6635
-
Jóózsf István #6315 Ha emlékeznék...
Lövésem sincs milyen járművek voltak akkoriban nálam a favoritok.
Azt tudom, hogy a repcsi részekkel én is csalafintáskodtam és rohadtul idegesítő lekötni őket. Amikor másodszorra játszottam, akkor meg egymásra pakoltam a részeket. Kár, hogy a hófutó ebben a tekintetben nem ródkraft! Mert akkor le is lehetett volna kötni... -
Nagyon szemetek.
Kell 3 adag fa a villanyos telephez. Nézem, de jó, van is a térképen. Odamegyek Aramatsu-val és csak 6 szál van :(
Azt meg nem is minősítem, hogy 3 adag hosszú fát kell vinnem egyik térképről a másikra. Gondoltam, rádobom a 3 szál közepest. Ha mást nem, egy szál csak rajta marad. Hát nem. Még el sem hagytam a telepet, már mind a 3 a földön volt. Úgy csúsztak le a hosszú szálakról, mintha banánhéj lett volna közöttük.
Kíváncsi leszek, hogy az Ananásszal el tudom e vinni. Egyelőre megvan az első kör hosszú. Még kétszer meg kell járnom ugyanazt az utat. -
A csilingelős motorral? Naná.
Amúgy a kavicshordásnál is jó volt már. Asszem ott kaptuk meg.
Itt meg azért jó, mert még a láncos kerékkel is simán elmegy a hóban, a sziklák sem akkora akadály neki. És így a jég sem.
Úgysem áruljátok el, hogy mivel csináltátok anno ezt a régiót. Meg Amur-t. -
Jóózsf István #6312 Beleszerelmesedtél ebbe a PLAD-ba. -
A saber tehet egy szívességet.
Felvettem, mert miért ne.
És le is szállítottam.
Hogy legyen értelme a széles monitornak.
.
.
-
Jóózsf István #6310 Most vettem észre, hogy a ródkraftban a kontroller üresjáratának állítása csak a dzsojsztikokra vonatkozik. A ravaszokra nem. Ponta hófutóban is az a bajom, hogy elindulni és megállni nem lehet normálisan. Persze a kormányzásban is jól jönne...
Szóval egy újabb bosszantó érthetetlen fejlesztői hülyeség. Megköszöntem és "visszaadtam a kölcsönjátékot." Most már biztosan nem érdekel. -
Jóózsf István #6309 Lesz új fizetős DLC júniusban... PTS-ről szó nem esik!
A festés az AE-4380-as uralhoz már volt szó.
Ééééééés, Meg lehet venni az előrendelős Navistar-t az epiken IS!!!!!! 710 forintért. Aki esetleg szintén lemaradt volna róla... (Mint én) -
chris0000 #6308 hi. PS5-ön tolja vki a Roadcraftot? A kontroller visszacsatolások legalább olyan jók, mint a Snowrunnerben? Thx. -
Valaki nagyon unatkozott, hogy átnevezte a topicot.
Nem ártott volna a fórumozókkal megveszélni az új nevet...
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2025.05.28. 22:29:49 -
kezdik tolni a patcheket,többek között az aszfaltozón is babráltak. nem is értem demó óta szar miért csak most. még várok. kari szünetre jó lesz :p -
Nagyon jó volt. -
eta32 #6304 Eső van az SR-ben is ,ha nem is oly intenzív és szép,de hó is van....
Én a demot kipróbáltam,de valahogy nem érzek késztetést erre hogy megvegyem...
Majd ha fél áron lesz és valamelyest rendbe rakják kb min. 1 év akkor beruházok rá talán,de az SR is ott figyel 50%-on úgy hogy el vagyok azzal bőven ,már amennyi időm van rá.
Az hogy controllerrel tologassak egy alapból autós szimnek nevezett játékot,valahogy nem vonz.
Az SR most hogy van egy új nagyon jó kormányom más dimenzió vezetni.... sokkal "szimesebb",ja meg a mostani és az előtti javítás sem rontotta el a használhatóságát mint régebben ,csak el ne kiabáljam.... -
Jóózsf István #6303 Egy kis daruzás. Kizárólag Jocó kedvéért! -
Jóózsf István #6302 Nem csak meguntam, de elegem is lett belőle. Még megnézem, hogy ikszemelileg hogy néz ki, aztán kuka. -
Jóózsf István #6300 Nnnnna. A ródkráftot már meg is untam.
Talán, ha egy kicsit kidolgozottabb lenne. Már úgy minden benne. Beszélhetünk a járművek mozgásáról, vagy az felszín formálásáról, vagy a küldetésekről.
