mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • RJoco
    Még egy hónap? Túl messze van.

Azon már én is gondolkodtam, hogy milyen jó lenne egy értelmes régió.
    Én úgy képzelném el a jó régiót, hogy legyenek a pályán szétszórva (raktárakban) az elemek, amelyek egy-egy fontos hely ujjáépítéséhez kell, mert amúgy azok nem mennek. Pl. a fűrésztelep raktárában van pár fagerenda, az kell az acélgyárhoz, onnan tudok pár acélgerendát vinni a betongyárba, onnan meg betont vissza az acélgyárba, hogy működjön és korlátlan mennyiségben legyen elérhető az anyag. A fatelep beüzemeléséhez kelljen pár adag farönk, de ne állandóan kelljen szállítanom, ha kell valami, csak párszor, szimulálva, hogy na, akkor itt van egy állandó útvonal.
    Az utak legyenek romokban, de azért lehessen a "mellékutakon" kisebb autókkal is közlekedni, mert azok most teljesen el vannak hanyagolva. A fenének sem hiányzik a sárbaragadás, csörlővel szenvedés és még a benya is kevés.
    Ha megvannak a gyártó helyek, raktárak, akkor lehessen megcsinálni az utat. De teljesen. Agybajt kapok, hogy ott a szép út hosszan, aztán jön valami kis vacak akadály, egy vízátfolyásba beleomlott az út és ezt nem javíthatom ki. És ilyenben egy kocsi 40-es kerékkel már simán el tud akadni. Szóval az infrastruktúrát kelljen/lehessen már 100%-ra megcsinálni. És amikor minden működik és el lehet jutni egy alap kis scout 800-al minden fontos helyre, akkor kész a régió. Esetleg egy térképeken átívelő feladat a végére, hogy az embernek legalább egyszer végig kelljen mennie a megcsinált úton valami naggyal. De egynél több nem is kell, nehogy túl unalmassá váljon. Mellékutakon konstrukciós tréleres feladat azért lehet.