6011
  • RJoco
    A héten be sem kapcsoltam egyik játékgépem sem. De legalább a torony elkészült ma.
    Amurban még pár órát biztos kell furikáznom. Odébb van még a 11. fázis. Szerencsére ezen a 12-esen meg ülnek még egy darabig. Jó lenne, ha a kiadásra végeznél Amurral.

Az a hátsó kerék gyárilag is fordul vagy csak neked hála?

Téged nem idegesít daruzásnál a folyamatos vijjogás? Vagy nem hallod?

Nagyon szép "futam" volt. Az ilyeneket szeretem én is.
    Utoljára szerkesztette: RJoco, 2023.12.17. 15:09:56
  • PagoX
    Csak, hogy a Tatra rajongókat elszomorítsam, az ott egy OMT Franzosi.
  • Jóózsf István #5448
    Jocónak tettem bele rengeteg daruzást és tartalmaz némi rontást is, de próbáltam nem túl jellegzetes részeket villantani.
    Szóval a felfüggesztés...

A Mekk úgy kábé 4-5 tonnával nehezebb mint a tiétek. Nem sokkal, de erősebb és természetesen jobban tapad. Nálam a szállítmánynak is van tapadása, amit a fejlesztők elfelejtettek a játékba írni!

Megspórolok pár hozzászólást:
    - "Persze mert a szarrá módosított járművekkel könnyű!"
    - "Nem! De jóval könnyebb. És neked sem tiltotta meg senki, hogy megtedd!"
    - "De úgy nem eredeti és autentikus és és és és és..."
    - "...És és és kiaf.szt érdekel, ha így szórakozok jól?" :-D

Komolyra fordítva...
    Rohadt macerás a 12 fázis küldetés rendszere. De maguk a küldetések is.
    Azt már sokan tudják RONTÁS........: Hogy megint van komp. De most van értelme és haszna is. 750 petákért visz át egy öblön, amit megkerülni TIZEDSZERRE rohadt unalmas! Szóval, már vagy ötször utaztam vele.
  • Jóózsf István #5447
    Nincs más...
    De majd lesz. Csak épp azt nem tudom miért vennék egy új játékot, amikor ebben is pont ugyanígy szoktam közlekedni. Csak épp rakománnyal! :-)
  • RJoco
    Megint előre megeszed a tortát. Mire mi oda jutunk, hogy belekóstoljunk, te már azt is elfelejtetted, hogy milyen volt :(
  • Jóózsf István #5445
    Olyan futóművet rittyentettem "véletlenül" a MEKK-nek, hogy könnybe lábadt szemmel vigyorogva karikázok keresztbe-kasul a böhöm nagy pályákon. Nem tudom mennyi látszódik az előző dejóban, de majd biztos lesz még alkalmatok gyönyörködni benne. Az most a kedvenc bicajom.
  • Jóózsf István #5444
    Megfogadtam, hogy nem befolyásollak benneteket rontásokkal és ezzel nem is szegem meg. Csak egy kis érdekesség.
  • Jóózsf István #5443
    Sokan picsognak, hogy miért nem havas a 12. fázis. Mondjuk tényleg lehetett volna vegyes, mint a KRAZ-os Aramatsu-s régió.
    Az biztos így két-három óra karikázás után, hogy maga a pálya szép és jó. Összetehetik a kezüket, hogy ilyen jó pálya készítőik vannak! Szerintem az egész kócerájt ők viszik a hátukon.
    Nehéz is, mert sokat kell a térkép egyik végéből a másikba rohangálni. Meg is van szervezve, hogy ne lehessen logisztikázni. Ha 10 percen belül kétszer szalad ki az ember száján, hogy: "A jó, durva, édes anyátokat hempergessétek lisztbe!" Akkor elhihetitek, hogy aljasságért még mindig nem kell a szomszédba menniük! :-)
    Új bicajokat még nem szereztem meg. Elvagyok mint a befőtt. Nem is akarok vele karácsonyig végezni. A kanyarban sincs más elfoglaltság ehelyett.
    Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2023.12.12. 17:21:15
  • Jóózsf István #5442
    Ezek a Svédek mindig is gyanúsak voltak! Fura szerzetek, fura dolgokat találnak ki...
  • Jóózsf István #5441
    Lepkék voltak eddig is?
  • Jóózsf István #5440
    Jah. Innentől hivatalos. Gondolom hiba csúszott a kiadásba, vagy leginkább az aktiválódásba. Sebaj!
  • PagoX
    Neki már valami ment.
    EZ az új autó egyébként nagyon olyan, mint az Azov Barbos mod, csak hosszabb alvázzal.
  • Jóózsf István #5438
    Ja-ja-ja. Kábé én is ide jutottam.
    Még mindig nem megy.
  • PagoX
    A dolog lényege az, hogy a program tudja, hogy milyen licenszet vásároltál, ezért nálunk minden marad a régiben, viszont az oroszoknál a CIS licensz miatt már az új kinézet és név jelenik meg, de ők is a játék ugyanazon régióiban tudják ezeket az autókat megvásárolni, mint mi.
  • PagoX
    Nem sok változtatás van.
  • PagoX
    Innen a kommentekből.
  • Jóózsf István #5434
    Ő meg csak küldi a hibajelentéseket rendületlenül. Arra nem válaszol, hogy tud vele játszani! :-D
  • Jóózsf István #5433
    Próbáltam fejben összerakni, hogy ez számunkra mit jelent, de nem jutottam semmire. Majd ha egyszer elindul ez a nyomorult béta, akkor remélhetőleg okosabbak leszünk.
    Abból a szempontból a fájlban nincs változás, hogy ugyanúgy US és NE a régió, ahol megvásárolható mindkét jármű.

