6625
-
Jóózsf István #6185 Jahogy azt egérrel is lehet?!?! Hmmm. Arra nem is gondoltam. Persze a kontrollerhez nem passzol, hogy egér után nyúlok...
Természetesen nincs benne érzékenység állítás. Az volt az első, hogy utána állítsak. De...
És ez a hófutóból is hiányzik. Már felterjesztettem nekik, hogy legyen HOLT ZÓNA állítási lehetőség, mert az kurvára nem jó, hogy a ravaszt már "félig behúztam," de meg se mukkan az autó. -
Vagy te nem találtál érzékenységi beállítást, vagy a banda tróger módon nem csinálta meg normálisan a kontrollert.
Egérrel olyan szépen lehez "húzgálni" a két csíkot. -
eta32 #6183 "Konstrukciós szimulátorral is szemezgettem"
Nekem meg van,még anno megvettem toltam is vele közel 100 órát ,nem rossz ,persze kinek mi.
Lehet kormánnyal is vezérelni ,meg normálisan controllrrel.
Jó küldik vannak benne,persze némelyik picit monoton de ,nem rossz...
A grafika nem nagy szám ,de elmegy.
Szerintem neked tetszene XD.... -
Jóózsf István #6182 Olyan sokat kellene dolgozniuk rajta, hogy szinte lehetetlen... Kizártnak tartom, hogy még csak meg is közelítsék az elvárásaimat.
Ez a gépkezelő buli érdekelne, de ahhoz a precíz szintet kellene megközelítenie a játéknak. Ismerve a csapat munkásságát OLYAN SOSEM LESZ!!! De még csak feleolyan se!
A Konstrukciós szimulátorral is szemezgettem, de sehonnan nem lehet kölcsönkérni. Az meg, hogy én két órán belül döntsem el, hogy megtartom, vagy sem, az teljesen felejtős!
Ezt a játékot belöktem abba a fiókba, ahol az expedíció van. Talán lesz belőle valami, de kötve hiszem. -
eta32 #6181 Most hogy megint adtam neki egy esélyt, pont ugyan ez jutott eszembe .
Az irányítás ha legalább megütné az SR szintet akkor oké, de így tényleg mint ha billel tolná az ember...
Pedig annyira nem lenne rossz maga a koncepció elképzelés csak hát ugye a megvalósítás .
A kamera nézetet-kezelést meg inkább hagyjuk.
Az optimalizáció is tűrhető,a grafika mondhatni első osztályú,csak ugye ez azért kevés az üdvösséghez.
Meglátjuk majd a végleges mit mutat a szeren,de nagy változásokra nem számítok... -
Jóózsf István #6180 És tudod, hogy miért?
Mert hiába kontroller és hiába csak kicsit húzom a karokat a játék leszarja. A billenősnél lehet a legjobban tetten érni, hogy dzsoj ide, vagy oda, pont annyira on-off, mintha billentyűvel játszanék!
A villódzás nem tudom mi. Nem vettem észre. Majd ránézek.
A kis kockákat mondod, amik fel-fel villannak?
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2025.02.27. 16:30:40 -
Én azt hittem, mint rendszeres kontrolleres felhasználó, legalább tudod is hasnzálni :D
Ez a fapakolás, amit a videóban leműveltél, kritikán aluli. Nem is tudtam végignézni. Mintha nem lenne analóg karod és billentyűvel nyomkodtad volna.
És az a villódzás a textúrán mi?! Baromi idegesítő. Lehet, hogy inkább amiatt nem tudtam végignézni a videót. Hol itt, hol ott villog. Még mindig az a hulladék amd-d van? Kaptál hozzá gaming funkciót, mi? Csak nem a kártyán lévő LED-ek. Ha OLED kijelződ lenne, akkor viszont LED-ek villognának ;)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!No para, csak a véred szívom kicsit :))) -
eta32 #6178 Már azt hittem csak nekem van ez az érzés meg...XD.... -
Jóózsf István #6177 Borzasztó suta ez a játék! Nem BÍROK egy óránál tovább játszani vele, mert megőrülök. -
chris0000 #6176 hi. valahogy tetszik ez a RC még így az elején.. féltem, h grafikus motor miatt ilyen fényes, statikus lesz az egész megjelenítés, mint az expeditionsbe, de pont jó és szép szerintem a játék. mintha részletesebb lenne a környezet, jobban élne kicsit az egész.
picivel jobbak a víz effektek, mikor hullámot tör a vizen egy jármű vagy a sár megjelenítése, fizikája. bár tényleg csak minimális a javulás szerintem. hosszú távon kiderül, h kit mennyire köt le majd a játékmenet.
az irányítás lehet, h csak PS-en lesz jobb, mert ott mindent visszajelez a kontroller hangban és irányításban is, ahogy a snowrunnerben is. pc-n egy szar bill.+egérrel. kontrollerrel a daruzás is baromi jó ps-en.. üdv. -
A 3. pálya kicsit melósabb, de nem nehéz. Még úgy sem, hogy egy csomószor felborultam és egyszer meg is fulladtam. Az az én hülyeségem volt.