Egy pozitívum azért így is akad. Kijelöltem egy utat, (ez volt a feladat) összehoztam, hogy végigmehessenek rajta a járművek és el is felejtettem... Majd azt látom, hogy már nem él az útvonal, mert karban kell tartani. Egyrészt az eső feláztatta, másrészt a járművek szétjárták. Tehát erodálódott (Szándékosan nem írtam le a gyökerek új kedvenc szavát a degradációt! :-D)
Tehát ez is lehetne a hófutóban is. Meg a holtpont állítás, meg az eső, meg még sok minden más is. -
Van benne kijelentkezés gomb? Akkor én azt nagyon nem láttam. Eldugták? -
Jóózsf István #6299 Jocó ezt most olvastam a hófutó fórumában: A játékban jelentkezz ki a mod oldalról. Állítsd le a játékot, indítsd újra és jelentkezz be. -
Jóózsf István #6298 Még valami. A kamerára van sok beállítási lehetőség. Aki ennek ellenére nem tudja összerakni magának a megfelelőt, az hülye! (Vállalom ezért a szóért a felelősséget!) -
Jóózsf István #6297 Játszottam pár órát a ródkrafttal. Mondhatnám, hogy önfeledten, de sajnos van egy probléma, ami nagyon zavar. A hófutóban van egy kapcsoló ami arra való, hogy a kontroller kormányként működjön. És az nálam magától értetődik. NA azt a kapcsolót ebbe nem tették bele. Cserébe van holtjáték állító csúszka! VÉGRE! Mennyit könyörögtem a fejlesztőknek, hogy tegyék bele a hófutóba!!!
Szóval a kormányzás szar! Mert úgy működik a kontroller, mint egy billentyűzet gomb. Elhúzom valamelyik irányba a kert és elkezd fordulni a kerék, de csak lassan. Illetve amilyenre állítom az érzékenységet. De nem lineárisan! Sokszor van az, hogy elhúzom valameddig és ott tartom az ívet. Ez egy darabig így van, aztán egyszer csak berántja csutkára a kormányt és nekimegyek a falnak, vagy bárminek. NA ez az egy olyan hibája van a játéknak, ami jelen pillanatban beleszarik a képbe.
Motorhangot még mindig nem tudnak csinálni, de ráadásul bele is szarnak, mert a Kraznak olyan buta fos hangot adtak, hogy sírni tudnék.
Ezek ellenére 4-5 órát simán beleborítottam.
Az a demó nem jó semmire. Próbálta bemutatni a játékot, de inkább elrettentő volt. Így, hogy elkezdtem játszani, még arra is látok esélyt, hogy megszeressem.
A nemjátékos sofőrök SEGGHÜLYÉK!!!!
Nem vesznek tudomást egymásról, ami akkor jó, ha elöl egy gyengébb képességű jármű megy és a következő kitolja a sárból. Kivéve ha az első épp tolatni akar. Mert arról nem mond le az istennek sem és akkor megy a csata!
Nem találják el az ívet és nekimennek a kapu - ajtófélfának. Kacsáznak az úton?!?!? Miért? Direkt szép enyhe íveket csináltam nekik, de...
Elhiszem, hogy sokaknak tetszik ez a játék. De ők nem tudják, hogy lehetne jobb is. Ha csak a saját sufnijukból előszedik az eddig elért eredményeket - alkatrészeket és össze illesztgetik.
JA igen! És csak nagyon kevésszer gondoltam az ikszemelszerkesztőre! :-) -
még annyi,hogy ahol küldi az útépítés,ott automatikusan is lehet építeni,és nem kell szenvedni az aszfaltozóval. automatikusan szórja a homokot,simitja,aszfaltozza,hengereli,neked csak egymás után el kell inditani a gépeket.
mindenhol máshol ahol gond van,elég a homok,nem kell aszfalt. sztem majd ezt is javítják,mert így az aszfaltozás tök fölös -
Jóózsf István #6295 Nem azt mondom, hogy nem beszél hülyeségeket, de egész jól összefoglalja... Emlékszem, hogy a kamera mozgással nekem is volt bajom. És bizonyos járművek mozgása a valóságtól olyan távol van, hogy a csillagászok is csak találgatnak.