Azt próbáltam, hogy átmegyek orosz régióba és megnézem, hogy megjelenik-e a hasonmásuk, de semmit sem találtam.

Amúgy honnan származik ez az információ? Van még egyéb okosság is?
  • PagoX
    Állítólag az a sztori, mivel a Ford kivonult Oroszországból, nem adja meg a licenszet erre a régióra. Ezért a CLT9000-est és F150-est lecserélték:
    "Ford CLT9000 and Ford F 750 are replaced by AWMG AC1610 and AWMG TX-340 trucks in Belarus, Russia, and Ukraine regions "
    Állítólag a kinézetük is kicsit más lett, ezért érdemes lesz megnézni.
    Gondolom elég lesz átírni a fájlokban a régiót.
  • Jóózsf István #5431

Ez csak azért érdekes, mert valaki már írogatja a hibajegyzeteket a fórumba. De nem csak nekem nem megy, mert tíz perce írt valaki ebbe a témába, hogy "Még mindig nem aktív!"

De szar is lett volna a hétvégét ezzel elbaszcsizni! :-)
    Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2023.12.10. 11:23:32
  • Jóózsf István #5430
    Ha nem beszélünk arról a bicajról észre sem veszem, hogy elbuktam, mert elbénáztam amikor a fájlját szerkesztettem. Kimaradt egy FARKASSZÁJ!!!! :-)
  • Jóózsf István #5429
    Háhhh! Köszönöm. Bevésem.

Már csak ki kell próbálni, hogy ha a CLT 9000-est a FÁK-ban veszem, akkor mi lesz a különbség.
    Gyűjtőknek kötelező.

És még mindig nem aktív a PTS 28. Pedig már mintha eltelt volna 24 óra. Ha jól rémlik ennyi kell, hogy aktiválódjon "valahol."
  • PagoX
    A CIS az a Független Államok Közössége (FÁK) régió angol rövidítése: Commonwealth of Independent States.
    Azerbajdzsán, Fehéroroszország, Grúzia, Kazahsztán, Kirgizisztán, Moldova, Oroszország, Örményország, Tádzsikisztán, Türkmenisztán, Ukrajna és Üzbegisztán.
    Gondolom, a szerzői jogi szabályok miatt kellett elkülöníteni az alap régiótól.
    Már régóta van más játékoknál is, hogy (RU/CIS) kulcsot tudsz vásárolni hozzá, de csak a fenti 12 országból engedi. Pl. ha innen próbálkozol, jelzi, hogy nem vagy jogosult rá.
  • Jóózsf István #5427
    Javították a nyomtáv elbaszásokat. Ami várható volt.
    Valamit mókoltak némely autók műszerfalával is. Van alap (Region default) verzió és van CIS (Jelentsen bármit is!)
    És más lesz a nevük is ebben a régióban:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

<region:default
    UiDesc="UI_VEHICLE_FORD_CLT9000_DESC"
    UiIcon30x30="highwayVehicleImg30"
    UiIcon328x458="shopImgFordCLT9000"
    UiIcon40x40="highwayVehicleImg"
    UiIconLogo="FordLogoAlt80"
    UiName="UI_VEHICLE_FORD_CLT9000_NAME"
    />
    <region:cis
    UiDesc="UI_VEHICLE_AWMG_AC1610_DESC"
    UiIcon30x30="highwayVehicleImg30"
    UiIcon328x458="shopImgAwmgAc1610"
    UiIcon40x40="highwayVehicleImg"
    UiIconLogo="AWMGLogo80"
    UiName="UI_VEHICLE_AWMG_AC1610_NAME"
    TruckImage="awmgAc1610mchr"

• Jóózsf István #5426
    Erős rontás!!! 12. fázis bicajai.
  • RJoco
    A kék. Olyan picinek tűnik a kocsin.
    Jah, jó azon a kocsin lévő daru, csak a kocsi túl ingatag. Nekem.

Először nem jutottam el a daruzásig, yt nem akarta folyamatosan lejátszani a videót.
    Most eljutottam a daruzásig, de bár ne tettem volna. A 10. perc után, amit leművelsz, már nekem fájt. Előtte sem volt szép, de az. Nem sikerült tovább néznem. Bocsi. Talán később. ;)
  • Jóózsf István #5424
    A kék, vagy a sárga,
    Gondolom a kékre gondolsz. Furcsa, hogy azt nem tudod, mert szerintem te is mentél párat azzal a járművel, amihez kitalálták!