Viszont itt nagyon kijön a kormányzás durvasága. SR-ben lassan fordul a kerék, és lassan is reagál a billentyűzetre. Itt baromi hirtelen fordul.
Nem olyan "kifinomult", mint az SR, de jobb híján ezzel is el lehet lenni.
A kettőt együtt nem lesz jó játszani, mert az irányítás itt-ott nagyon eltér, ami csúnya galibát okozhat. -
Asszem most már én sem fogom annyira szidni az útépítőket, hogy miért kellett nekik huplikat csinálniuk.
Nekem sem megy :)
Annyira nem rossz.
A kis jeep szkennerje tök jó. Egy ilyen elkéne SR-be is.
A fapakolót majdnem feldöntöttem álló helyzetben. Az nagy szám lett volna mindjárt az elején.
Ezt a rohadt egeres irányítást baromira szokni kell. Vagy inkább joy-ra cserélni.
Értem én, hogy a vezérlés. De legalább megtarthatták volna az SR módit. A kampónál mindig tolta a space-t, aztán elgurult a kocsi.
A rögzítés nagyon ász. Pont, mint FS22-ben. Lehet, hogy onnan nyúlták. De végre egy szál fa, az egy szál fa. 3 meg nem egy rakomány.
A sivatagoson a homokviharok idegesítőek. A takarítást meg megoldottam a trélerrel. Igaz, hogy nem tudtam rá feltenni semmit, de legalább odébb tudta vele tolni mindent. A daru sem lenne rossz, ha nem ilyen lenne az irányítás. Emellett nem lehet annyira eltávolodni a kamerával a kocsitól, hogy lássam a daru tetejét. Szóval nagyon érdemes a darukamerát használni.
Csak a nagy darut próbáltam ki. A kis daruhoz már nem fűllött a fogam.
Az útépítésről meg ott a kép. Először nem is igazán értettem, hogy mit is akarna. Ráadásul oda is kellett homok, ahol már egyenes volt. Lehet majd újracsinálom, hogy szép egyenes legyen. Sőt sokkal egyenesebbre is lehet ezt aszfaltozni, nem kell ennyit kanyarogni. Tiszta idiotizmus. Azért, mert tudnak ívet aszfaltozni, még nem kell mindenhova ívet aszfaltozni. Olyan, mint a kék LED. Mióta feltalálták, azóta mindenbe beletolják, ha kell, ha nem. Na jó, szerencsére mostanában már leszoktak róla. De az elején mindenben is benne volt.
A harmadikra sajna most nincs időm. Menni kell aludni.
Összességében el lehet vele lenni. -
Jóózsf István #6173 Hát, ez elúszott...
El is takarítottam és az egyik új pótkocsit el is buktam. Valamit elcsesztek ezzel a póttal is. Pont mint a tizenkettedik fázisban a háromtengelyes nehéz félpóttal.
A pótkocsiknál imádják elkövetni azt a hibát, hogy egyszercsak megőrül a pótkocsi. De legalább sok vicces jelenet lesz belőle a hugyubon. Bocsánat. Nem csak ezt a pótot buktam. Valamilyen oknál fogva az egyik küldetés jutalma egy Küldetés (nehéz) pótkocsi volt. (Építőipari félpótkocsi) Amit ugye se megvenni, se eladni nem lehet. -
Jóózsf István #6172 Én meg el sem indítottam.
Van három feladatom a 15. fázis bétájában. Azt megcsinálom és akkor megnézem.
Az látszott egy hugyubban, hogy "esetlen" a játék. Valahogy érezni lehetett egy törzscsuklóson, hogy STERIL. Csak mivel én rühellem a hófutóban a törzscsuklósokat, inkább reménykedtem, hogy törődtek vele és jobb lett... -
Én meg annyira benne voltam a bulldózer szétszedésében, hogy teljesen meg is feledkeztem az útépítésről.
