mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • RJoco
    Ja, ezt jobban is megcsinálhatták volna. A kis szárnynak a csücske éppen rálógott a félpót emelkedő részére. Nem tudtam hátrébb tenni, mert ahhoz már rövid volt a daru. És egyszerűen nem akarta rögzíteni. Persze hátra sem csúszott haladás közben, mert jobbnak látta, ha oldalra csúszkál. Aztán az is lehet, hogy bebugosodott, bár ilyennel nem találkoztam eddig. Majd jött a nagy dög test, ami sehogy sem fért rá teljesen és érdekes módon mégis azonnal rögzítette. A kis szárny mögött még maradt is 1 üres hely. De azt már más autóval tettem rá és éppen csak egy kicsit hátrébb a kiemelkedéstől. A rögzítést viszont ugyanazzal a kocsival végeztem. Szóval nagyon érdekes volt.
    Mondanám, hogy hű de jó élmény volt (de ügyes voltam) a Plad-dal a két darabot vinni, de nem, mert azt már csak idegből csináltam. Előtte felhúzott, hogy nem tudtam áthúzni a félpótot a fák között a kis szárnydarabbal.

Nem lenne rossz, ha kapásból utat is tudnék építeni. Nem is értem, hogy ott van a rahedli akadály, miért nem lehet megtisztítani azt is. Miért nincs rá feladat. Az utolsó régióban is megcsináltatnak egy csomó hidat, de kihagynak egyet. Miért nem lehetett volna odavinni pár konténert, elvinni a szemetet, építőanyagot vinni és megépíteni a hidat a város felé?
    Legalább 3 extra feladat és a fene tudja, hogy mennyi forduló az anyagok miatt. De akkor legalább tényleg kész lett volna a pálya.