert valamilyen oknál fogva értelmes hangot nem tudnak készíteni, de kevés ilyen hatásos hang van a játékban. -
Jóózsf István #5904 És most honnan a bánatból tudom meg, hogy épp mi a túrót frissít a hófutó rilízen?
Valaki derítse ki, hogy mit frissített, mert nekem nem sikerült.
És amúgy nektek jött, vagy nálam ment félre valami? -
Jóózsf István #5903 Pár héten belül? Meg vagytok ti zavarodva! Mit ettetek?
" Forum is currently closed
Hi!
Sorry, our forum is currently closed… because something even better is on the way!
In just a few weeks, we’ll be launching a brand-new collaborative platform for our community, involving both you and the developers. Here’s a sneak peek of what you can look forward to:
New ways to connect and collaborate
Collect items and community points to personalize your experience
Influence the future of your favorite Focus games
Exclusive rewards
…and much more! ?
Stay tuned and see you soon!"
De ezt már korábban is másoltam ide nektek.
-
Jóózsf István #5902 Most vagy vége is van a fókusz fórumnak, vagy megint csak szívatnak.
De, mivel ugye lesz VALAMI ÚJ....
"No input file specified. "
Főoldal megvan!
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2024.07.29. 19:29:35 -
Jóózsf István #5901 Ééééééééé-sennnyi!
A logisztikát két lépcsőben tudtam csak felvenni, mert nem voltam rendesen felkészülve. De a sok daruzás így is megvan. Akit érdekel, majd szépen megkeresi az előző részt. (Vajon hol lehet?)
És ha lett volna egy csepp eszem, akkor az irányító központban is hagyok egy bicajt. Ehhhh!
Mehetek Tátra országba. Az melyik is? Ja, Magyar :-) -
Jóózsf István #5900 Még mindig Amúr.
A petróleum gyárhoz 72 egységnyi árut kell leszállítani. De ez így nem teljesen igaz, mert pár dolgot gyártatni kell.: Kis csőből, vasból, vasgurigából, betonlapból, homokból hamvas gyerekszarból, szűzhártyából.
Ha tippelnem kell, akkor 100 fölé megyünk. (megszámolni meg az számolja meg, akinek két anyja van!) Így is van elég bajom: "most akkor mennyi cementet dobtam már le? Hol is hagytam pár téglát?
És a nap fénypontja: Mindig van új...
A porfelhőt eregető jeges utat már nem is említeném! :-) -
Jóózsf István #5899 Amúrban az a csodálatos, hogy úgy írták meg, hogy egyre több kedvet csináljon a játékosnak.
Az első és második pálya ótvar szar. A harmadik már inkább átlagosnak mondható. A negyediken sétakocsikázunk, de a logisztikára figyelni kell. Kedvem van menni rajta.
Most rönközök, mert kell egy hídhoz és akkor már megcsinálom mindet és utána újult erővel neki a rakétakilövésnek. Azt akarom slusszpoénnak! -
#5898 Jó volt látni, hogy az elején arra mentél, amerre én is járok. Csak én nem tudok a sziklákon egyszerűen kimenni a partra, mint te. Pár méterrel odébb el lehet menni, csak kell egy másik verda, hogy áthúzzon a havon, olyan mély...
Amúgy az 5 tengelyes Azov-val járkáltam arra. Mivel az eleje elég hosszú, így sok helyen elakad. A sziklák, melyeken te simán átmentél, nálam szenvedés.
A végén azt a két nagy trélert nem is tudom, mivel tudnám elhúzni. A Zikz erős és stabil, de az a baja, mint az Azov-nak. Hosszú az eleje, minden vacakban elakadna.
A Mac nem elég stabil, a ferde utakon gondom lenne.
Pedig van sok szép feladat, csak alternatív útakat nem csináltak, mert azok vagy olyan vagy rosszabbak, mint az eredeti.
Ahogy mondod, egy büntetés. -
Jóózsf István #5897 Ez kiválóan mintázza amit összefoglaltál. Ez egy tuningolt verda. Arra készítettem, hogy "ne legyenek problémáim"! És ennyit tudtam kihozni belőle. Persze ez egy csapda, de tudjuk jól, hogy a régió első két pályája erről szól. Csak egy büntetés az egész.
Aztán a második kettő már mondható hangulatosnak. -
Jóózsf István #5896 18 ilyen üzenet volt. Megjelölve, mint olvasatlan.
elméletileg lenne rá mód, hogy mindet kijelölve megjelöljem mint olvasott. Az nem ment.
Vagy arra, hogy megjelöljem mindet...
Az sem ment.
Talán nem is baj, ha azt a szarkupacot bezárják és megpróbáljanak valami működőt összehozni. Ahova nem kell időről időre újra regisztrálni...
És ahova írni is tudok anélkül, hogy vért izzadva köröket fussak és nem azt írja, hogy ki vagyok tiltva. (Mondjuk nem az lenne az első fórum... :-)) -
Jóózsf István #5895 Ezt a fókuszon látom több helyen.:
"Hi!
Our forum is closing soon… because something even better is on the way!
In just a few weeks, we’ll be launching a brand-new collaborative platform for our community, involving both you and the developers. Here’s a sneak peek of what you can look forward to:
New ways to connect and collaborate
Collect items and community points to personalize your experience
Influence the future of your favorite Focus games
Exclusive rewards
…and much more! ?
Stay tuned and see you soon!" -
#5894 Köszi a kanyart!
Így elnézve a videót, ennek a mapnak tuti nem az áruszállítás a fő célja, hanem, hogy megtanítsa az embert összerakni egy jó verdát. Vanillával ez az útvonal nagyjából kivitelezhetetlen.
A többi meg hasonló, mint X4-ben a terraformálós lehetetlen feladat. Bár az is csak azért volt néha lehetetlen, mert néha elszámolta magát a gép... -
Jóózsf István #5893 Visszafogtam magam! Mármint, bizonyos tekintetben. ;-) -
Jóózsf István #5892 Nem.
Eleget büntettem már a világot a bénázásaimmal. :-)
Tudod, mit? A következő kanyart csak miattad felveszem! :-D
PagoX!
Köszönöm. Szerettem volna tudni, hogy nem én őrültem meg.