Ma én is felteszem a kölcsönkértet és adok neki tíz órát. Nem fűzök nagy reményeket hozzá. Túl sokat gurultam már sárban - hóban, hogy csak úgy elfogadjak egy más megközelítésű játékot. És ha meg is beszélem magammal, hogy: "Dehát ez nem az a játék!" Akkor is ott lesz mindig az egymáshoz hasonlítgatás. Hisz látom a hasonlóságot. És tudom, hogy honnan indult az egész. Azt is tudom milyen lehetne az összes játék amit kiadtak, ha picit jobban törődtek volna velük. -
yepp,rebuild expansion,két térkép és pár gép...14 ercsi külön,vagy 50 ercsi az alapjátékkal együtt
de mára elég is volt,nem akarom tovább spoilerezni a gamet ,delete,aztán várom az akciót meg a bugfixeket :P
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.05.24. 23:07:37 -
Akkor jól sejtettem, hogy te vagy Iván már két üres vodkásüveg társaságában :P
Ezt tapasztaltam a demóban is. Kijelöltem kb. 4 pontot a hosszú kanyarra, aztán néztem ahogy lemegy az útról és fennakad a sziklán. Nem is értettem, hogy miért van valami 160 kijelölési lehetőségem. Hát ezért. Utána szépen kijelöltem egy rahedli ponttal és máris nem volt gond. Bár a megcsinált út után van egy kavicsos terület az aszfalton, ott azt hittem, hogy elakad az első, de ügyesen odébbgurította a nagy kavicsot, a többinek meg már nem volt gondja.
A játékkal együtt kiadtak fizetős dlc-t? Ez elég nagy szemétség. Nem szeretem ezt az üzletpolitikát.
Majd, ha utolértem magam a hófutóval, akkor nézem meg szerintem az útépítőt. Egy szadista játék éppen elég egyszerre. Ráadásul Kola és Amur, a két legszadistább régió.
Ma össze kellett volna szednem 3 repülődarabot. Az elsőt kapásból nem volt hajlandó rögzítani a nagy nehéz félpóton, így nem is mentem a másik kettőért. És persze útközben (milyen út? hol? nincs is út!) lecsúszott. Itt akkor ki is léptem. Bőven elég volt elmenni a kijelölt helyig, nemhogy még 3-szor meg kelljen járnom az utat. Majd jövő hétvégén talán. Vagy csak utána. Itt bőven elég 1 napra egy feladat is akár. -
még annyi,hogy a mostani pályán(3.pálya,a demo első pályája csak persze jóval nagyobb és több a feladat) jelenleg 4 utvonalon mennek az AI kamionok,és idővel elég jól hozzák a lóvét,óránként akár több ezret is. persze a nagy pénz,és xp a küldik és mellékküldik megcsinálásából van
ez csak amolyan mellékes.már az összes rozsdás alap gépnek megvan az új változata,+a 60 ezres dlc dömper is
szal a pénz jön szépen
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.05.24. 22:01:55 -
de ,ugyanaz,de gondban vannak néha a követéssel. elég sűrűn kell waypointolni nekik,főleg a kanyarodásoknál,egyenesnél lehet kicsit messzebb...de alakadnak a legkisebb hibánál is. ami tetszik,hogy ha sokat járnak rajta,kijárják a nem megcsinált utat is,és szépen el tudnak akadni egy látszólag jól kinéző területen,amit később szétjárnak.
az egyik pályán már kb 2-3 órája járkálnak csak simitott homokon,aszfalt nélkül,és nem látnám h romlana az út,tény h kicsit lassabban mennek rajta a kamionok,de az aszfaltozóval kb kínszenvedés most dolgozni,elakad kifordul stb...szal két munkafolyamatot megspórolsz(az úthengerezést is ugye) ami sok idő ám,és ugyanolyan jól megy...azt várná az ember,hogy a homokot is kijárják idővel,de eddig nyoma sincs...
aszfaltot csak akkor kell húzni,ha kifejezetten küldi szól hozzá,mint a demóban a homokviharos pálya
főleg küldire kell az AI kamionoknak befutni,aztán már igazából a progress alapján nem számít semmit,max annyit hogy minden befutott AI kamion ad egy kis lóvét. Szal nem kötelező nyüstölni őket elvileg,csak amig az első 3-4 fuvart el nem viszik a küldi miatt. ami még jó,ha valahol elakadnak,azonnal jön az értesítés,és map módban mutatja hol a gond az útvonalon.
amivel még gond lehet,hogy ha egy útvonalon több fuvar is jár,akkor összeakadhatnak,szal buta az AI,nem várja meg amig a másik elmegy,nem kerülik ki egymást,hanem simán nekimennek egymásnak.
