mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Jóózsf István #6487
    Szoktak olyan módosításokat végezni, ami nem a járművekre vonatkozik. Például hogy ne legyen köd, lehető legtávolabb rajzolódjon ki a fű és társai. A keréknyom mentésre kerül, de minden kilépésnél ügyesen ki is törli a játék. Kivéve azt a területet, amit megművelünk mezőgazdaságilag. Mert ott én észrevettem, hogy egyre nehezebben és nehezebben tudtam közlekedni... És ha jól tippelek erre van a mentésben egy külön fájl.
    Azt viszont ne kérd, (illetve kérni lehet. Én is szeretném!) hogy végleg megmaradjanak. Látok benne fantáziát, és talán nem is foglalna olyan nagy helyet. Először lehetne helyileg egy-két frekventáltabb helyen elmenteni némi információt. Mondjuk hogy egyszer azt a szakaszt már szétdagonyáztuk és ott megváltozna a sár mélysége. Ez szerintem sima ügy. Amikor a pályát készítik ott is meg kell adni, hogy mennyire legyen süppedős a talaj.

Természetesen én erre képtelen vagyok. És ha lehetséges lenne viszonylag egyszerűen megoldani, akkor már lenne ilyen mod.

Jocó!
    Arra jutottam én is, hogy ez valahol mélyen van kódolva, ahova én már nem érek el, vagy valami olyan fájlban, ahol nem is keresném.
    Van egy ilyen, ahol nagyon általános információk vannak. Ott van például minden gumi fajtára minden érték. Amennyiben a jármű fájljai között nem adnak meg értéket valamire, akkor a játék innen veszi ki. De ez egy rohadt hosszú (nagy méretű) fájl, amit kurvára nem szívesen bogarászok.
    Ebben pöllö az összes matrica, és az egyéb díszítő elemek. Meg még ki tudja mi a hamvas gyerekszartól a halott nátókatonáig.