Na most volt egy hatalmas WTF momentem. Megint kedveztek a hülyéknek.
Nade először kezdem a jóval.
Nem tudom mi lenne velem a nagy Zikz nélkül. A másik kocsihoz kellő nagy pótot minden gond nélkül áthúztam a jégen, meg az úttalan utakon. Aztán a jeges aszfalton majdnem elvéreztem :D
De ez most akkor is nagyon szépen ment. Élvezet volt.
Aztán jöjjön a meglepi, ha az ember nem olvas changelog-ot, meg nem néz híreket.
Gondoltam megcsinálom a másik kocsi feladatát is, de valami miatt úgy voltam, hogy mégiscsak először az autópályát kellene megépíteni, ahhoz meg kell raktár. És amúgy láttam, hogy rengeteg service spare parts kell. Aztán azt nézem, hogy már csak egy van a kikötőnél és máshol nincs. Jó, akkor megcsinálom a gyárnál lévő raktárat. 4 tégla kell hozzá, de csak egyet látok a térképen. Mondom ez hogy? Nézem milyen raktárat lehet még megcsinálni, de nincs hozzá anyag. Most akkor mi van?
Már néztem az interaktív mapot, ott is értelmetlen az egész. Azt írja, hogy a készlet kifogyhatatlan és van egy darab tégla. Akkor mi a kifogyhatatlan?!
Na aztán jobban megnéztem a játékban a raktárakat és akkor rájöttem, hogy beletettek egy olyan fícsört, ami jelzi az anyag méretét. Így már nem kell ezt sem fejben tartani.
Most már csak az hiányzik, hogy a gyártási területeknél kiírja, hogy melyik anyaghoz miből mennyi kell és akkor ezt sem kell jegyezni sehol, se odamenni először egy verdával, hogy megtudja az ember..... :((((