Amúgy meg van PTS 28 (12. fázis bétája) De nócc még nincs hozzá, és a pálya (ák ha őrizzük a hagyományokat akkor ez nagy eresztés lesz 4 placcal. ) sem nyílik meg. Mostanában ez így szokott lenni. Majd holnap...
  • RJoco
    Nem rossz.
    De mi az a játékdaru rajta?
  • Jóózsf István #5422
    Bartelbi-féle MAZ. Ha valaki akar egy kezesebbet a játék királyából (Azt mondják. Én sose használtam.) akkor ezt bátran merem ajánlani.
    Jocó! Ha esetleg unod a Tátrát... :-)
  • kamionosjoe
    Egy rossz hír, elbocsátásokat jelentett be Saber Interactive tulajdonosa:

https://sg.hu/cikkek/jatek/155845/az-embracer-kiadoorias-osszeomlasa-maga-ala-temetheti-az-europai-jatekipart
  • Jóózsf István #5420
    Mond egy érdekes dolgot a vége felé, hogy némelyik FIZETŐS gumi szarabb, mint a gyári. Az eltolást említettem. Biztos javítanak rajta. Én ugyan látom a rációt a szélesítésben. Az más kérdés, hogy ezt jobban csak akkor tudnák megoldani, hogyha a meglévő futóműveket GRAFIKAILAG újragyártják.
  • RJoco
    Aha, értem.
    Nem ismerős. ;) :))
  • Jóózsf István #5418
    Így kerestél rá?
    Phoenix Marie
  • RJoco
    Azt írja a mod készítője, hogy a névre ne keressünk rá munkahelyen. Miért, mit dob akkor ki?
    Én rákerestem itthon (ne keress rá, egyértelmű, hogy rákeresünk), de semmi olyat nem dobott ki, amit ne bírna el a csecsemőtől kezdve az űrhajósig bárki.
    Ha el nem felejtem, holnap rákeresek melóhelyen is :D
  • Jóózsf István #5416
    Ezt a hozzászólást is érdemes elolvasni. Már én szégyellem szóba hozni, hogy mekkora műszaki analfabéták a fejlesztőink. Ami nem lenne baj, ha nem egy TECHNIKAI játékon dolgoznának.
    Sokszor már azon is agyvérzést kapok, ha egy egyszerű ostoba rejtett tárgykeresős játékban (Igen szoktam ilyenekkel játszani...) fordítva szorulnak, vagy lazulnak a csavarok! Tehát nem az anyák, mert abba egy fogadatlan prókátor simán beleköt, hogy vannak balmenetes anyák és csavarok is, de azok, amik mondjuk fába, lemezbe vannak betekerve!

Ás mindegy is.

Más.: Aki érti a poént ennek a modnak a címében, az szégyellje magát! :-D
  • RJoco
    Már az almások is együtt nevethetnek és sírhatnak velünk eme remek alkotás használatakor.
    A crossplatform természetesen támogatott.
  • Jóózsf István #5414
    Ha emiatt pokolra kerülök, ezt a huncutságot akkor is megtartom!
  • Jóózsf István #5413
    Az nem tudom mennyire látszik, de akkora eltolást adtak az új kerekeknek, (Kijjebb kerültek) hogy az én orcám is belepirult! Pedig ez a megoldás nálam is előfordul, ha egy adott jármű szerkesztésébe jobban belemerülök. Lásd Ank, ami híresen bután néz ki a szűk nyomtávjával! És ezt már a puszta adatokból is láttam, amikor fésülgettem az adatokat a fájlokban.
    Szerintem ezen módosítani fognak.

Összességében nem vagyok elégedett az új gumikkal. Nem teljesítenek olyan jól, ahogy egy FIZETŐS DLC-től elvárná az ember. Többször el is akadtam velük, ami nálam szinte már kizárt. És teljesen mindegy, volt, hogy sárban, vagy csak sima földúton kerültem szoros helyzetbe. Talán majd picit összebarkácsolom őket. Mondjuk az ostoba minták miatt inkább hanyagolom őket.
  • Jóózsf István #5412
    Mit nyertek, vagy veszítetek az új déelcékkel
    És a gumik külön Igazi HÜLYEGYEREK MINTÁKKAL!!!

Ha esetleg valami furcsa lenne az aszfalt tapadásával kapcsolatban, akkor az nem véletlen, mert feltettem egy tapadást segítő ikszemel szerkesztős "modot" Egyelőre csak a sztenderd beállítással. Futok vele pár kört, mielőtt hozzányúlok.
    A bicaj és a gumik teljesen gyáriak!!! Nem is fogom babrálni a zótót, mert kicsit sem tetszik!

Elméletileg még három óra van hátra a 4K-ig, de most ki kell lépnem.
  • Jóózsf István #5411
    Ká jófejek a fókuszosok!
    Keresem égre földre az új gumikat és a bicajt, majd rémügyesen kiderítettem a Zepikről, hogy mindkettő fizetős déelcé! Köszcsi!