Ja és persze h dlc gépek,amik a virágboltiban amúgy benne vannak,elég OP gépek,főleg a lánctalpas homokdömper. de legalább meg kell vennni ingame,nem megkapod ingyen mint a hófutóban...természetesen működik az alapjáték dömperrel is,de több idő,mert kevesebb fér rá,és nehezebben mozog
ja még annyi,hogy hiába simitod le,hiába úthengerezed többször is,az elkészült aszfalt,főleg ha szélesebbet akarsz csinálni,elég hepehupás és göcsörtösre tud sikerülni sajna...
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.05.24. 21:58:40 -
Itt már nem te jelölöd ki az utat nekik, mint a demóban? -
más téma,tesztelgetem ezt a roadcraftot,egyelőre virágboltit. aszfaltozó ugyanolyan szar mint a demóban,úgyhogy csak homokot szórok és simitás,egyelőre kitart aszfaltozás nélkül is.
aszfaltozás csak küldire kell. még ma elszórakozok vele alvásig,aztán delete. megvárom a hard módot meg h rendbe rakják az aszfaltozót,és egy akciós árat .
összeségében azért nem rossz,jók a küldik is,de az AI szállítók nagyon hülyék,ha sokszor úgy mennek mint ivan 2 üveg vodka után.
még tesztelgetem egy két órát . -
Jóózsf István #6288 Mindenkinek szaggat!
Érdekes, hogy volt egy kérdés sor a béta teszt jelentkezési lapokon. Az volt a lényege, hogy rakjuk sorba a számunkra érdekes LEHETSÉGES ficsöröket. Azok között volt nagy térkép ilyen-olyan multi lehetőség és OPTIMALIZÁLT késői játékmenet. Teljesen tisztában voltak vele, hogy ha egy nagy térképet belakott az ember, akkor bizony jöttek a szaggatások. Példát vehetne róluk az EGOSOFT is!!! :-) -
nincs itt semmi retus,cinematic trailer a cím alapján is,sőt elején alulra ki is írták hogy not ingame jelenetek.ezért nem ér soha semmitt egy cinematic trailer...oké beharangozták h jön,még megközelítő megjelenési dátum sincs sajna :)
Majd ha ingame,nagy térkép,tökéletesen optimalizált akkor elhiszem :P
iszonyatosan várok már 20-30 éve egy jó transport tycoon remaket,modern grafikával,hatalmas térképpel,és legalább annyi lehetőséggel mint ami abban volt...jó volt az első két game,de nem az igazi számomra(tudom,rohadt válogatós vagyok :D ) 40 fölött már lehetnek igényei az embernek :D
eddig egy jó TTD hasonló játék volt,de mrá az is 20 éves legalább,és az a transport giant volt...már valahol meg is van cd-n itt a polcon,eredetibe :P
hosszú történelmi ív,az elején konkrétan lovaskocsikkal kezdessz,abból is vagy 5 féle,nehéz lassú,gyors teher,gyors személy stb...aztán jönnek a gőzmozdonyok,víztöltéssel(kellett víztorony a vasútvonal mellé,hogy tölthessennek) aztán így tovább a modern és jövő érába :p
a fever 2 vel nem sokat toltam,de az egy úgy ahogy bejött,csak szaggatott az akkori gépemen :D és sokaknak is :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.05.24. 17:13:01 -
Jóózsf István #6286 Gondolod, hogy retusálták? :-)
Szerintem jól néz ki. Saját magához képest. Vagy legalábbis jobban... -
cimematic,kb semmit nem ér ... gameplayt adjanak ki :p -
Jóózsf István #6284 Ide is bekampányolom.
Béta tesztelőnek is lehet jelentkezni. -
Megerősítették,jön a hard mód,üzemanyaggal és talán karbantartással is...Ez lesz az én módom :P akkor már csak egy akciózásra várok,20-25 ercsit adnék érte :P
sajnos ahogy néztem a vidiken az aszfaltozó ugyanolyan fosol mozog,és elakad mindenben.Starkék már vettek egy újat is,de az is ugyanolyan fos(ugye kezdénél alap rozsdás cuccokat kapsz,aminél az ugyanolyan márka,de új gép kicsit erősebb kicsit jobban fordul stb) és tolatva kb jobban ment az aszfaltozás mint előremenetben -
Ezeket ismerve olyan bugot tolnának bele, amit soha az életben nem javítanának ki :P
Inkább ne tegyenek bele ilyen kapcsolót. A vezérlés átállítását nem tudják normálisan megcsinálni.
