6011
-
Jóózsf István #5530 Én a hegyen a rövidített utat használom, de azt nem ajánlom gyári eszközökkel! :-) -
chris0000 #5529 drumond islandről elhozni a rig semi-trailert a portrol, aztán smithvill damon lehozni a hegyről áhh... jobban izgultam mint érettségin.. -
PagoX #5528 Ki lehet próbálni a szállítását is. -
PagoX #5527 Íme, a Kamazhoz viszonyítva. -
#5526 Nagyjából látszik így.
Az a Rheinmetall a végén sem rossz. Kicsit hasonlít a kedvenc Azov-omra.
-
Jóózsf István #5525 Itt egymás után vannak a Kenworth-el. Egyetlen értelmes dejó sincs a neten, ami érzékeltetné a méretét!
Még talán ez... -
Jóózsf István #5524 Ez egy orosz batár. Akár lehet ekkora is. -
#5523 Most jutottam el oda, hogy megnézzem a videóidat.
Szerintem én eleve mind a 3 fúró alkatrészt innen vittem és nem vacakoltam a másik két hellyel. Talán ennek volt a legjobban járható az útja.
Durván nagy a gép. De mitől? Ez a valóságban is ekkora lehet vagy már elrugaszkodtunk a valóságtól?
(Oké, a fizika mindig is sci-fi volt a játékban, de a verdák eddig talán nem.) -
Jóózsf István #5522 Éljen! -
#5521 Örülök, hogy sikerült megoldanod.
Nagyon ritkán járok olyan verdával, aminek nincs daruja. Főleg most, hogy több verda is elérhető lett számomra.
Persze régen más volt a helyzet, mikor ezek a gépek még nem voltak elérhetőek. Bár akkor sem töröltem sosem a rakományt.
Egyrészt, ha már leesett, akkor ott is maradhat. Általában olyan helyre esik, ahol nincs útban. Másrészt, hátha szükség lesz még rá ;) -
chris0000 #5520 thx. nah sikerült megoldani, már kettőt elvittem a warehouseba... van discord szerverük https://discord.gg/snowrunner és ott sikerült beszélni külföldiekkel, akik elmondták, h a nyugati részen lévő toronynál lehet csak felvenni a drilling equippmentet, ha pont arra a cargora van szükségem.. nah hát nekem pont a másik kettő volt felfedezve/felvéve, ami utána már nem jelent meg, még restart után sem.. és tényleg a nyugati résznél akárhányat fel lehet venni, ha véletlen leborulna a rakomány, vagy nincs kedve az embernek vissza daruzgatni a rakományt. (ugye még garázs sincs island laken).
nem igazán akartam újraindítani a játékot, mert már nekem is benne van 40-50 óra... már így is újrakezdtem a játékot, mert anno PC-n volt meg, most meg már csak a PS5 verzió van nekem. thx a helpeket. üdv. -
#5519 Ez nem új.
Mióta ezzel a játékkal játszom, nem volt olyan, hogy ne lett volna benne bug.
Van, amit idővel javítanak, van, amit csak hosszú idővel, van, ami nem létezett, de beletették.
Megpróbálhatod a kocsit valahogy átvinni a másik régióba a rakománnyal.
Még Michigan-ben az első nagyobb kocsira pakoltam valamit. Aztán beálltam a garázsba és el is felejtettem, mert elég tré verda volt. Nameg ott volt a T813 és a Bandit. Szóval a lényeg, hogy a múltkor átnéztem az elrakott kocsiraktárat és előszedtem ezt. Arra nem emlékszem, hogy mikor raktam el. Az biztos, hogy nem vettem újat. A lényeg, hogy rajta volt az áru, amit talán a játék első órájában szedtem fel. 1-200 játékóra biztos eltelt azóta.
A kép, videó áthozása külső adathordozóval a legegyszerűbb. Elég korlátozott a PS5 megosztási lehetősége, csak a PS ismerősökkel...
Másik mód, hogy feltolod a mobilos app-ba. Onnan lemented a telóra, aztán valami módon a megfelelő helyre juttatod. Én átküldtem a házi szerverre, aztán feltöltöttem az SG-re.
Ez lett belőle:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2024.01.26. 01:20:13 -
Jóózsf István #5518 Csak, hogy még egy kicsit forgassam is a hátadban a kést...
Nemcsak működik, de meg is marad örökre. Úgyhogy mindenképp gondold át az újratelepítést!
