mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Jóózsf István #6453
    Na ilyenkor van az, hogy a játék fejlesztői szépen hazamennek és együtt "hálnak" a szeretteikkel. Különös figyelmet fordítva a saját édesanyjukra! Aztán átmennek egymáshoz és ott folytatják ugyanezt a tevékenységet. Mindezt addig folytatva, amíg végelgyengülésükben el nem haláloznak!

Történt ugyanis, hogy az a butaság még mindig benne van a fázisban, hogy három (Vagy négy) küldetéshez is kell ugyanaz a szerviz pótkocsi, de minden egyes küldetésnél megsemmisíti a játék. Ami annyit jelent, hogy a következő elvégzése előtt azt újra kell indítani (Pedig még el sem kezdtük!) A baj akkor van, ha már elkezdtük, mint most én. Merthogy egy küldetéshez kell négy járműalkatrész meg két utánfutó, amiből az egyik nyilván az ominózus... És természetesen leraktam a négy járműalkatrészt, de a szervizpótkocsi nincs a térképen. Melyik ujjamat harapjam meg? Újra elhozom a négy cuccot két térképpel odébbról, vagy kezdem elölről a legutóbbi biztonsági mentéstől?

Esetemben viszonylag egyszerű, mert "CSAK FÉLÓRÁT" kell újrajátszanom. De így is áll a belszaporulatos ajánlatom minden kedves és köztiszteletben álló fejlesztőnek. Mindegy, hogy ezé a játéké, vagy bármelyiké, amiben előfordulhat ilyen hiba!
    Jah, és közben szakadjon rájuk az a bizonyos ég is!

Elég finoman fogalmaztam?