Jóózsf István#6575
Megnéztem az összeállítást. Ugyanazzal mentünk, ha a hozzávaló gumit választottad. Vagyis nem változtattál az eleve rajtalevőn.
És azt kell mondjam, hogy látok benne fantáziát. Még úgy is, hogy elöl keskenyebb a nyomtávja.
Lehet, hogy megcsinálom magamnak!
Adni neki még 5-6 tonna tömeget, picit emelni rajta, esetleg aktív felfüggesztés. MOTORERŐ!!! Talán a váltó maradhatna is.
Persze a legnagyobb kérdés, hogy: MINEK??? Hisz a fáni tökéletesen megfelel a célnak. Nagyobbak a kerekei is...
Mentem most egy mod pályán. Egy új Zil (Step 310) volt a kezdő autó. Az nálam steril. Annyira látszott, hogy rossz a tömegelosztása! Ha egy picit is meggondolatlanul mentem bele egy kanyarba, akkor már elkezdett dőlni. Ha elkezdett dőlni, akkor egy nagyon szűk határt átlépve biztos, hogy fel is borult. Ha már az oldalára dőlt, akkor 99%-ban fejre is állt. Egyértelműen túl magasan volt a súlypontja. Nem azt mondom, hogy az én Kelj fel Jancsi autóim elfogadhatóbbak, de ez az autó megveszekedetten viselkedett. Az ördög bújt belé! Ezek miatt kezdtem babrálni velük. Amúgy van egy kakukktojás a dejóban. (Ebben a hozzászólásban.)
A valóságban SOHA A BÜDÖS MEGVESZEKEDETT ÉLETBEN nem fordulhatna elő, hogy a kipufogó zárólemezét a menetiránnyal szemben szereljék fel! (01:46) Olyat már láttam ebben a játékban, hogy oldalra áll, de hogy konkrétan szemben!??!?!?! Persze ennek menet közben nem sok jelentősége van, hisz csak álló helyzetben kell védenie a motort az esővíztől, de akkor is...