mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • RJoco
    Gondoltam csak felismered azt a rahedli mini betűt és számot ott a jobb oldalon és rájössz, hogy az a te videódból egy kép. A bal felső sarokban ott van a kitörölhetetlen számláló is.
    Na mindegy, a lényeg, hogy tisztáztuk.

Az aszfaltról már beszéltünk. Ha a fájlokban nem találtál semmit, akkor mélyen a programkódban van benne.
    A kérdés, hogy a híd vajon miért működik másképp?

Az egyék DLC-ben kaptam egy szép kamoint. Nagyon tuti ATS-es fílinggel meg lehet csinálni, jól néz ki, sárba ne menj vele, highway gumik. 8 sebességes váltó, repeszt mint állat, csak megfogni nem tudod, mert, mintha jégen száguldoznál.

A 16. régióban, ahogy mész Solace Bay felé, van egy lejtő, aminek az alján van egy fa kapu. Utána lehet elfordúlni a fűrésztelep felé. Gondolom megvan, hogy melyik az a lejtő. Na, ha nem vigyázok, itt bármelyik kocsit az oldalára tudom állítani. Vagy legalábbis majdnem bármelyiket. Dőlt már a Tatra is. Meg utoljára az új DLC-sből a kisebbik. Pedig egész szépen haladtam, de egy kis korrekció, hogy bevegyem a kanyart és már annyi volt neki. A pótok és félpótok meg olyanok, mint a sárkányröptetés, csak az aszfalton.