Miután kijött a rilíz első dolgom lesz ezt a vasat átfaragni használhatóvá... Egyelőre valami rejtélyes oknál fogva a saját kerekét sem használhatja. Biztos meglepetésnek szánják a fejlesztők. Bárcsak soha többé ne lepnének meg minket! :-D
...Mondjuk a daru átkerülne az első szekcióra, hogy megmaradhasson a hosszú plató. Természetesen a nyugati kerülne rá, mert az hosszabb! :-)
Van fogalmatok róla, hogy mekkora ez a bicaj? (Én is meglepődtem!!!) -
chris0000 #5517 áhh bugos ez a játék még mindig.. azt nem is írtam,h tegnap mikor rámentem a térképen a Fleetstaromra, és beindítottam felrobbant, mint a filmekben a kocsik... csináltam is egy képet, h h néz ki most a szerelvény, csak PS5-ről nem vágom, h h osszam meg PC-re a képet.. -
Jóózsf István #5516 Mind a három helyen ez van! -
Jóózsf István #5515 Ezt figyeld!
Meg akartalak viccelni, hogy: "Ne búsulj! Hoztam neked egyet!" De aztán az én állam szakadt le. Nemhogy eltűnt, de nálam most is él. Persze a küldetés már sehol... (És a kútnak sem kellene itt lennie normális esetben!)
Az jutott még eszembe, hogy újra kellene telepíteni a játékot. A pc-n van olyan, hogy a fájlok épségének ellenőrzése. Ha konzolon is van ilyen, akkor uccu! Ha nem, akkor leszedni, újrarakni. Veszteni már nem vesztesz semmit! :-) De. Tudom hogy mi szívás ezt a játékot végigtolni. Viszont, ha itt tartasz, akkor el lehetne gondolkodni egy új játék indításán is.
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2024.01.25. 14:07:19 -
chris0000 #5514 utána jutott eszembe, h nem lehet.. multiba egy haverral asszem még meglehet oldani.. -
Jóózsf István #5513 Ez így klassz, de nem mozgathatsz régiók között árut! :-) És ha nem tévedek, neked viszkonzinba kellene vinned!?!?! -
chris0000 #5512 nah úgy néz ki, h találtam egy havas pályát, ahol a videó alapján lehet drilling equipmnetet felvenni, ami valszeg Alaskai regio, de nem biztos.. ha felismeritek írjátok meg légyszi, thx.
drilling equipmnet -
#5511 Linket nem akartál tenni?
Megnéztem itt az első hozzászólót (nem tudom, hogy csak a topicra vagy az egész fórumra értetted :D) és érdekes élményben volt részem... :D
Konzolon alapesetben elég kötöttek a lehetőségek. Letölt, ikon kint, indít. Esetleg megnézheted a beállításokban, hogy mennyi helyet foglal a játék, meg a médiatartalmak. Törölheted őket. Egyéb lehetőséggel még én sem találkoztam. A mentéseket szinkronizálja a felhővel. Alapbeállítás. Kikapcsolható.
PS5 esetén talán, ha a játékot átteszi valaki egy külső adathordozóra (onnan nem futtatható a játék, mert lassú), akkor, talán, PC-n hozzáférhet a fájlokhoz. De ez csak elmélet.
Úgyhogy engem is érdekel, miként lehet PS5 játékok fájljaiban turkálni :)) -
Jóózsf István #5510 Tehát, most a feladatban 0 darab motyót szállítottál le és már csak egyre maradt lehetőséged?
És ehhez a küldetéshez kötnek egy vagy több másik küldetés?
Itt az első hozzászóló azt írja, hogy manuálisan állította vissza egy korábbi mentését! Nézz utána, hogyan működik ez. Életemben nem voltam még konzol közelében sem, de nagyon furcsállanám, ha valamilyen módon ne lehetne belepiszkálni. Egy mentés visszaállítása meg elképzelésem szerint KÖTELEZŐ elem a fejlesztők (PS5 és a játék fejlesztői egyaránt!) felé. A netem annyi okosság van. Innentől én nem tudok segíteni. Illetve annyiban, hogy ha eljutunk odáig, hogy fájlokban kotorászunk, akkor tudunk összehasonlítva a pécésekkel valamit okoskodni. -
#5509 Nem tudom. Nem emlékszem a küldire. Azt sem tudom, hogy melyik régióról van szó. Meg én nem szoktam küldetés rakományt törölni. Küldetést már töröltem egy bug miatt, mert a rakománya kellett egy másikhoz. Aztán újra kértem és megint megjelent a rakomány ott, ahol korábban. Viszont korábban sosem létezett a rakomány a pályán, csak a küldetés aktiválása után.
Lehet, hogy nem ez a küldetés aktiválja a helyet, hanem egy másik. Az is lehet, hogy a régióba lépéskor aktiválódik. Esetleg dobd a feladatot, menj másik régióba. Lépj ki, majd vissza, menj vissza a régióba és vedd fel ismét a feladatot.
