Pár száz méterre a céltól kiürült a Plad-ból a nafta. Gondoltam, hogy utánamegyek egy lakókocsival. De felborultam vele. Kétszer is. Elsőre visszaraktam, másodikra gondoltam, hogy felállítom egy Derry-vel. Lestukkoltam a garázs oldalát. Aztán meg arra gondoltam, hogy amúgy is kellene valami más, amin van daru, meg alacsony nyereg. Úgyhogy visszament a garázsba. És kihoztam a tankot. Gondoltam, majd azzal megyek a Plad után, útközben felállítom a lakókocsit. A garázs sarkán van egy kiálló betontömb. Ügyesen el is kaptam csúnya sérüléseket szerezve. Mentem a garázsba, aztán inkább kiléptem.
Előtte azért jó volt, mert egy-két másik feladatot megcsináltam, olyan helyen jártam, ahol eddig nem, felfedeztem egy kilátót. Aztán kifogyott a benya az Elefántból. A Plad-ból csak ezután fogyott ki.
A scout-ok a hegymászós vizites feladatokhoz kellenének. De kérdéses, hogy egyáltalán átjutok e arra a területre velük. Van egy hely, ahol nagyon kérdéses. Eddig csak a Plad és az Elefánt tudott ott átmenni segítség nélkül. Az elefánttal mondjuk áthúztam ott az új 6-os pótot is.