mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • RJoco
    Ez csak és kizárólag és egyedül a te hibád. Megvettem a DLC-t.
    Így legalább egyidőben tudunk beszélni valami újról, nem úgy a régiókról.

Nálad valami nagyon el van tolva. Nem is szabadna videókat megosztogatnod csak úgy nyílvánosan, mert aki megnézi, az könnyen átverve érezheti magát, mikor szembesül azzal, hogy nem is úgy van a játékban.

Azok a kocsira szabott kerekek nem olyan jók, mint ahogy nálad látszik.
    A nagy batáron sárban tuti, földesen jó, aszfalton harmat gyenge. Így már van értelme a DLC keréknek, ami sárban jó, földesen tuti és aszfalton átlagos. Szóval nálam ez került rá.
    A kisebbiknek földes úton is tuti a tapadása, nem csak sárban, aszfalton meg harmat gyenge. Jó lesz az így.

Az erővel sincs semmi gond. A nagy batár igencsak erős. Aszfalton minden gond nélkül megy 7-ben. Terepen is képes rá, de alapvetően csak nagyon kevés olyan rész van, ahol elég egyenes a terep, hogy ne legyen gond. H-ban viszont nagyon szépen elmegy.
    A 6-os félpótot kötöttem rá, megpakoltam kabinnal, mert más nehezet nem találtam a környéken és mentem egy nagy kört. Nagyon szépen elment mindenhol. Ahol más gépekkel szenvedtem, ott ennek nem volt gondja.
    Nagyon jó a fordulási képessége is. Nem olyan széles, mint az Elefánt, de ennek ellenére elég stabil, ami szintén jó.
    Szóval én ezt biztos, hogy szeretni fogom.
    Lesz egy videó is, amin megnézheted, hogy milyen a gép gyári állapotában. Persze, csak, ha érdekel.
    A feltöltés némi időt vesz igénybe.
    Ja igen, tudom, 32:9 a képarány. Még mindig. Sajnos ezzel nem tudok mit kezdeni. Steam-en nem lehet állítani, hogy a képernyő mekkora részét vegye fel. Vagy, hogy exportnál esetleg mindjárt levágja a széleket. Szóval ez van.

A kisebb bicajt még nem próbáltam, az most lesz. Kíváncsi vagyok erre a kocsis felállóra, úgyhogy valami scouttal elmegyek a földesre felborulni vagy elakadni, aztán megnézem, hogy milyen menteni.
    Utoljára szerkesztette: RJoco, 2025.11.08. 16:05:22