Még azért nincs vége a napnak, lehet ránézek még ma. -
dettó,megcsináltam az easy pályát és kiléptem,nem az én játékom lesz
még holnap adok a másodiknak egye esélyt,de elég gagyi,nagyon arcade,a gépek átmennek mindenhol,a kábelfektető egy vicc...fura az egész
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.02.24. 20:19:28 -
eta32 #6169 Azon kívül hogy van jó nagy sár mindenhol.....megmosolyogtató az egész....
Jól éreztem én már előre elbohóckodni el lehet vele.
De a fizika törvényeit a készítők másképp értelmezték itt már ....
Dehogy fűrészelgetem én a fákat neki buldózerral tövestől úgy dőltek öröm volt nézni.
Persze azért a kíváncsiság kedvéért kivágtam pár szálat,de nem éreztem akkora katarzist utána....
Az Fs favágásához ez vicc kategória....
Szép a terep ez tény az eső is szép ....
A kis terepjárón azok a slick gumik nagyon jól mutattak ,mentek a sárba ahogy kell....
A rönkszállítóval simán átmentem a terepjárón...
Nos majd ha egyszer nagyon akciós lesz pár év múlva és tényleg nem lesz más (amire semmi esélyt nem látok) akkor talán foglalkozok vele ,de így hogy az SR is 50 %-on van ezerszer inkább azt mint ezt...
Ja a steam értékelések is magukért beszélnek "többnyire negatív."....
Nekem ebből 1 óra bőven elég volt....
Utoljára szerkesztette: eta32, 2025.02.24. 20:16:17 -
eta32 #6168 Olyan hardveres szoftveres támogatást kapott amitől, olyan vezetni mintha az életben vezetnéd a járműveket.
Legalább is nagyon adja magát,persze kinek ez kinek az....XD...
Nagy kár hogy mind ezt nem kapta meg a SR pedig már sokkal régebbi ...és fizika is több van benne.
De mégis az FS 25 kapott támogatást.
Én is meglepődtem.....persze kellemesen...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Most töltöm a RoadCraftot 20 perc azt indul a mandula.....
Utoljára szerkesztette: eta32, 2025.02.24. 18:01:29 -
Jóózsf István #6167 És konkrétan mi a jóság a Tanya huszonötben? Komolyan érdekel! -
eta32 #6166 Na.... csak nem hagyott nyugodni.,hogy az új kormányom nem tudom működésre bírni...főleg hogy egy logitech csúcs pro termékről van szó.
Persze ennek a játéknak teljesen irreleváns hogy 40 ezres kormányt akarsz ráereszteni vagy több százezreset,nagy ívben @arik rá, ahogy a készítők is az egész ezen részére.....
Na de megtúrtam megint a netet és ott meg lett a megoldás hasonlóan a kb 1 évvel, ezelőttihez.
Innen oda másol oda beilleszt stb....de legalább elmenti ,még a hangbeállítást is(a zene is mindig vissza állt alaphelyzetre)
igazából ennek a kormányhoz semmi köze de a készítőknek hála megint vissza került ez a jóság több év után ,mikor régebben jól működött.....ez is.
Azért megérte vesződnöm vele ezzel sokkal élvezetesebb a vezetés mint anno a G27-el.
Van elég gomb a kormányon mindennek ami az SR-hez kell még a váltás is ráfért...
A farakodást meg eddig is az xbox kotrollerrel toltam...
Igaz mostanában megint csak nem tolom sokat ezzel ,mert az FS 25 is rám vár.
Nagyon húz vissza a szívem ehhez is mert sokat bele toltam,és élveztem is,csak hát már más "szelek" fújnak...
Kénytelen voltam megvenni az FS 25-öt mert van benne olyan "jóság" ami az SR-ben sajna nincs.
Pedig eléggé népszerű játék a maga nemében...
Csak az ilyen (szimulátoros) dolgokban ,mint pl. az értelmes és sokkal jobb kormány vezérlő támogatás,a készítők lustasága miatt ,nem lesz, lett népszerűbb.......
-
Mint valami rossz syfi -
Jóózsf István #6164 Így már egész jó.
Alig babráltam bele. A futóműbe szinte semmit. Kormányzás lett hatékonyabb. Szélesebb nyomtáv. "Normális" súlypont. Picit a csipeszen is állítottam. Mert a gyárinál, ha fel van emelve a kar a magasba, akkor a csipesz maga nem tud függőlegesbe állni, mert a fejlesztőt az alap helyzethez képest 20 fokot engedélyeztek. És ez minden csipeszes darunál így van. Én meg fel szoktam emelni... Ez esetben 60 fokra. Esztétikailag - logikailag nem zavaró és lehet vele RENDESEN dolgozni! -
Jóózsf István #6163 Mentem egy kört a Csúccsal.
