6011
-
#5810 Tök jó. Lesz 16 napom, hogy megcsináljam a régiót. Csak 1 térkép, talán még menni is fog. -
Jóózsf István #5809 Áhhhh! Reménytelen!
Ha megnyitom a fókusz fórumot, ezt látom.
Ha lejjebb görgetek, akkor meg ezt.
Ha esetleg felmerülne valakiben a jogos kérdés, hogy annyira hülye vagyok, hogy nem tudom beállítani, akkor...
Jobb oldalon azok a dátumok a témához való utolsó hozzászólások ideje. Tehát semmilyen logika szerint nincs előrébb a 29-es peccsnócc, mint a májusi közösségi frissítés.
Most ebből nagyon szépen lehet következtetni, hogy mennyire komoly céggel állunk szemben. Ez amolyan nézd meg az anyját, vedd el a lányát példa.
És így már én is tudom, hogy BIZONY negyedikén lesz kiadva...
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2024.05.31. 06:07:27 -
Jóózsf István #5808 Az tény?
Mert én megint megvakultam...!
Ha ilyenkor belinkeled a forrást, akkor nem kérdezek vissza. BECSSZÓ! -
chris0000 #5807 Season 13 Jún. 4! -
Jóózsf István #5806 Lassan helyreáll a rend. -
eta32 #5805 Nos van hangja de az a legkevesebb az összes nyílászárót egy ideig zárva kell tartani mert jó darabig büdös...nekem tuti
Szabadban a széltől függ mennyi idő míg eloszlik a füst-köd,de kb fél óra múlva már nem kell vele számolni. -
Jóózsf István #5804 Nálam is az volt az első tipp. De milyen hangos?!?!?!?
Most láttam először.
És az, hogy ez a köd órákig nem oszlik el, vagy ülepedik le?
Nagyon durva. -
eta32 #5803 Szúnyogítrás...
Már régóta ilyennel is irtják...
Nagyon büdi. -
Jóózsf István #5802 Off.
Tőletek is megkérdezem: Mi a tököm ez? -
chris0000 #5801 hi. igen júniusban jön, de még csak annyit se írnak, h ez jún.2 vagy 27. marad a várakozás... üdv. -
Jóózsf István #5800 De fent van, de az oldalon a fórum témák össze-vissza vannak.
Van egy olyan ficsőrje az oldalnak, hogy azt a témát teszi legelöre, amihez a legutoljára szólnak hozzá. De nem a főtémákat. Azokat mindig elöl tartja! Eddig így volt. De mivel rommá cseszték az oldalt, már nem számíthatok semmi jóra!!! -
Jóózsf István #5799 Hol van ez az infó?
Ja megvan. A GŐZÖN!
A saját fórumán nincs is fent!
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2024.05.26. 07:36:09 -
#5798 Ja, hogy április 29-én közölték, hogy majd júniusban jön a 13.
Eh... -
Jóózsf István #5797 Felettébb furcsa.
Megnézhetném a dátumokat és akkor kiderülhet, hogy csak türelmetlenek vagyunk...
De érzésre valóban egyre hosszabb ideig tart a béta. És még csak az sem rémlik, hogy új ficsőrt tettek volna a játékba, amit az is alátámaszt, hogy a mod pályák rendre elindulnak és hiba nélkül futnak.
És még csak megjelenési dátum sincs!
Mellesleg ugyan ez van az X4-nél is. Most épp 7.00 béta 6-nál tartunk, ami nem rekord, de... De ott legalább van min dolgozni. -
#5796 Hát, ha tudom, hogy ezen a 13. fázison, ami ráadásul csak egy térképből áll, ilyen rohadt sokat fognak űlni, akkor simán nekiállok egy régiónak, amit még nem csináltam meg. -
#5795 Éljen! -
Jóózsf István #5794 ÉSSSSSIGENNN!
Röpke egy hét alatt elértem az alap állapotot. Be vagyok jelentkezve a fókuszhoz!
Jíhá! -
#5793 Köszi! Majd nézelődöm.
Hiába van odaírva, hogy támogatja, mikor nem támogatja. Tényleg, készítettem képet is, át is küldöm mindjárt a másik csatornán.
Amúgy találtam fájlszerkesztős megoldást, mikor beteszi keret nélküli ablakba, viszont valamiért nálam ez úgy 20 FPS-re áll be a játék alatt. A grafika is tré lesz. Szóval nem ez a megoldás. -
Jóózsf István #5792 A lassú töltésre van egy mod. Minná keresem... Ehun-e!
