6632
-
igen,gyorsan belinkeltem mert ez jött szembe először,de látszik h fingja nincs az egészről,meg az is h megkapták ingyen a játékot előbb,meg lehet támogatást is ,hogy csináljanak belőle egy órás bemutatót. magyarország legnagyobb gamer csatornája sztem ők,marketing szempontjából megkerülhetetlenek. viszont linkeltem utánna Sd1one-t aki azért kompetensebb játékos a snowrunner témában :P -
Ez teszteli?!
A múltkor néztem valami összevágást, ahogy hófutóztak. Azt sem tudta hogyan kell AWD-t kapcsolni a kocsin. Úgy visítottak, mint amelyik disznó tudja, hogy most lesz belőle kolbász meg szalonna. Nem is néztem sokáig.
És ez a pofátlanság teteje.
Mi az, hogy az ilyenek már játszhatnak vele?!
Ebből kezd nagyon elegem lenni. Egyesek kapnak ingyen cuccot, mások, meg le vannak tojva. Játéknál még hagyján, de akkor sem fair. Rosszabb a hardvernél van, mikor szeretnél valamit, de nem tudod megvenni, mert nincs készleten, aztán látod a sok gyökeret, hogy már próbálgatják, de minek, ha úgysem tudom megvenni?! Vajon hányan használják az ilyeneket napi szinten? Egy sem. Mindegyiknek megvan a saját cucca. -
Jóózsf István #6270 Ez alapján akár jó játék is lehetne.
Részemről bárki tesztelheti VÉERPISTIN KÍVÜL!!! :-)
Túl sokan adnak ennek a bohócnak a véleményére! -
-
The Vr már teszteli,holnap megjelenés
-
Lake Kovd összes feladata kész. Azért lehet haladni lassacskán. Imandrában meg még nem találtam meg a garázst.
A Plad elég jól veszi az akadájokat és láncos kerékkel a jégen sem gond közlekedni.
Nem tudom ki találta ki a gyárlátogatásos feladatot, mert 2 helyre scout-tal nem tudtam bemenni. Fogtam egy kicsit, valami Nav vagy mit, eddig sosem használtam. A Plad már amúgy is a gyárnál volt, úgyhogy egyszerűen csak felkaptam és átraktam a kerítésen. Átszálltam és meg is lett a pont. Aztán átmentem a másik ponthoz és ott is átraktam. Onnan mondjuk ki tudtam már jönni, nem a Pladdal szedtem ki, mint az első ilyennél.
Tényleg nem értem, hogy milyen járműveknek csinálhatták ezt a terepet. Ott vannak a kis vékonyka nyomvonalak, amit biztos, hogy nem teherautó járt ki, közben meg akkora sziklák (fixek és mozgó nagyok), amin biztos, hogy nem megy át egy terepjáró sem. -
Jóózsf István #6266 Azt a szikla szórást már sokan megénekelték. Nem is köszönt vissza többé. -
Ez a Kola nagyon durva. Tényleg nincs mod repülő teherautókra? Itt valakinek nagyon durván elborult az agya. Felborult a Plad 450. Azt azért elég nehéz borítani, de mégis sikerült.
Jaaaaaaaaaa, és a jég itt tényleg jég. Az úton is és a vízen is. Nem olyan, mint Kibicen, hogy vígan elkocsikázok rajta és még irányítani is tudom a kocsit. Itt, ha nincs lánc a keréken, akkor csak csigatempóban van esély a kormányzásra. Viszont a baromi nagy hó miatt a láncos kerék nem biztos, hogy előnyös. Mert ugye az út mellet méteres hónak kell lennie. Meg sokszor az úton is. Vagy épp a hó alatt már sár van. És ez a rengeteg kavics, meg szikla mindenfele. Meteorzápor volt vagy mi?
A SpaceTruck-ot be kéne olvasztani Kolaba. Meg akkor már Amurba is. -
Tamyr is 100%-on. Azért itt már látszódik, hogy a pályatarvezőnek az agya kezd elborulni.
Következő megállo Kola lesz. Ez még 50%-ra sincs kész. -
Alaska is 100%-on.
Azért nem mindegy, hogy csak pár kocsi áll rendelkezésre, vagy rengeteg. A harckocsi nagyon jó időfutamra.