Elég suta. De látok benne fantáziát. Lehet, hogy megcsinálom magamnak. Az első az lesz, hogy megnövelem a nyomtávot. Vajon ki találta ki, hogy ilyen idétlenül keskeny legyen? Ős idők óta a teherautók szélessége két és fél méter. (Amerikában lehet, hogy szélesebb.) Nincs az a megveszekedett tervező, aki keskenyebbre készítené.
A második, hogy kölcsönkérem valamelyik játékbeli autó hajtott első hídját. (Ez mér mindig egy TEREPJÁRÓ TEHERAUTÓS játék!)
Azt nem is tudtam, hogy a CLAAS traktor csipesze ilyen jó. Merthogy: Mi a túróért mennék én traktorral rönkért?!?!?!?
Ez meg az ordenáré csalás. Picit még reszelni kell rajta, hogy ne legyenek benne esztétikai hibák. (BEJÓHOGYNEMFIZETTEMÉRTE!!!) -
az egyik teszter konkrétan leírta hogy szerinte egyszerűsítve van minden is,hogy populárisabb legyen...már az is hogy nincs üzemanyag,ezt jelzi kb,hogy szélesebb kört céloznak meg -
Jóózsf István #6161 Tényleg nem ellenkezésből, de a rakományrögzítés pont tetszik. Jó, hogy úgy rögzül ahogy odabaszarintottuk! Ez még hasznos is lehet az okoskodás szempontjából. Lásd indiai módszer!
Igen. Az időjárás és a növényzet, de mintha a járművektől vették volna el. Mert azok meg olyan műviek, mintha műanyagból lennének.
Néztem azóta egy hugyubot. A játékmenetre lettem volna kíváncsi. Meg, hogy fejlesztett fizika... Jobb járművek...
Egyelőre nem merek mondani semmit, mert lehet hogy a csatorna affektáló gyökér gazdája volt teljesen suta. Hétfőn meglátjuk!
Addig kár is lenne bármiben állástfoglalni. -
hát sztem a grafikára nem lehet panasz,az időjárási effektek,a növényzet mozgása nekem nagyon bejön. hogy a játékmenet milyen lesz majd kiderül -
chris0000 #6159 hi. ebben a roadcraftban, nem az expeditions grafikai motorja van? nekem nagyon úgy tűnik, és hát nekem nem annyira jön be sajna.. bár ez majd kiderül, ha kipróbáltam a demot.. thx. -
eta32 #6158 Csak úgy merő kíváncsiságból beugrottam a SR-be ,beállítottam pár dolgot próba kép, de kár volt azt a 10 percet is rászentelni.
Még a zene hangerejét sem menti el az újbóli belépés alkalmával....
Ez már vicc kategória.
A MR-t kipróbáltam minden gond nélkül bármit bárhova lehet kalibrálni és meg is jegyzi... mikori játék is???
Ja akkor még érdekelte a készítőket hogy akár kormánnyal váltóval kuplung pedállal is használható legyen.
Az fizikát meg már meg sem említem...
Az SR ezen a téren meg egy 0.....Hagyjuk is...
Már a controller csoda hogy működik .....bill kell ide ezekre az autós játékokra attól lesznek igazi szimek....
Ez az új játékuk,"RC" szerintem még az SR szintjét sem üti meg ....
De a jövő héten kipróbáljuk ha már lesz demo... csak hogy legyen mit fikázni.... -
PagoX #6157 Ez teljesen rendben is van. Ezért is fogalmaztam egyes szám első személyben. De abban is egészen biztos vagyok, hogy a felhasználók nagyobb része nem ezt várta. És ebben nincs is semmi meglepő, hisz ez a fejlesztő csapat híres arról, hogy biztos abban, hogy ők jobban tudják, mit szeretnének a játékosok, írjanak azok bármit is. -
De valaki pont ebben látja a fantáziát. Nem gond ez. Ezért jövedelmező ez az iparág. Ha mélyebben belegondol az ember, akkor lényegében haszontalan az egész. Sok más, hasznosabb dolgot is lehet csinálni, ami örömöt és élvezetet okoz az embernek. Amellett, hogy még hasznos is.
