Akkor jól sejtettem, hogy te vagy Iván már két üres vodkásüveg társaságában :P
Ezt tapasztaltam a demóban is. Kijelöltem kb. 4 pontot a hosszú kanyarra, aztán néztem ahogy lemegy az útról és fennakad a sziklán. Nem is értettem, hogy miért van valami 160 kijelölési lehetőségem. Hát ezért. Utána szépen kijelöltem egy rahedli ponttal és máris nem volt gond. Bár a megcsinált út után van egy kavicsos terület az aszfalton, ott azt hittem, hogy elakad az első, de ügyesen odébbgurította a nagy kavicsot, a többinek meg már nem volt gondja.
A játékkal együtt kiadtak fizetős dlc-t? Ez elég nagy szemétség. Nem szeretem ezt az üzletpolitikát.
Majd, ha utolértem magam a hófutóval, akkor nézem meg szerintem az útépítőt. Egy szadista játék éppen elég egyszerre. Ráadásul Kola és Amur, a két legszadistább régió.
Ma össze kellett volna szednem 3 repülődarabot. Az elsőt kapásból nem volt hajlandó rögzítani a nagy nehéz félpóton, így nem is mentem a másik kettőért. És persze útközben (milyen út? hol? nincs is út!) lecsúszott. Itt akkor ki is léptem. Bőven elég volt elmenni a kijelölt helyig, nemhogy még 3-szor meg kelljen járnom az utat. Majd jövő hétvégén talán. Vagy csak utána. Itt bőven elég 1 napra egy feladat is akár.