Azt hittem, hogy már csak az időfutamok vannak hátra, erre kiderült, hogy két feladat még hiányzik. Az egyiket láttam, csak nem vettem fel. A másikat nem is láttam, meg kellett keresnem. Mondjuk sokat nem kellett keresnem, mert csak egy feltérképezetlen út volt és annak a végén találtam meg a feladatot. Közben meg találtam egy ANK-ot. Így gyarapodott megint egy kocsival a készlet. Bár nem olyan multifelhasználós, mert a gyári platón nem lehet lecserélni és semmit nem lehet rárakni, mint például egy daru. -
Michigan is 100%-on már.
Szép lassan majdcsak kifuttatok mindent 100%-ra. Bár Amur és Kola necces lesz.
Michigan mocsaras területén eszembe jutott megint, hogy de jó lenne egy repülő DeLorian-nal szállítani :)
Azért látszik, hogy van fejlődés. Az új régióban az időfutamok gyakran az első elérési ponttal kezdődnek és nem az indítással, mint a korábbi régiókban.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2025.05.12. 19:15:31 -
Máshol azért nem tűnt fel annyira, mert nem volt annyi járható híd, mint itt.
A csúszós útnál, ha éppen a jó helyen fordítom el a kormányt, akkor be tudom venni a kanyart padlógázon is. Monjduk az elefánttal.
Az igaz, hogy ilyenkor felmerülhet a kérdés, hogy vajon elfordított első kerekekkel mennyire lassul a jármű, hogy azért tudom bevenni a kanyart és nem azért, mert rájött a játék, hogy hopp, kanyarodni kell. -
Jóózsf István #6260 Öööööö. Az véletlen. (Hiba) Merthogy a híd nem út és valahogy másképp kezeli a tapadást. A játék eleje óta így van. Nehéz megfigyelni, mert nagy sebességgel, SZÖGBEN (ívben) kell a hídra hajtani. Ekkor arra számítasz, hogy tovább fog sodródni a jármű, de nem, mert betapad és akár fel is tud borulni.
Ez már a fórumon is felmerült, hogy ha a híd tapad, akkor az aszfalt út miért nem.
És ha megfigyeled az aszfalt út is tapad egy bizonyos sebességig, de valahol el van cseszve a fizika (LÁSS CSODÁT) és minél gyorsabban haladsz annál kevésbé tapad a gumi az aszfalthoz. -
Nagyon szeretem a belső nézetet. Egymás után két belsőnézetes időfutamot is megcsináltam Michigan-ben. Az egyiket az SX-es lakókocsival és nagyon meglepett, hogy átváltott belső nézetre, mert nem számítottam rá. Nem vettem észre a kiírást. A másikat a Tatra T813-mal, de itt már figyeltem :) -
Kibic 100%-on.
Mivel nem volt más választásom, mint hozni még 3 szálat, így a területen lévő Aramatsu-t választottam járműnek. Viszont rövid fa felépítmény volt rajta. De ez nem jelenthet problémát.
Fel is pakoltam a 3 közepes rönköt, ráfogtam a csipesszel a felső kettőre és lenyomtam, hogy nem csúszkáljon.
Nem hiszitek el, hogy mi történt. Még csak az egyenes szakaszon haladtam, emelkedőt nem láttam, de már csúszott ki az egyik rönk a csipeszből. Mi a fene?! Megigazítottam, majd nem fogtam rá a csipesszel, csak lenyomtam őket.
A legdurvább emelkedőn sem moccant meg egyik rönk sem.
És akkor még egy apróság. A Saber egyértelműen tud normális aszfalt tapadást beállítani, csak ugye nem akar, mert jobb szereti a népet szopatni.
Kibic hídjainak a felülete olyan jól tapad, mintha ETS-ben haladnék az úton. Sehol egy megingás, a pótoknál sem, kanyarodásnál szépen tartja az ívet, a pót követi. És ezt úgy, hogy jeges felületű textúra van rajta, még csak nem is sima aszfalt. -
Utálom a semmiből felbukkanó feladatokat, főleg, ha azok még jól meg is szívatnak.
Azt hittem, hogy ma befejezem Kibic régiót, már csak az üzemanyagos félpótot kell elhúznom, meg időfutam arannyal és ezüsttel. Erre nézem, hogy fent északkeleten van még valami átjáró, amit meg kell tisztítani. És mi kell hozzá? Na mi? Hát közepes gerenda. Persze a telepen csak egy közepes rönk maradt, úgyhogy most mehetek és hozhatok el 3-at a másik térképről. -
Jóózsf István #6256 Mindig van megoldás!!! :-D -
-
Jóózsf István #6254 Nem véletlenül. Merthogy ott annyi rönköt kötsz le amennyit akarsz.
Így közelebb áll a valósághoz.