De néha én is emiatt unok meg egy játékot. Csinálom mindig ugyanazt, konkrétan farmolok, aztán egyszer felteszem a kérdést, hogy ennek mi értelme és onnan ejtve van egy darabig (örökre?) a játék. Előfordul, hogy visszatérek, mert hiányzik és néha jó kikapcsolódás, mikor nem kell annyit gondolkodni, csak mindig csinálni ugyanazt. A Farming Simulator kb. pont ezt tudja. Ahhoz képest az SR már néha bonyolult. Kitalálni, hogy akkor melyik feladatot csináljam. Hogy ne menjek kétszázszor, megnézni, hogy más feladatokhoz is kell e az az anyag és hova. Kiválasztani a kocsit, mert az nagyon nem mindegy. És akkor út közben semmit el nem felejteni, mert akkor az egész gondolkodásra szánt idő és energia megy a kukába. Emellett a többletcsomaggal még óvatosabban kell vezetni. Mondjuk azt észrevettem, hogy a súly sokszor éppenhogy segíti a kocsit a sárban haladásnál, míg üresen szenved szegényke ugyanott. De általában nem úgy van kitalálva, hogy egy kocsira vagy pótra ráférjen minden, vagy ne maradjon hely. Nem tudom, hogy ti észrevettétek e már, de nagyon sok feladatnál 6 hely kell, míg a leghosszabb félpót csak 5 helyes. Platós+pót esetén van 2+2. ami valósághű, vagy 2+4, de akkor az már a járműszállító pótra megy. Mondjuk azon járművet szállítani.... És nehezebb vele közlekedni, mint a félpóttal. -
PagoX #6155 Az én számomra például ez az útépítés semmivel sem izgalmasabb, mint háromszor végigmenni egy zsebkendőnyi szántóföldön szimulálva egy évnyi földművelést. Abban sem találok sok élvezetet, hogy kivágjak ötven fát, majd egy batárral elvigyem valahová a közelbe. Az a rakományrögzítés meg a szánalom csúcsa. -
Jóózsf István #6154 Miért?
Fel sem keltette az érdeklődésedet?
Én látok benne fantáziát. De mint ahogy az expedíciót sem vettem meg, ennek is megadom a lehetőséget, hogy eltántorítson! :-DDD -
Jóózsf István #6153 Ha valaki azon gondolkodna, hogy milyen frissítést kapott ma a játékhoz, akkor: Kivették az egyedi motorokat az új fizetős Mekk csomagból.
Hogy miért? Azt szerintem a fejlesztők sem tudják!
Sehol máshol nem nyúltak a játékhoz. -
PagoX #6152 Ez eddig nem az én játékom. :( -
chris0000 #6151 friss roadcraft gameplay
friss roadcraft gameplay2
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2025.02.19. 20:29:07 -
eta32 #6150 Köszi az infókat...
Kapkodni nem fogok a vétellel az tuti ,majd meglátom a visszajelzéseket mi merre .... -
Jóózsf István #6149 Ez nemrég még fizetős volt.
És ezzel már komolyat lehet csalni, vagy épp elkerülni, hogy egy adott pályával azért ne játsszunk, mert indokolatlanul nehéz! -
Jóózsf István #6148 Épp most akartam bevágni ide!
Endi! Te ezzel nem játszol!
"A kormánykerekek kompatibilisek a RoadCraft rendszerrel? ? Az induláskor az alapvető hardvereket, funkciókat kívánjuk támogatni. Az építőipari járművek sokfélesége és összetett vezérlésük kihívássá teszi a kompatibilitást. Az indulás után tovább dolgozunk a további támogatáson!"
Amúgy meg...
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2025.02.19. 16:47:49 -
endy1967 #6147 Kíváncsi leszek milyen kormány-vezérlő beállítási konfigurálási lehetőségekkel rendelkezik....
Úgy is azt mondják majd a teljesben lesz az is ....ja igen kb olyan vagy olyan se mint az SR-ben....ami a mai napig minden csak nem jó...persze voltak jó pillanatok hónapok is az elmúlt időszakban ,de a készítők mindig szétbarmoltak valamit....
Na ha más nem majd anno ha olcsó lesz és a sok bugot is kijavítják ,akkor xbox controllerrel elbohóckodok vele.
De tuti csak jóval a megjelenés után veszem meg ha egyáltalán megveszem..de a látottak alapján kérdéses,de majd meglátjuk május után mit reszeltek össze.... -
És vajon meddig?
Ez már megint hétfő.
Ha lesz lehetőségem, biztos kipróbálom. Mondjuk szerintem a teljes verziót is ki lehet próbálni majd ingyen (virágboltból).