mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Caliph
    nincs itt semmi retus,cinematic trailer a cím alapján is,sőt elején alulra ki is írták hogy not ingame jelenetek.ezért nem ér soha semmitt egy cinematic trailer...oké beharangozták h jön,még megközelítő megjelenési dátum sincs sajna :)
    Majd ha ingame,nagy térkép,tökéletesen optimalizált akkor elhiszem :P
    iszonyatosan várok már 20-30 éve egy jó transport tycoon remaket,modern grafikával,hatalmas térképpel,és legalább annyi lehetőséggel mint ami abban volt...jó volt az első két game,de nem az igazi számomra(tudom,rohadt válogatós vagyok :D ) 40 fölött már lehetnek igényei az embernek :D

eddig egy jó TTD hasonló játék volt,de mrá az is 20 éves legalább,és az a transport giant volt...már valahol meg is van cd-n itt a polcon,eredetibe :P
    hosszú történelmi ív,az elején konkrétan lovaskocsikkal kezdessz,abból is vagy 5 féle,nehéz lassú,gyors teher,gyors személy stb...aztán jönnek a gőzmozdonyok,víztöltéssel(kellett víztorony a vasútvonal mellé,hogy tölthessennek) aztán így tovább a modern és jövő érába :p

a fever 2 vel nem sokat toltam,de az egy úgy ahogy bejött,csak szaggatott az akkori gépemen :D és sokaknak is :D
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.05.24. 17:13:01