6631
mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Jóózsf István #6071
    Igen. Az elég valószínű, hogy a munkagépekhez a vezérlő ideálisabb eszköz.
    Engem inkább a nagy szavak ijesztenek meg! Ilyen fizika, olyan lehetőségek, meg így, meg úgy.
  • eta32 #6070
    Ha ezt is csak kontrollerrel lehet tologatni ,már pedig nagy az esély rá...XD.....normális kormány támogatása nem lesz ahogy a SR-nek sincs akkor tőlem meg@aszhatják ezt is.
    A legújabb logi kormányt sem lehet úgy beállítani hogy ne felejtse el ,a következő belépésnél kezdheted újra....
    Vicc kategória...
    Mióta a SR megjelent leginkább nem működött ,néha ha esetleg "elcsesztek" a készítők valamit akkor pár hónapig igen.
    A fórumra is csak annyit írtak majd jelezd feléjük és megvizsgálják ,ja ja évek óta nem tudják megcsinálni....ha meg épp jó akkor a következő frissítésnél elrontják.
    Már jó ideje nem is tolom vele pont emiatt....nem is vettem meg a 4 évadot sem verjék bele a félkész árkád játékukba....
    Ennél sokkal árkádabb autós, buszos játékoknál akármit akárhova be tudok állítani akármilyen kormánynál vagy bármilyen más vezérlőnél itt nem ,miért is ,mert lusta dilettáns bagázs a készítő...
  • Jóózsf István #6069
    Valaki segítsen már!
    Nem találom a gőzön azt a gombot - táblázatot (A múltkor benéztem!) Ami azt mutatja meg, hogy mit tartalmaz az Atomic Heart prémium kiadás!?!?!?
  • Jóózsf István #6068
    19 pengő az epiken. 50 ajró a gőzön.
  • Jóózsf István #6067
    Május huszadikától utat is építhetünk.
    Fel is csigázott. Egy jó ajánlattal, még az elővételre is rá tudnának venni.
    Mondjuk, a fizika szónál felhorkantam! De mire jó az ikszemel szerkesztő?!?!? :-)

Lesz az Atomikus szívnek is folytatása. Nem mertem benevezni az elsőre. Tudunk arról valami jót, vagy rosszat?
    Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2025.01.28. 18:44:35
  • ximix #6066
    Amcsiban a sima nyergespótok tandem tengelye is állítható előre hátra, segít a kamionon beállítani a tengelyterhelést, meg van még államonkénti korlátozás is.

https://youtu.be/pkxAhr4fhyg?si=HhriUOwNyfBCXvw7&t=72

https://youtu.be/5XjQnNe0rHY?si=9VYN46rejWJlxkDV&t=172
  • PagoX
    Annyit még tippként, hogy észak felé indulj el, hiába tűnik logikusabbnak, hogy lefelé mész.
  • PagoX
    Van egy olyan útvonal, amikor minimálisan kell a jégre menni, és ott még a nagy ZIKZ 605R alatt sem szakadt be.
  • RJoco
    Én szeretem a magam útját járni. Az ötletet köszi, kipróbálom majd a Loadstar 1700-al.
    Az is eszembe jutott, hogy a kis Scout 800-al kellene menni, hátha alatta nem szakad be a jég. Csak máshol meg könnyen elakadhat. Már a területre eljutni is kérdéses vele.
  • PagoX
    Mindkettőt megcsináltam a Loadstar 1700-al Goldra. Keress rá a YT-n, pár videó szépen megmutatja, milyen útvonalon érdemes menni.
  • RJoco
    Már most úgy látom, hogy Maine nem lesz 100%. Ilyen hülye időfutamokat! Az egyiket éjjel kell megcsinálni. A másikat belső nézetből vékony jégen. Most ezt az utóbbi próbáltam, aztán bele is borultam a lakókocsival a vízbe. Vajon milyen autóra van ez kitalálva, ami alatt nem szakad be a jég?
  • RJoco
    Valami van a víz alatt.
  • Jóózsf István #6059
    BAKKER!!!

Nem tudtam, hogy ilyen a valóságban is van! Azt hittem csak a modder agyszüleménye!
  • RJoco
    Itt van mindjárt a második rész is.
    Ezt már gyengébb idegzetűek is megnézhetik ;)
    Remélem a nagy felbontás tényleg kész és nem csak ráfogja a yt, hogy kész.
  • RJoco
    Egy kis szösszenet csak erős idegzetűeknek.
    Azért nem olyan rossz ez a steam felvevő. Mégha nem is képes natív felbontáson menteni. De csak menet közben jöttem rá, hogy ezt nem ártana felvenni.
  • RJoco
    Az aszfaltot csak bírja! Ha a magyart nem is, de az osztrákot vagy németet biztosan.

