Nekem lehet, hogy pont jó lenne, hogy a bal a le. Ha véletlen arra nyomok, de még nem akartam megemelni, akkor sem történik semmi. A jobb meg lehet a fel.
Bár, ha billentyűzettel (és egérrel) tolom, akkor nem tudom, hogy miért nem lehetett megmaradni az RF gomboknál. Ez már Roadcraft-ban is idegesített picit. Mivel a hófutó korábbi és ott más kiosztást használ. Értelemszerűen azt kellett volna továbbvinni. De ezek olyanok, mint a németek, fogalmuk nincs, hogy mi az a logika.
Az egérnél mondjuk nálam nem gond, mert a razer programjában úgy konfigolom, ahogy akarom, programspecifikusan.
A billentyűzet az más kérdés, mert nem gamer cucc, de úgy néztem, hogy arra is lehet egeres műveleteket konfigolni, csak layer-t kell váltani. Vagy hát célszerű más layer-re állítani és váltogatni, hogy játék vagy általános felhasználás.
Szóval, ha a játék nem is engedi, akkor sincs gond, azt bevételezhetik a fejlesztők.
Az új régió technikai vackai miatt amúgy is eléggé ki vagyok rájuk. Már bánom, hogy pénzt adtam a következő évadért. Más játékukért meg szerintem már nem is fogok pénzt adni.