Nem mellesleg egy hardcore módot, mint ami a hófutóban van, beletehetnek, az talán nem rondítana bele a nem mazoisták játékába :P
Vesd fel nekik fórumon, hogy legyen egy HC mód a normál mellett. Hátha kapnak az ötleten. -
Jóózsf István #6281 Suták a járművek. Az irányításuk és a gépek kezelése is. Sajnos azt kell mondanunk, hogy a hófutóban reálisabbak. Ami elég nagy baj, mert az is ugye az árkád felé indult el az elődökhöz képest.
ugyanúgy nem fogott meg és nem látom benne a lehetőséget, mint az expedícióban. Picit olyannak érzem, hogy a hófutó a felnőttek a másik kettő meg a gyerekek játéka lenne. -
akkor legalább ki-be lehetne kapcsolni,aztán játsza mindenki úgy ahogy szeretné :P -
De jó, hogy nem te fejleszted ;)
Ha mindezt belepakolnák, akkor nálam tuti kiesne a látótérből is.
A hófutóban is utálom, hogy állandóan figyelnem kell a benyára és csak azért kell tennem egy kitérőt, hogy elég legyen. Van olyan jármű, amit nem is igazán használok, mert jó esetben el tudok menni vele felszedni a cuccot, majd átmenni a leadópontra és kb. ennyi. A következő kútig vagy tartályig már nem jutnék el vele. És, ha van egy csúnyább akadály, akkor lehet, hogy a célállomásra való eljutás is kérdéses lesz.
Most is Kola-ban a Plad-dal megyek mindenhova, mert stabil, relatív erős, jobban fordul, mint a Tatra, nagy a tank és még vinni is tud magával valamennyit. Meg van rajta daru, így 4 helynyi cuccot simán elviszek utánfutó nélkül. De ez nem túl jó, mert egy csomó kocsi pihen az éterben. Én meg mindig ezt a csilingelőset hallgatom. -
de toltam a demóval,elvoltam vele,de vannak dolgok amik már a hófutóban tök jól működtek,de itt nem sikerült megoldani. Teljes játékról csak videókat néztem,ma reggel belepörgettem stark és makam streamjébe is,de továbbra sem érzem h ez kell nekem. esetleg ha akciós lesz. meg tudnám venni,de sztem nem ér ennyit.
első pályán a generátor rángatás vicc kategória,a küldik elég bugyuták,az ai szállítók butácskák,nem követik az útvonalat sem amit rajzolsz nekik,a pálya közepén a levegőből lehullik a homok a platóra,ami iszonyat elveszi az ember kedvét (vagy legalábbis az enyém) , a gépek irányítása nem az igazi,valahogy valami nem stimmel vele,de nem tudnám megmondani h mi,ezt a hófutóban is éreztem néha..
nincs üzemanyag,gépsérülés ami a hófutóban tök jónak éreztem,és bár Stark kifejtette h szte nem is kell,mert nem nagy kihivás egy tartálykocsival bárhova elmenni és tankolni a helyszínen lévő gépekkel,de nekem a realitáshoz,a játékélményhez kell,hogy fogyjon az üzemanyag,hogy tervezzem meg az utvonalat,és figyelni kelljen erre is,hogy büntessen a játék sérüléssel,ha agyatlanul árkon bokron mész,az időjárás mechanikát is simán be lehetett volna építeni a sérülésrendszerbe,pl a homokvihar okozzon sérülést,ha más nem a légszűrőben és azon keresztül a motorban,és javítani kelljen,szóval egy újabb szint a menedzselésben...nekem hiányzik,lehet másnak nem...de akkor meg csinálják meg nehézségi szintekkel,vagy kikapcsolhatóra az optionsban
az h mit lehet csinálni a játékban,az egészen egyedi,a koncepció király,a megvalósítás is úgy ahogy,de pl a demóban is az aszfaltozó gép olyan furán ment/fordult hogy belül érezted hogy valami ezzel nem stimmel.
még nem vagyok meggyőzve,de hátha későbbi pályákon lesz valami finomság.
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.05.21. 08:04:59 -
Jóózsf István #6277 Demoját sem próbáltad?
Az alapján azt mondanám, hogy lehetne jó játék is, de a gyengébb oldalra húz a játék. Ha egy leheletnyivel több gondoskodás lenne benne, akkor talán lehetne a javára dönteni.
Vannak benne pozitívumok, meg negatívumok a hófutóhoz képest. De valamiért úgy döntöttek, hogy nem a legjobb játékot hozzák létre, hanem egy újabb "talánt." "Esetleg ezzel majd pénzt keresünk."
Hááááát... -
csak vidiket láttam,nem próbáltam,majd talán hétvégén...sajna nekem elég gyengének tűnik még az útépítéssel együtt is.nekem egyelőre nem ér 40 ercsit