mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • RJoco
    Jól hangzik, a kérdés még annyi, hogy vajon a közepes helyére kerül a rövid vagy esetleg 3 adag is elfér?
    Ez nekem azért nagyon fontos, mert Amur-ban van egy 3 adagos rönkszállításom. Asszem ez az utolsó feladatom pár időfutamon kívül. Viszont a feladat leadási pontja és a fatelep három külön területen van. És akármelyik területről is vinném a fát, az úton olyan akadályok és emelkedők vannak, hogy az Aramatsu-val sem tudnám megcsinálni 1 körből. Két kört meg nincs kedvem menni. Úgyhogy azon gondolkodom, hogy vajon a Plad platójára felfér e a rövid rönk hosszban és remélhetőleg mennyiségben is. Vagy keresek egy másik, 3 férőhelyes kocsit, amire biztos felfér és képes ezen a terepen közlekedni.
    De, ha kapnánk egy 3 férőhelyes trélert, akkor inkább megpróbálnám azzal megcsinálni. Szépen.

Ha jól értem, akkor nem fogják elengedni az a butyutaságot, mint a hosszú rönk esetén, mely szerint, ha nem jó a felépítmény, akkor nem csatolhatod a kocsihoz a pót részt. Illetve gondolom ehhez a felépítményhez csak azt a rönkös félpótot rakhatod.

Láttál már olyan darut, amit félpóton szállítanak? Mármint az életben?
    Nekem most így hirtelen nem ugrik be. De én erre tudok gondolni.
    Vajon megcsinálják, hogy kocsi nélkül is tudd használni, ha elég közel vagy hozzá?