mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • RJoco
    A kék darut előbb vittem el. Annál volt, hogy megakadt a bozóttól az aszfalton és emiatt be kellett zárnom a játékot.
    Azt nem tudom, hogy a teljes út kész van e. Van a kikötőnél egy sziklaomlás, amit kerülgetni kell, aztán ott van pár kisebb-nagyobb vízátfolyás, meg egy másik sziklaomlás a vízerőműs térképnél a javított híd előtt, amire nem találtam feladatot.
    Szóval igazán kerülésre csak ez a kettő nagy sziklaomlás van.

Most már kész a vízerőmű teteje is, végre ott is át lehet haladni rajta. Bár már nem sokszor kell szerintem.

Sok időm van nézegetni térképváltásnál, meg betöltésnél a képeket és baromira értelmetlennek találom őket. Az erőmű tetejére nem kell kék daru, mert azt az aljára kell vinni, ráadásul a túloldalra. Oda meg a folyón keresztül visz az út.
    A transzformátort, amit két kocsinak kell húznia a híd alatt, csak sejtem, hogy merre lehet, de szerintem arra sosem fogok járni transzformátorral.

Még van azért feladat bőven. Van egy csomó kis feladat is, amit meg kell csinálni. És a szerződéseseknél is lehet még kocsikázni rendesen.