Ma olyat mentem, hogy csak na. Kivételesen normálisan zártam be a játékot.
  • Jóózsf István #6055
    Dolgoztam ilyen autóval. És ezen is tanultam vezetni. Annak idején az MHSZ-nél ez volt rendszeresítve (a ZIL után!) Rengeteg emlékem van róla. De olyan nincs, hogy BÁRMILYEN nehézségen át tudna kelni. Ez egy ANTI terepjáró! :-) De azért viccnek nem rossz.
  • RJoco
    Ja, hogy ezekre gondoltál!
    Igen, ezt is orvosolhatták volna.
    Erre én is kíváncsi leszek.
    Meg ugye bekerültek valamikor a fél blokkok, amiket szintén egy blokknak kezel, így a fél légüres térhez nem tudsz semmit hozzáépíteni.

Ma toltam egy kicsit a hófutót. Nem sokat. A borulások. Hát, borulások. Értelmetlenek. Újra kell tanulnom a fizikát. A kocsi rugója felborítja a kocsit.
  • Jóózsf István #6053
    Most két blokk méret van. A nagy, amihez csak nagy dolgokat tudsz kapcsolni, és van a kicsi, amihez csak kicsiket. Tehát, ha valamit meg akarsz építeni, az vagy csupa nagy, vagy csupa kicsi elemből állhat. Van mód az összekapcsolásukra, ha valamilyen csuklóra, vagy forgópontra teszed. És azt lezárod, hogy ne foroghasson. Úgy olyan, mintha az egy fix kapcsolat lenne. Tulajdonképp az is.
    Legutóbb játszva: 2021 május 25. Na az sem most volt! :-D Úgy két évre saccoltam volna, de jó a három és fél is.
  • RJoco
    "Remélem ugyanúgy nem lesznek kompatibilisek, mint a mostani kettő." Ezt a "mostani kettő"-t nem értem. Itt mire gondoltál?

Jó, hogy van, aki tud vele játszani. Én már rég nem szedtem elő. Mindig csak gondolok rá, de mindig van valami más. Nameg 1000 óra fölött, ismerve a játék képességeit, már valahogy nem olyan. Főleg egyedül.
  • Jóózsf István #6051
    A haverom folyamatosan rágja a fülemet, hogy menjek vele űrmérnöközni. Játszottunk is régebben egy pár napot és nem is volt rossz, de nem tetszik pár dolog benne. Sem az ellenségek, sem a játék fizikája.
    Érdekes, hogy még kisebb egységek lesznek benne. Remélem ugyanúgy nem lesznek kompatibilisek, mint a mostani kettő.
    És akkor még nem is beszéltem arról, hogy rommá kell modolni...
    Megnéztem közben az ajánlóját. Nem fostam össze magam!
  • RJoco
    Ja, ha eleve konzolra is tervezték. Sajnos úgy járt, mint az X Rebirth, meg az X4. Valamilyen szinten.
    Mondjuk ez meg is magyarázza, hogy miért nem a sarat vitték tovább. Szerintem nagy meló lett volna átírniuk. Vagy lehetetlen. Nameg új játékkal megint jól le tudják húzni a népet.
    Kb, mint, hogy jön az űrmérnök 2. Annak mi értelme? A kisebb kockákat nem tudták volna bevinni az első részbe? És már az EA ára is borzadály.

Vannak árnyékok, képes kezelni. És ez speciel baromira zavaró is széles monitoron, ugyanis látványosan tűnnek elő vagy épp el a képernyő szélén. Mondjuk ez a legkevesebb. Éppen meg lehet szokni.
    Utoljára szerkesztette: RJoco, 2024.12.29. 23:04:04
  • Jóózsf István #6049
    Utána lehetne nézni a pontos dátumoknak, de szerintem a tervező asztalon is már konzolos volt.
    Inkább arra lennék kíváncsi, hogy miért nem a sarat vitték tovább? Miért kellett ennek új játéknak lennie? Most is le tudnak húzni róla akárhány bőrt a kiegészítésekkel. Ezt megtehették volna a sárral is. Nem is zavart volna senkit, ahogy most sem.

