de toltam a demóval,elvoltam vele,de vannak dolgok amik már a hófutóban tök jól működtek,de itt nem sikerült megoldani. Teljes játékról csak videókat néztem,ma reggel belepörgettem stark és makam streamjébe is,de továbbra sem érzem h ez kell nekem. esetleg ha akciós lesz. meg tudnám venni,de sztem nem ér ennyit.
első pályán a generátor rángatás vicc kategória,a küldik elég bugyuták,az ai szállítók butácskák,nem követik az útvonalat sem amit rajzolsz nekik,a pálya közepén a levegőből lehullik a homok a platóra,ami iszonyat elveszi az ember kedvét (vagy legalábbis az enyém) , a gépek irányítása nem az igazi,valahogy valami nem stimmel vele,de nem tudnám megmondani h mi,ezt a hófutóban is éreztem néha..
nincs üzemanyag,gépsérülés ami a hófutóban tök jónak éreztem,és bár Stark kifejtette h szte nem is kell,mert nem nagy kihivás egy tartálykocsival bárhova elmenni és tankolni a helyszínen lévő gépekkel,de nekem a realitáshoz,a játékélményhez kell,hogy fogyjon az üzemanyag,hogy tervezzem meg az utvonalat,és figyelni kelljen erre is,hogy büntessen a játék sérüléssel,ha agyatlanul árkon bokron mész,az időjárás mechanikát is simán be lehetett volna építeni a sérülésrendszerbe,pl a homokvihar okozzon sérülést,ha más nem a légszűrőben és azon keresztül a motorban,és javítani kelljen,szóval egy újabb szint a menedzselésben...nekem hiányzik,lehet másnak nem...de akkor meg csinálják meg nehézségi szintekkel,vagy kikapcsolhatóra az optionsban
az h mit lehet csinálni a játékban,az egészen egyedi,a koncepció király,a megvalósítás is úgy ahogy,de pl a demóban is az aszfaltozó gép olyan furán ment/fordult hogy belül érezted hogy valami ezzel nem stimmel.
még nem vagyok meggyőzve,de hátha későbbi pályákon lesz valami finomság.