Ha ez sem oldja meg, akkor tudom még javasolni a neten való keresést, hátha járt már más is így, végső esetben pedig a snowrunner hazai fórumát, amit esetlegesen a fejlesztők is néznek. Megpróbálhatod bug-ként is bejelenteni.
Egyéb ötletem nincs. Bocsi. -
chris0000 #5508 hi. most próbáltam egy olyat, h egy másik építményt lebontottam a 3-ból, visszavittem a warehouseba és utána újraindtottam, de csak a warehouseban 0-ázta ki a küldetést, az építményeket nem rakta vissza. így maradt a térképen 1 építmény, ami még elérhető.
ez szerződéses feladat, nem task feladat, h fel kellene venni/aktíválni a helyszínen...
én úgy látom, h ezt csak restartolni lehetne, ha működne a restart a játékban megfelelően... üdv. -
chris0000 #5507 aktívnak, aktív a küldetés, csak ez pont egy olyan cargo szerintem, amit csak így lehet megszerezni, és semmilyen warehouseban nem lesz elérhető sajnos.. a sárga jelölő se aktív körben, mert a lebontással el is tűnik, és a cargot fel is rakja a kocsira automatikusan - egy nagy fehér konténert, aminek kell egy négyhelyes plató legalább. -
Jóózsf István #5506 És még ez is!
Mondjuk ebből a 13'320 kockából is láttam már 13'000-et. Nasebaj! -
Jóózsf István #5505 Az egy dolog, hogy az építmény nem jelenik meg. Helyszínen is voltál? Az interaktív sárga négyszög sincs ott? És esetleg ha nincs is ott, még lehet aktív... Ha ezek nem jönnek be, akkor nem túl rózsás a helyzet.
Annak nézz utána, hogy a konzolon hogyan lehet a biztonsági mentést betölteni. Minden nap, amikor először elindítod a játékot (Az intervallum nem biztos. Lehet sűrűbb is.) készít a játék egy biztonsági mentést. A pécén ez nem lenne ügy. Hátha a konzolon is van ilyen.
Amúgy meg...
Jó nehéz szülés volt egy ilyen frappáns megjelenési dátumot kitalálni.
Én meg kínomban a sima verzióval kezdtem el két mod pályát, mert a PTS-el nem indultak el.
Így majd buzergálhatom a mentést... Mondjuk egyébként sem bírtam volna ki egy hetet...
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2024.01.24. 15:55:40 -
chris0000 #5504 hi. thx a helpet, ezt én is néztem persze, de az ég világon semmit nem csinált. gondoltam is, h egyáltalán ez a restart mire való/jó...
sajnos akkor bugos lesz az a pályarész, mert hiába a restart, az egyik drill építménye, amit lebontottam, már nem jelenik meg a pályán, csak a vas szerkezet alap, amin állt. csak két építmény jelenik meg a pályán, amit le lehet bontani. üdv.
#5503 megnézem este... thx.
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2024.01.24. 13:53:19 -
#5503 Legközelebb ezt jó lenne előre jelezni.
Sajna már nem streamelhető a játék, így nem tudom neked megnézni.
De elméletileg úgy kell lennie, mint ahogy a videóban is látni. Esetleg dobj fel valahova egy videót vagy képet, hogy néz ki nálad. Ez nem lehet gond, a PS5 az utolsó 1 óra játékát rögzíti. Akkor is, amikor nem nyomod meg a rögzítés gombot. De képet is egyszerűen lehet csinálni. -
Jóózsf István #5502 Magyarázzam is, vagy menni fog? :-) -
chris0000 #5501 hi. thx, h írtál.. ez PS5 verzió.. szerződéses küldetésnél nem látok semmilyen lehetőséget, az újraindításra..
ez így elég béna, mert ráadásul ez egy 3-as régió küldetés, így a többit nem is fogja feloldani, amíg ez nincs kész! üdv. -
#5500 A feladatot újra lehet indítani. Arra most pontosan nem emlékszem hogyan. Vagy a felvétel helyén kell vagy, ha szerződéses, akkor ott.
Viszont, ha nem a feladat adta a cuccot, akkor lehet, hogy nem lesz újra ott. Ezt le kell tesztelned.
A komplett pályát nem tudom, hogyan lehet újraindítani. Ha kitörlöd, talán akkor.
De lehet, hogy xml szerkesztéssel is orvosolható a probléma. Ezt majd a profi szerkesztőnknek kell megmondania.
