mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • RJoco
    Régióról régióra anyagilag és eszközileg előnyösebb. Mindig összeszedni a kocsikat, esetleg leadni a pótokat, aztán megint előszedni, rengeteg idő és meló.
    Másrészről, ha nem szedegeted össze a dolgokat, hanem mindig csak a korlátozott mennyiségű verdával mész, ami épp van a raktárban mikor átmész egy másik régióba, akkor még érdekesebb is lehet, mert esélyesen többet használsz olyan autókból, amiket én pl. nem használok.
    Mivel mindig viszem magammal őket, így megvan a bejáratott készlet. Ha valaminek túl kicsi a kereke, akkor lehet, hogy elő sem szedem. Valószínű, hogy nincs is felfejlesztve rendesen.

Azért persze igyekszem változatosabbá tenni a játékom. Most pl. a Ford F-150-nel fedezek fel, mert bár vért izzadva, de megszereztem és hozzá már az összes fejlesztést (korábban hiányzott az AWD, anélkül meg szintén nem igen szoktam kocsit használni) is összeszedtem, így tök jó vele haladni. Bár tény és való, hogy egy lakókocsival sokkal praktikusabb lenne a nagyobb tank és a radar miatt. De azt majd akkor szedem elő, ha már feloldottam a tornyokat. Mert amúgy meg mi értelme lenne a tornyoknak? És az elmúlt régiókban így is elég sokat használtam.
    Régen a nagy feladat trélereket Tatra-val húztam. Aztán megvettem a Zikz DLC-t és utána csak a nagy Zikz-el húztam. Majd jött az Elephant, azóta felváltva hol ezzel, hol azzal. Attól függ, hogy melyik épp hol van a területen, mivel egyszerűbb elérni a feladat-trélert.