Jóózsf István#6421
Elméletileg el kellene tűnniük, de a dejókból is látszik, hogy az újraindítás után az előző próbálkozásból marad egy bója. És rá is mutat a küldetés, de valótlan abból a szempontból, hogy a "kívánt" bóját nem tudom a neki dedikált célterületen aktiválni. Tehát azzal a módszerrel még jobban összezavarom az egyébként is hibás küldetést.
Ha nem kellene az ADOTT bóját a KIJELÖLT helyre tenni, ÉS nem tűnnének el, akkor már rég megoldottam volna.
De ugye ha újraindítjuk a küldetést, akkor hiába telepítettem már hármat vagy négyet, azokat az eredményeket törli az újraindítás.
Amúgy meg, szerintem én a végfelhasználó vagyok és nem nekem kellene a fejlesztők hozzáNEMértését, vagy trehányságát kompenzálnom. Ahogy öregszem, egyre inkább ez jut eszembe. Bizonyos kor felett már nem keresi az ember kihívásokat és bizonyítania sem kell senkinek!
Valahogy azt érzem, hogy a fejlesztők nem törődnek annyit a játékkal, amennyit kellene, vagy akár mint korábban. Ezt az is alátámasztja, hogy több játékon is dolgoznak egyszerre. Azt is el tudom képzelni, hogy bár kijelölt csoportok dolgoznak egy egy játékon, de a kiadások és javítgatások miatt esetleg átcsoportosítások történtek és hófutó mostoha gyerekké vált.
Sokszor gondolkodom olyasmin, hogy mi történhetett a háttérben... Egy biztos, hogy ez a fázis nem az igazi. Ki merem jelenteni, hogy záró fázisként a legrosszabb és jó eséllyel indulna az összetett mezőnyben is!
De ne legyen igazam és nektek tetsszen!
Eszembe jut az előző fázis, amit amikor befejeztem azonnal újrajátszottam, (Második mentés hely) még a bétán belül! Na ezt nem fogom. Még azon is elgondolkodom, hogy a járműveket összeszedjem-e, vagy hagyjam meg ínséges időkre. Amikor már megveszek egy kis hófutásért.
Meg az is eszembe jutott, hogy: Nem kellene már a következő évadra izgatni az embereket? Vajon mikor jelenik meg a következő bérlet?