Igen a játék világítása a réjtrészing korszakához képest siralmas! Most azon gondolkodom, hogy az árnyékokat képes-e kezelni egyáltalán. Tudom, hogy van rá beállítás, de én azt húztam le elsőnek, ha gondom volt a futásával.
  • RJoco
    Már a kezdetektől volt konzolra?
    Vagy csak arra gondolsz, hogy úgy tervezték, hogy majd egyszer kijön konzolra és ezért csinálták így?
    Emellett szerintem nem indokolt, hogy nincs mélységérzet és vacak a fény meg a fizika. Milyen régi is a játék? PS4-re vagy PS5-re szánták?
    Egyszer kipróbáltam PS5-ön, de már nem emlékszem, hogy direkt PS5-ös verzió volt vagy csak PS4-es.
  • Jóózsf István #6047
    Én még mindig arra tippelek, hogy a konzol "butította el" a játékot.
    Az más kérdés, hogy egy csúcs gépen se fut zökkenőmentesen. :-D
  • RJoco
    Pont nemrég láttam egy videóban, hogy egy ilyen dög elakadt a sárban. Nem a játékban, az életben. Nem tudott áthaladni a keresztben fekvő fán/gyökeren, ami az útjába került. Mindjárt eszembe is jutott, hogy, na, akkor ezt valósághűre csinálták a játékban...

Szerintem a grafikával nincs semmi gond. Játszottam a Mudrunner-rel és teljesen jó volt.
    Az a baj a fejlesztőgárdával, hogy az csak egy név. Az egyik nagy kérdés, hogy kik állnak mögötte, kik fejlesztik, a másik nagy kérdés, hogy ki vezeti őket és milyen parancsokat osztogat. Lehet, hogy a két játék között történt némi személycsere és aki a jó játékért felelt, pont az távozott.
  • Jóózsf István #6045
    A kiadás MINIMUM február közepe - vége.
    Ha hozzák a sumák formájukat akkor az erre rakódik. Minthogy egyelőre szó sincs róla,... Lehet akár negyed év, vagy több.
    Amikor elindítják a bétát, utána másfél - két hónap. Nyomorult számításaim szerint el kellett volna indulnia egy hónapja.

Más: (Majdnem) Ritkán nézek hófutós - sárfutós hugyubot. Talán ezerből egyet. A többit jobbára le is tiltom. De ez valamiért megragadott. És elgondolkodtatott: Ugyanaz a fejlesztőgárda csinálta, mint a havat. De miért kanyarodtak el ennyire. Látszik a textúrán, hogy "kezdetleges" de valahogy mégis van hangulata a tájnak és magának az útnak is. Ez egy föld út. Úgy is viselkedik. Ezen nincs mit ragozni. Most gy föld út viselkedhet betonkeményen, vagy mocsárként is. Ami nem is lenne meglepő, ha látnánk és tudnánk előre. De valahogy nem érzékelteti velünk, csak ha már benne vagyunk nyakig a sárban.
    És a jármű? Mintha élne. Talán a valóságban sem mozog ilyen szépen. Azzal mi lett? Én pontosan látom hogy mi lett, mert látom az ikszemelekben az értékeket, ami az általam faragottnál háromszor-ötször nagyobb. De miért? Ezt azzal sem lehet magyarázni, "merthogy a konzolosok!" Mert a konzolokon szarul kell viselkedni a járműveknek? Vagy...? Vagy a konzolnak nem ugyanannyiba kerül kiszámolni a fizikát? Hát dehogynem! Ha akarnék most azonnal összeraknék egy hajszálra ugyanolyan teljesítményű gépet. Ráadásul a konzolnál grammra pontosan megvan, hogy miből kell gazdálkodni.
    Na mindegy. Kicsit elkalandoztam.
    A lényeg: Ha azt az utat követik, amin elindultak, akkor ez a játék a világ legismertebb, legelfogadottabb játéka lenne. A világ összes játékosa tudná, hogy mi az a hófutó!
  • chris0000
    hi. a Season 15 mikorra van beütemezve kb.? thx. üdv.
  • Jóózsf István #6043
    De miért maszkírozták el?
    És ha sivatag..., hogyan kerül Kanadába?
    Mindegy is. Csak jöjjön már, mert kifogytam a munícióból és leghamarabb jan 30.(-2)-án lesz számomra valami.
  • PagoX
    Kérlek szépen, ez ránézésre az 1980-ban bemutatott MOL TB800 nehéz vontató lesz. :)
    Neve ellenére ez nem az olajcégünk terméke, hanem belga-svájci kooperációban készült, és valóban használták(ják) olajkitermelése, főképp az arab országokban, amire a teljes elnevezése is utal: MOL TB800 Desert Lion.
  • Jóózsf István #6041
    Végre lehet majd csupa rózsaszín autóm!

