Jóózsf István#6206
Azt már korábban is akartam írni, hogy hó végén van mindig Drájver Dájri. Abban "BIZTOS" bejelentik.
Egész megszerettem az új hatos nagynyerges pótot. Már órák óta húzgálom. Szerintem nektek is tetszeni fog. Hatékonyságban eléggé ott van.
Picit van egy kis mod pótlék érzésem vele kapcsolatban. Mert ugye mit is tud? Hat férőhelyes, javítani és tankolni tud. Ezeket a mod pótok rég tudják. És még nagy nyereg sem kell feltétlen hozzá!
Apropó "NAGY NYEREG"
Azt ugyan ki a seggem találta ki, hogy kétféle nyereg legyen a játékban. Honnan a fantomaszomból vette ezt a hülyeséget? A világban erre nincs példa! Van nyereg és kész. Mindenhol mindenhez azt az egyet használják. Hülyeség is lenne másfajtát csinálni.
Egy oka lehet, hogy a fantáziátlan degenerált fejlesztő ezt így oldotta meg: A nagyobb - nehezebb pótoknál a nagy nyereg előrébb van a teherautón, hogy jobb legyen a terhelése.
NADE! Ha azt meg tudjuk oldani, hogy a futómű kiemelje a járművet, akkor azt is meg tudjuk oldani, hogy a nyereg előrébb csússzon. PONTOSAN UGYANÚGY!!!!
Megírtam nekik a diszkón, hogy simán megoldhatták volna az automatikus rönk rakodási problémát, például úgy, ahogy én.
Valami gyökér a tömegből azt adta válasznak, hogy "Biztos elegáns megoldást akartak" Az enyém valóban nem volt elegáns, de kábé 2-3 óra alatt megoldottam több pótkocsin is. Az elegáns megoldás meg is lehet akár 2030-ra.
SZÁNALMAS!
Szánalmasan alkalmatlanok a játék fejlesztői arra, hogy kezeljék a játék problémáit.
Fantáziátlan birkák.
Tényleg csak arra jók, hogy pályákat gyártsanak. A járművekhez és a játék mechanikájához az égvilágon semmi közük.