És érdemes majd az alsókaros puskára is feltenni egy modot, de az még neked nagyon messze van. Azzal az a baj, hogy ha egyet lősz vele, akkor is újratárazza az összes lőszert..
A támogatást nem az ujjamból szoptam ki! "Widescreen and Ultra-widescreen support."
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2024.05.14. 18:48:58 -
#5791 Baromira nincs benne szélesmonitor támogatás.
A szélesmonitor támogatás abból áll, hogy a HUD-ot összehúzza a képernyő közepére 16:9-es képarányra. Mint ahogy az SR videóimnál is látod.
Itt minden a szélén van. Ami még extrában zavaró, hogy a feliratokat is széthúzza.
Elvileg ezt orvosolhatom a starfield alapján, mert ott beállítható.
Amúgy mi ez a 90-es évekbeli lassúság? A töltőképernyők olyan lassúak, mintha C64-esen kazettáról töltenék be valamit. -
#5790 Korai volt az öröm.
Ez a retek fórum még mindig feldobálja a sütis vackot egyes témáknál. -
Jóózsf István #5789 Van benne szélesmonitor támogatás. Ez az egyik vadiúj ficsőrje!
-
#5788 Tedd azt.
Én meg holnap megpróbálom belőni a széles monitoromra a foát.
A fájlok nagyon hasonlóan néznek ki a starfield-hez.
Ha sikerül, akkor nekiállok. Ha nem, akkor marad az FS22, meg az ETS2, míg nem jön az, amivel te már végeztél. -
Jóózsf István #5787 Mert azt nem fogadom el, hogy ami működött, és nem elkopott, meghalt, köddé vált, felrobbant, pozdorjává tört az most nem működik. Még akkor sem, ha erről a cégről van szó.
És mert ezt már úgy kábé ötször eljátszottuk és egyszer csak jó lett.
Most is az lesz, hogy hagyom még pár napig, had gondolkodjon... -
#5786 Onnan párszor már kidobtak. Nem tudom, miért erőlteted.
Én általában eljövök onnan, ahol nem látnak szívesen, nemhogy még erőltessem is a bejutást...
Amúgy meg sütibeállító, felugró ablak blokkoló, reklámblokkoló. Ezek mind akadájozhatják az oldal rendes működését.
A múltkor az ESET oldalán kellett kikapcsolnom a reklámblokkolót, mert nem tudtam úgy meghosszabbítani a licenceket. Amúgy semmi extra nem jelent meg a blokkoló nélküli oldalon.
Nemrég észrevettem, hogy van egy sütiállító kiegészítésem a chrome-on. Anno beállítottam, hogy csak az alap dolgokat engedje. Ennek ellenére minden oldal megkérdezgette a sütis sz@rját. Ezt pár napja kikapcsoltam. Azóta sokat javult a helyzet. Itt a fórumon is voltak oldalak, amik feldobták az ablakot. Mindig. És voltak oldalak, melyek nem. Most nincs ilyen gond, megjegyzi a beállítottat és nem dobálja fel mindig, mikor arra a témára lépek.
Az aliexpress-re csak inkognitó módban tudtam bejelentkezni. Most már működik az is rendesen.
Az ebay-es vásárlásaimat telón kell fizetnem, mert itt a webes felületen nem enged tovább a hülye robot vagyok nyavaján. Akárhányszor megcsinálhattam. Úgyhogy weben ment a kosárba a cucc, a telós appon meg a kosár tartalmának a fizetése. Mondjuk még nem néztem, hogy ezzel mi a helyzet, de, ha minden igaz, akkor már ez is jól fog menni. Nagyon remélem. -
#5785 A tréler biztos nagyon fontos, de miért nincs normális traktor?
Még az FS22-ben is utálom ezeket a csuklós vackokat.
Viszont a lánctalpasok! Na, azokat imádom!
Szerintem már az is jó lenne, ha egy Tayga után lehetne kötni az eszközöket.
Vagy a Zigz után, kettőt is :)) -
Jóózsf István #5784 Van abban valami lenyűgöző, hogy most már mintha működne a fókusz fóruma, de nem vagyok belépve.
Amikor nyomom, hogy belépek, akkor feldobja a bejelentkezési oldalt, benne a panellel, amit ki kellene tölteni, de abban a szempillantásban nyílik is a fókusz store oldala, ahol szintén ki kellene töltenem az adatokat. Amivel csak egy baj van. ARRA AZ OLDALRA BE VAGYOK JELENTKEZVE!
És itt nincs vége!