Valamint, Valószínűleg egy újabb otromba nagy batárt is kapunk.

Dátumokról még homályosan sem beszéltek. Évszak sem hangzott el egyik megjelenéssel kapcsolatban sem. Csak annyi, hogy Quebec a helyszín. És két bicaj jön.
  • RJoco
    Nekem így elsőre a yar jutott eszembe. Ha tényleg az, akkor azzal jól nem yar :D
    Megvettem, mert kíváncsi voltam rá és valahogy amúgy is teljesen elfelejtettem. Bezzeg nem egy feladatban ezt kellett menteni. Hát nem véletlenül. Nekem nagyon borulós. Asszem még aszfalton is az oldalára tettem egy kanyarban. Lehet, hogy nem is egyszer.
  • Jóózsf István #6039
    Nem szívesen mondok ilyet pont karácsonykor, de az a jármű nem lesz a tied. Csak ha megvásárolod. Lehet, hogy Pago is ezt akarta mondani, csak finomabban! :-)
  • PagoX
    A helyzetet még az is bonyolítja, hogy ha felfedezel a térképen egy kocsit, az még nem biztos, hogy a tied lesz, mert előfordul, hogy a hozzá tartozó feladat végrehajtása után egyszerűen eltűnik. Meg kell nézni a feladat leírásában, hogy rewardként neked adja-e.
  • chris0000
    +nincsenek jó verdáim. ilyen Fleetstar2070-el meg GMC-vel csinálom Kolat.. a 2es térképre (Imandrára) már nem lesz elég mindenhova, az sokkal húzosabb..
    gyűjtenem kell majd jobb kocsikat, korábbi térképekről..
    Utoljára szerkesztette: chris0000, 2024.12.23. 12:37:51
  • chris0000
    thx és PagoX neked is.
    én igazából felfedezni szeretem a kocsikat és jó lett volna, ha két opció van minden kocsira (felfedezed/megveszed)
    PagoX - 22 vagyok mert PS5ön újra kezdtem a játékot.. össze-vissza csinálom a térképet.
    kolán volt egy piros kocsi, amit felfedeztem 6x6 vmi, de még nem adott be hozzá küldetést.. üdv.
  • PagoX
    A DLC felirattal nem kell foglalkozni, mert Kolától kezdve minden DLC, tehát már az ott kapott Ford F750 is.
    A Truck Storet kell végigpörgetni, és ha nem jelzi, hogy ezt az autót fel kell fedezned, akkor azonnal megveheted.
    Ahogy a kolléga jelezte, orosz autót csak orosz régióban, a többit pedig a többi régióban. Ezen kívül mindegyikhez tartozik egy szint, amit el kell érned, de gondolom már te is 30-ason vagy, így az nem zavar be.
  • Jóózsf István #6034
    hi-hi. Nem mondjuk meg!

Na jó. Az orosz (És némely egyéb) autókat nem fogod megkapni amerikában. Ahhoz el kell zarándokolnod egy orosz, vagy európai pályára. És fordítva.
    A felfedezett autó képének a sarkában azért van DLC jelzés, mert bár plusz tartalom, de ingyenes volt. Vagy benne volta a bérletben, vagy valami hasonló. Szóval érezd, hogy azt te "ajándékba" kaptad!
  • chris0000
    hi. azt honnan látom pontosan a játékban, h melyik kocsit lehet felfedezni a játékban, és melyik kocsit csak DLC formájában megvenni? azért kérdem, mert van olyan kocsi amit felfedeztem a játékban, de ott van a sarokban a DLC felirat is.
    meg az mit jelent pontosan, h "ez a kocsi nem elérhető észak amerikában"? thx.
  • RJoco
    A ford 750-et nagyon össze akartam szedni, mert azt hittem, hogy jó verda. De aztán kiderült, hogy alapjáraton nem. Kell hozzá az összes fejlesztés, amiből az AWD nekem pont hiányzik. Anélkül meg nem megyek vele sehova.