De nem csak a rönköket kezeli így, hanem mindent! (IS) -
chris0000 #6253 hi. valahogy jobban tetszik a Roadcraftban lévő farönk kezelés. farönk -
Roadcraft,nyomják a marketinget,ma is jött egy egyperces
-
Jóózsf István #6251 És ha már ródkraft...
Miért visszhangzik? -
Amúgy is Spintires téma, de már rég nem arról szól.
Szerintem is jó helyen van itt.
Annyi, hogy a tisztánlátás miatt érdemes lenne mindig kiemelni, hogy akkor most roadcraft vagy épp expeditions. Főleg, ha a hsz-ből nem derül ki. -
Jóózsf István #6249 Inkább ide írd, minthogy másik témát is figyelemmel kelljen kísérni. Amúgy sincs nagy nyüzsgés erre felé. -
Ne is mondd. Jóska-Pistánál láttam, vettem észre, hogy tök fölöslegesen mentem a homokozóhoz a homokért, mert a teljes szakaszon simán újratölthettem volna a platót. Ez asszem a 2. pályán volt, a gyakori homokviharoson. Bár ott sem lehetett a szalag alá állni, csak mellé. -
május 20 és jön a Roadcraft,de sajnos úgy tűnik ezt a levegőből lehulló homok a platóra dolgot nem akarják jobbá tenni...pl egy homokbánya,ahol egy futószalag alá állva lehetne tölteni...vagy nemtom ... kiváncsi leszek mi lesz belőle :P
bocs h ide irom,de ugye egy cég,szinte ugyanaz a game :p -
Nekem is az jutott eszembe, hogy ez a daru annyira kívánja a Bandit daru helyzetét. Nem is értem, melyik nagyokos találta ezt így ki. Ha fenn a szerszámos a kocsi tetején, márpedig miért ne lenne fenn, akkor a kannák között pont ott a hely a darunak.
Lehet, hogy az egész szerkezetet kellene megfordítani, mert amúgy is úgy tervezték, csak el....... -
Jóózsf István #6245 Igen. Úgy volt.
Egyszer én is belefutottam ebbe a jelenségbe. Örülök, ha volt annyi eszük, hogy "megjavították!"
Elvégre nem először megyünk át kivont karddal a másik pályára. Az indiai módszer alkalmazásával szinte kötelező.
Én próbáltam megfordítani a darut, mert úgy semmi gond nem lenne, de nem látom sehol, hogy mitől áll hátrafelé, vagy előre, mint a BANDIT-nál. -
Úgy emlékszem, mintha az Elefántnál lett volna egy olyan bug, hogy a daru visszaállt alapállapotba, mikor átment az ember a másik területre. Ha volt ilyen, akkor megjavították. Biztos, ami biztos, lecsatoltam a nagy riget az alagút előtt és odakötöttem a kötéllel és így mentem át. Nem szerettem volna, ha a daru beleáll a rigbe a túloldalt. -
Ja, alapvetően nincs gondom a jegekkel. De itt nem is volt út, hogy legyen valami keményebb rész.
Minden régióban ilyen a jég. Simán "beássa" magát a kocsi és akkor se előre, se hátra, ha nincs valami fogdzó. Ezért kell nagyon figyelni. Ha a kocsi eleje, orra egy szintbe kerül a jéggel, akkor ott gond lesz. Ha látom, hogy az eleje így megsüllyed, akkor irány hátra. Ha a hátulja is megsüllyedt, akkor már cseszhetem.
Egész jó ez az új hármas félpót is. A vízcsőgyárnál volt az ingyenes. El is vittem vele egy vízcsövet. -
Jóózsf István #6242 Még szerencse, hogy a jegekkel alapvetően nincs gondod!
Hát igen. Meg van a hátránya, hogyha valaki csal. Nem is tudtam, hogy a játékban így el lehet akadni, mint a végén. (Ez most önkritika volt!) -
Mert kanyart levágni jó :)
A videó óta meglett a második kanyar is. Kb. ugyanígy. Kicsit gyorsabban, mert már felkészült voltam :))
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2025.04.26. 15:52:50 -
Remélem a fejlesztők érzik a feléjük küldött jókívánságaim!
Ugye ott hagytam abba a játékot, hogy kell egy verda rövid rönkökre, mert a Mack-hez nincs S-Futom utánfutó.
A garázsban épp bent állt a Mercer, gondoltam megnézem, hogy vajon pakolható e rá rövid rönkhöz felépítmény. És tudtam rátenni! Na mondom, akkor ezt így találták ki a készítők. Ehhez a régimódi felépítményhez hozzákötöm a régimódi utánfutót közepes rönkhöz és tök jó lesz.