Ha arról az oldalról nyomom, hogy fókusz fórum, akkor szerintetek mi történik? IGEN. NEM VAGYOK BEJELENTKEZVE A FÓRUMBA!
És ezt el tudom játszani akárhányszor. -
Jóózsf István #5783 És a gyakorlatban... -
Jóózsf István #5782 Ezzel csak egy baj van. egy Hogy xml szerkesztéssel, illetve cseréléssel működik.
De ezt már rég meg kellett volna tenniük a fejlesztőknek!!!!
Na ez sosem lesz megoldva. Olyan mértékben vannak átírva a fájlok, hogy a fele nem az eredeti. Ez nem csak pár érték módosítása. Ennél fogva, a fejlesztők nem fognak vele foglalkozni. -
Jóózsf István #5781 Fókusz fórum eléggé döcögős, egy-két napja be sem töltött, most meg hol jó hol nem. Ez általában nem jelent jót!
Nálam legalábbis azt, hogy a hozzáférésem miatt imádkozhatok. Hogy a háromból maradjon egy működő! :-D -
Jóózsf István #5780 Hullaszag van minden vonalon.
Ezek is felbüföghetnék már a megjelenés dátumát, ami ugyan rajtam nem segít, de...
Mondjuk az is igaz, hogy még nem megy egy hónapja a béta. (Április 11) -
Jóózsf István #5779 NAMÉGEGYKISOFF.
Örülnék neki, ha belevetnéd magad a fóát négybe, mert így, hogy előbb toltad a szarfildet, különösen érdekelne a véleményed a fóátról! -
#5778 Hát így a végén még tényleg nekiállok. FS úgy is kiidegelt egy kicsit, az ETS sem az igazi így, hogy kikapcsoltam az alvást. Pedig csak a nyavajás ásítás effektet akartam, mert baromi zavaró. Aztán tegnap kikapcsoltam a büntiket is, mert egy-két esetben nem is az én hibám volt. Úgyhogy mindenhol átszáguldok 90-nel, mert többet nem enged.
SR-ben meg nem akarok nekiállni egy új régiónak, mert várom az újat. Így is 2 régiót toltam le az utolsó megjelenése óta.
Amur-t meg asszem hagyom a fenébe. Az nem nekem való.
A közösség, meg a világ véleménye nem igazán érdekel. Talán ismered a mondást:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A vélemény olyan, mint a fing. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
Jó, ez mondjuk elég sarkított, de sok esetben megállja a helyét.
Egy játék számomra nem azért lesz jó vagy rossz, mert mások azt mondják, hogy a játék jó vagy rossz. -
Jóózsf István #5777 A fóát négyhez szinte fullos magyarítás (DEGYŰLÖLÖMEZTASZÓT) van!!! Én is amiatt játszottam végig HARMADSZOR!!!!
Meg azért, mert bár a fóát közösség picit megfinnnyogta a négyest, de sajnos a világ olyanná vált, hogy ennél már csak SZARABB van!!!! Szóval olyan mértékben esett színvonal, hogy a fóát négy a kezdeti "HÁT NEMTUDOM"-ból ZSENIÁLIS lett! Hoigy ne menjünk messzire: SZARFILD! :-)
Nesztek egy jó nagy OFFFFFF. -
#5776 Megvan miért nem játszottam én vele. Sok az infó, de nem magyarul... -
#5775 A fóát nem szimulátor jellegű. Csak azért. Amúgy pont a sorozatot nézem és még a végén kedvet kapok újra elkezdeni.
Van benne kemény 3.4 órám.
Meg még úgy 10 perc VR próba egy gamescom-on.
A videókra visszatérve. Nézegettem a behemót foglalós adatait és érdekes módon végig 10s fölött tudta tartani a puffert.
Míg az SR videónál 5s fölé nagyon ritkán ment. Mondjuk most éppen nem volt akadás sem. -
Jóózsf István #5774 Ugyan nem vagyok fanatikus fóát rajongó, de nálam kötelező darab.
Csak azt nem értem miért lepődsz meg, azon az emberen, aki elsőként vásárolta meg a szarfildet elővételben, dupla áron és még jattot is adott! -
#5773 Te Fallout 4-ezel? :O
Jah, szivat. Nekik is megírtad a tutit? :) -
Jóózsf István #5772 Fallout 4.
És akkor nem a bitrátában keresendő az én dejóim szar elérhetősége! Szívat a húgyúb. -
Így néz ki.
Az nvidia sajátjával veszem fel.
A parancsnok még azt írja a fájlra, hogy 48333 kBit/s.