mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Jóózsf István #6201
    Arra nem számítottam, hogy jön még béta pecccs.
    Az első dolgom volt ránézni az új félpótra. És azt kel mondjam, hogy rendesen hízik a májam. Majdnem pontosan ugyanúgy javították ki. Az elv ugyanaz, de ők máshova kötögették. Ami nálam nem működött. Még nem teszteltem, de ha az övék stabil, akkor azt használom. Minél kevesebb változtatás van az eredeti és az én fájljaim között, annál kevesebbet kell egy-egy változtatás kijövetelekor.

Elvettek egy csomó matricát, amit nem igazán értek!
    Belenyúltak a GMC 9500 és az Fleetstar F2070A festésébe. Még nem tudom mit csináltak vele, csak a változást látom a fájlokban.

És ugyan nem kellene elkiabálnom, de nagyon valószínű, hogy a meglepetés rönkös pótkocsit kivonták a forgalomból, mielőtt debütálhatott volna.
    Azt is sejtem, hogy miért. Azért, mert NEM TUDTÁK MEGUGRANI AZT, AMIT ÉN IGEN. (Azt nem mondom, hogy nem szívtam vele!) Nevezetesen azáltal, hogy azt a pótot létrehozták, hazavágták az összes többi rönkszállító pótkocsi és járműfelépítményt. (Minden egyes rönk pót és rönk felépítményhez (A modokhoz is!) új SAJÁT rönk fájlt kellett létrehozni, ami dedikáltan csak és kizárólag ahhoz tartozott. Ezt ők is meg tudták volna csinálni. de inkább LESZARTÁK!!!)
    ZSENIK!
    Gratulálok!

Ne legyen igazam. És csak valami félreértés legyen és mégis kapjátok meg, de ez így SZÁNALMASAN FOS HOZZÁÁLLÁS!