Na igen, itt jött az első meglepi, ott vannak az Futom pótok. MIVAAAAN?!?!?!?!?!
Akkor kell egy S-es és rácsatolom a Mack-re. Itt jött a második meglepi és a sok kívánság a fejlesztők felé. Ugyanis NEM lehet hozzácsatolni!
Mást, amit meg is vehetek vele a boltban, azzal nincs gond.
Eladtam az S-est, vettem egy M-est a Mercerrel és arra pakoltam az Aramatsu-val a cuccot. Szóval megoldva... -
Pont a kettes pályán a kanyonban van a rakományos. A rakomány mellette fekszik. Mondjuk itt lehet, hogy lehett volna csalni, ha a rakományt leadom a hídnál és újraindítom a feladatot, akkor bedobja ismét a rakományt. De annyira nem motivál ez a kis rövidítés, hogy kipróbáljam.
Mintha találkoztam volna a másikkal is már. De nem biztos. Rá kell néznem a térképre.
A jegekkel alapvetően nincs gondom. Egész jól lehet rajtuk közlekedni. Sokkal jobban megcsinálták, mint máshol, ahol rámegyek a vékonyabb részre, de már csak akkor szakad be, ha rajta az egész kocsi és se előre, se hátra. Itt általában beszakad mindjárt az eleje alatt, így még vissza tudok tolatni és keresni egy keményebb részt.
Illetve, ha ez a fehéres effekt épp jól működik, akkor simán végigmegyek rajta beszakadás nélkül.
Eddig egyedül a Mack-et cseszte szét annyira a jég, hogy használhatatlan legyen.
A jeges aszfalt többnyire veszélyesebb. Időnként 360 fokos kanyart veszek rajtuk. Mázli, ha nem borulok fel. De már olyan is volt. -
Jóózsf István #6238 A pályán hol találtad meg? Mert ha minden igaz kettő is van. Az egyik rakott, küldetéshez van és nem kapod meg. A másikat "fel lehet fedezni" És lehet, hogy az aktiválja a boltban levőt. De csak találgatok.
Nekem ez a pálya pont megfelelő arányban adja az élményt és a kihívást. De most én mondom azt, hogy az arányok nálam el vannak tolódva. Lehet, hogy ez csalás nélkül nem nyújtja ugyanazt az élményt.
A jegeket utáltam benne, mert állandóan szétbarmolták a járműveket. De ha szétnézel a kettes pályán a kanyonban, az meg gyönyörű. Az utak pont annyira járhatóak,. hogy ne jusson eszembe az indiai módszer, de nagyon nem is kellett. Illetve volt dömpingelés, de azt meg lehetett oldani... Annál több magyarázat nem kell, hogy kétszer játszottam végig EGYMÁS UTÁN!!! -
Nem. De általában ez nem jelent gondot a boltnak, hogy odategye, csak nem vásárolható meg. Amúgy hogy sikerült kis nyergesre csinálniuk?
Én abban voltam, hogy ezt is az Elefánt húzza majd.
Amúgy még nem szedtem össze a pályán lévőt.
Ahhoz képest, hogy milyen sokáig ültek rajta, nem nyújtja azt az élményt, mint a korábbi. -
Jóózsf István #6236 A hármas kisnyerges. Azzal mentél érte? -
És akkro el is felejtettem írni, hogy az új félpótot is nagyon ügyesen megcsinálták.
A 6-ost meg tudom venni a store-ban, de a 3-ast nem. -
Aha, És akkor már a meglévőt sem kell kijavítani, mi?
Akkor asszem marad az Aramatsu. Fogalmam nincs, hogy melyik másikra lehet rövidet tenni. Általában a közepes a menő. Nameg a verda képessége sem mindegy.
Viszont ezt jól megszívtam, pakolgathatom ezerrel a fát. Először a Mack-el indultam el a fáért, de a jégen elvérzett. Szó szerint. Lyukas kerék és tank. Még csak gyorsan sem mentem. De ez a felfüggesztés....
Úgyhogy elhoztam az Aramatsu-val 12 közepes és 6 rövid rönköt a közepes felépítménnyel, mert gondoltam, hogy a fűrésztelepre majd odamegyek a Mack-kel és egy félpóttal pakolni.
Természetesen a rövid fa van felül az Aramatsu-n.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2025.04.22. 20:15:52 -
Jóózsf István #6233 Csak gépes felépítménnyel.
De a 15 fázis bétájának elején kábé semmivel. Mivel el lett baszcsizva az új pótkocsi miatt, amit végül nem kaptunk meg...