Esetleg másik megoldás, ha felteszel valamilyen csíter modot, amivel be tudod teremteni a szállítmányt. -
chris0000 #5499 hi. island lake-en van a drillig equipment feladat, ahol 3 equipmentet kell elszállítani a warehouseba.
ezt újra lehet kezdeni, mert hiába restartolom, az egyik drilling site amit le kell bontani nem jelenik már meg? a cargot kitöröltem, mert újra akartam kezdeni.
vagy ennyire sz@rul csinálták meg a játékot, és ha kitöröltem, akkor ezt meg pont nem lehet beszerezni semmilyen warwhousba? tehát nem tudom megcsinálni a feladatot?
thx. üdv.
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2024.01.23. 21:55:06 -
#5498 Nem lehet, különben át kellene nevezni a játékot Canada Truck Simulator-ra :D
Amúgy épp az jutott eszembe, hogy se egy durung terepgumi, se elakadás, se csörlőzés. Az utak járhatóak, nincs mély hó, értelmetlen elakadás a telepeken, mert senki nem "gondozza" a talajt. Ha mindezeket kiszednék a játékból, akkor csak valami egyszerű szállítós Truck szimulátor lenne. -
Jóózsf István #5497 Nnnnna! Ezeket az eszközöket és ficsőröket kérem bele a játékba!
Szemfülesebbek és akik visszatekernek a dejóban észrevehetik, hogy üresjáratban a pótkocsit nemes egyszerűséggel felk.ják a gépesre. És nem ám ilyen-olyan módon rögzítik! Felteszik, azt csá!
Baromi szép ezt így végignézni. Bár a hölgy aki felvette nem volt a helyzet magaslatán, mert sok olyan technikai részt nem rögzített, amit azért megnéztem volna.
És a másik. Most tél van. Hó és jég. Aztán jön a tavasz meg az ősz, amikor sár. Hát, nem is tudom. Szép szakma ez, de nem csinálnám! -
Jóózsf István #5496 Most megint kaptam egy kisebb fajta rohamot. Az eset súlyosságát példázza, hogy eddig észre sem vettem. Kábé akkora a jelentősége, mint az össze vissza működő fordulatszámmérőnek. A műszaki analfabetizmus mintapéldája!
Mit is látunk a dejóban? Azok a bordák (fogasléc) és a vezeték imitáció a nyereg tartószerkezetén arra enged következtetni, hogy ez egy CSÚSZTATHATÓ NYEREG
Amerikában nagy divat. Főleg a háromtengelyes nyerges vontatóknál, hogy állítani lehet a nyerget előre, vagy hátra. Különböző okokból, de leginkább a vontató jó tengelyterhelése végett!
Ha ezt akarták imitálni, akkor mégis mi a ferde búbánatért van keresztben??? -
Jóózsf István #5495 Ritka az ilyen, de végig bólogattam.
Beszép álom, hogy valaki elkezdje-folytassa a Spintires-t és oda, vagy tovább fejlessze, mint a hófutót! -
Jóózsf István #5494 És aztán már csak az a kérdés marad, hogy a ledobási zónákból felszedhető motyók mennyire dobják meg a játékot. Ez a bárhova kihelyezhető horgony is kettős érzelmeket vált ki belőlem.
Hogy a meglévő általam nem preferált gépparkot használja az egyértelmű negatívum. Személyautót egyáltalán nem használok a hófutóban...
És vajon meddig bírnám ki, hogy essek neki az initial.pak-nak? 1-2 óra, esetleg 4-5? :-)
-
eta32 #5493 A pontból B-be juss el,ha nagyon egyszerűsíteni akarom.... -
Jóózsf István #5492 Már rég ki is fizettem volna, ha nem ismerem ezt a bagázst. Vagy nem ők csinálják.
A hófutóval i s az volt a bajom, hogy: Nnnna, már megint lehúznak. Ami persze nem lett igaz, mert elég sok örömöt és bánatot okozott. De nagyon nem akaródzott ezt sem megvenni.
Most azzal vadítanak, hogy a grafika zökkenőmentesebb és jobb lett a fizika. Mármint ezt állítja a dejóban az emberünk, aki pont ugyan úgy tudja szapulni a fejlesztőket, mint akár én. Tehát, valószínűleg igaz.
Talán majd nyáron, ha nagyon olyannak találom a visszajelzések alapján.
Az is zavar kicsit, hogy a hófutóban a szállítás viszi a játékot, az expedícióban ERRŐL SZÓ SINCS!!! Hmmm. És akkor mi lesz benne a tartalom? -
eta32 #5491 Nos én sem fogom elkapkodni a vásárlást....várok min.pár hónapot-évet ,míg javítják a bugokat,no meg majd lejjebb megy az ára....
Juj most nézem három féle változat lesz hozzá,rosszul kezdődik,az SR is így kezdődött.......a full-full-os 70 euró....XD.
Na ezt sem fogják kapkodni....
Utoljára szerkesztette: eta32, 2024.01.10. 06:38:47