mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Jóózsf István #6572
    Neeeeem. Csak az a frissítés jött, ami nekem is.
    Még arra tudok gondolni, hogy a váltó kiosztás lehet más. Abból nincs névreszóló. Bár, azt gondolnám, hogy az enyémeknek rövidebbek az áttételei. Ha jól látom, te az országúti váltót választottad.
    Az enyém ezért 7-8 sebességes, mert én tettem bele párat. De nem a végáttételt változtattam, hanem egyenletesen van elosztva... Amitől inkább erősebb, mint gyorsabb.
    Mindegy.
    Engedjük el.
    Ha használni akarom, akkor úgyis adok pár lóerőt a motorjaiknak. Nálam az alap, hogy két pótkocsit rakva a falon is felhúzzon!

Erről is beszéltünk már, hogy a teherautók ebben a kategóriában a megfelelő tapadás mellett a bolygót is el tudnák húzni, mert borzasztó nagy nyomatékot tudnak kifejteni. Elég egy legkisebb sebességi fokozatot dugni és már megy is kifelé a világból. Mindegy, hogy emelkedőn felfelé rogyásig pakolva!
    Azt nem értem, illetve értem, hogy valamit így akarnak demonstrálni s fejlesztők, de számomra mégis elfogadhatatlan, hogy ezzel babrálnak.

Hogy a bicajokról is essen szó.
    A csőrös egyértelműen nagy nyergesnek teremtetett.
    A kisebbik viszont szerintem lehetne "okosabb" Platósnak használni nem célszerű. A mentő plató úgy ahogy elfogadható. Nyergesnek viszont buta az elosztása. Valahogy szebben is meg lehetne oldani. Mondjuk a fülke mögé engedélyezni a kiegészítő fülkét, majd egy darut és úgy a nyerget. De ha jól emlékszem, akkor nem lehet ezt a kombinációt. Daruval eleve nem engedi a fülkét. (Most visszanéztem a felvételemet és láttam, hogy a fülke a platóval együtt van. Hát így persze hogy...)
    Viszont így szerintem valamit még lehetne tenni abba a kurva nagy hézagba!