mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • RJoco
    De nagyon hiányzott már.
    12:45-kor szembesültem vele, hogy a steam leszedte a frissítést. Gyorsan toltam is vagy 20 percet meló előtt.
    Meló után meg tovább.
    Mindjárt kivittem a hóra a kisebbik lakókocsit. Jól elfelejtettem megnézni, hogy van e láncos kerék rá, de igazán nem volt lényeges.
    Meg is csináltam az egyetlen csekpontos szerződéses feladatot a jégen. Egyeszer-kétszer az oldalára is tettem, de éppen fel tudtam állítani egy kis csörlőzéssel. És mindjárt meg is csináltam vele egy időmérőt.
    Aztán jött egy feladat, hogy vigyem el a trélert a hegytetőre. Itt szembesültem azzal, hogy a térkép nagyon tré. Az első rövidítési útvonalon meredek sziklafalba ütköztem. Némi kerülés és szenvedés után, azért sikerült arrafele rövidíteni. Aztán jött a következő szakasz, ahol már nem jött össze. Vissza akartam menni az útra, ami sikerült is, de itt megint az oldalára tettem és már nem indult el a motor.
    Úgyhogy fogtam a Burlakot és elindultam a másik irányba, amerre a nagy rig van az új verdához. Kicsit lejjebb, az alagút közelében találtam egy Scout 800-at. Mivel az alagút irányába indultam el vele és a feladat szerint a városba kellett volna vinni, ami nem messze van a kikötőtől, így átmentem vele a másik területre, mondom ott is kell lennie egy kikötőnek. Van is. Vissza is értem vele az első területre. Itt nem vettem figyelembe a sziklaomlásos táblát és mikor meg akartam fordulni, akkor valami rettenetes bénázást követően (a Scout volt a fő ludas) felborult a Lak. Zárszónak ez pont jó is volt.

Egy dologra nagyon megtanítja az embert ez a játék. Scout-ot és Hummer-t nem szabad venni, mert ezek folyamatosan elakadnak és lehet hívni az autómentőt.