Saber Interactive játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hehhhhh! Túl öreg vagyok én már bohócnak!
discomacc45 — tegnap 20:29-kor
think there's an issue on Epic's end, should be fixed Monday (someone else had a similar issue to you).
@Roby
No, Epic support told me that it's not their problem, but the game's, so Saber has to intervene...
WildFox — tegnap 23:52-kor
yes this right Roby same thing epic said to me
Ezt a diszkó hófutó pétées fórumából ollóztam. A GYÖKÉR LEÍRJA, hogy "másnak is van hasonló problémája" Tehát még egyszer: Hófutó béta fórum!!!
Abban a témában MINDENKINEK ilyen problémájának kell lennie, hiszen nem megy az a kurva 15. fázis!!!
Azt meg már csak nagyon halkan mondom, hogy bájcsevegnek a témában. Minden féléről, csak a bétáról nem. Mondjuk ez nem lenne akkora baj, hisz nem megy... De aki azért néz be, mert itt tudja legkönnyebben ellenőrizni, hogy elindult-e, annak végig kell nyálazni az összes hozzászólást. Jaaaaa, és mivel ez egy cset tőmondatokban kommunikálnak. Könnyen lehet, hogy 5-10 hozzászólást is végig kell olvasni, (jó esetben!) hogy egyáltalán megértsd, hogy MIRŐL LEHET szó?!?!?!
Már nem is bánom, hogy bomlik az agyam. Inkább előbb, mint később.
Vagy basszon már el végre minket végre egy termetes meteorit!
discomacc45 — tegnap 20:29-kor
think there's an issue on Epic's end, should be fixed Monday (someone else had a similar issue to you).
@Roby
No, Epic support told me that it's not their problem, but the game's, so Saber has to intervene...
WildFox — tegnap 23:52-kor
yes this right Roby same thing epic said to me
Ezt a diszkó hófutó pétées fórumából ollóztam. A GYÖKÉR LEÍRJA, hogy "másnak is van hasonló problémája" Tehát még egyszer: Hófutó béta fórum!!!
Abban a témában MINDENKINEK ilyen problémájának kell lennie, hiszen nem megy az a kurva 15. fázis!!!
Azt meg már csak nagyon halkan mondom, hogy bájcsevegnek a témában. Minden féléről, csak a bétáról nem. Mondjuk ez nem lenne akkora baj, hisz nem megy... De aki azért néz be, mert itt tudja legkönnyebben ellenőrizni, hogy elindult-e, annak végig kell nyálazni az összes hozzászólást. Jaaaaa, és mivel ez egy cset tőmondatokban kommunikálnak. Könnyen lehet, hogy 5-10 hozzászólást is végig kell olvasni, (jó esetben!) hogy egyáltalán megértsd, hogy MIRŐL LEHET szó?!?!?!
Már nem is bánom, hogy bomlik az agyam. Inkább előbb, mint később.
Vagy basszon már el végre minket végre egy termetes meteorit!
Igen, van daruzási pont. A csatlakozásnál, meg a hátulján is egy. Igaz, hogy a félpót fala miatt nem lehetett szépen felrakni, úgyhogy ment keresztbe, aztán vigyáztam az oszlopokkal. A fáknál már gond volt, ki is esett. De ott már nem voltam messze a store-tól, úgyhogy csak a pót mögé kötöttem és húztam. Ha elég közel húzom, akkor még a csatlakozás sem ér a földre.
Ezekről a pontokról most eszembe jutott, hogy a tank póton nincs hátul kötélpont. Maine utolsó feladatára hagytam, hogy elvigyem a tankos kocsit, meg a pótját. De a kocsit csak a pót oldalához tudtam kötni. És persze így simán középre vette a kidönthetetlen fát. Többször is.
Ezekről a pontokról most eszembe jutott, hogy a tank póton nincs hátul kötélpont. Maine utolsó feladatára hagytam, hogy elvigyem a tankos kocsit, meg a pótját. De a kocsit csak a pót oldalához tudtam kötni. És persze így simán középre vette a kidönthetetlen fát. Többször is.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Hogy raktad fel?
Az egy lehetetlen valami volt abból a szempontból, hogy nem nagyon voltak rajta hajdanán csörlőzési és daruzási pontok. Én csináltam magamnak és tudom, hogy foglalkoztak vele a fejlesztők, de már kész is?
Lehet daruzni gyárilag?
A skandináv pályát szeretem.
A Régi Kraz. Jó is az!
Az egy lehetetlen valami volt abból a szempontból, hogy nem nagyon voltak rajta hajdanán csörlőzési és daruzási pontok. Én csináltam magamnak és tudom, hogy foglalkoztak vele a fejlesztők, de már kész is?
Lehet daruzni gyárilag?
A skandináv pályát szeretem.
A Régi Kraz. Jó is az!
14K-ért csak gyári. Nincs olyan mod fenn, amiben lenne ilyen pót.
Mindegy, odamentem az elejével és úgy el tudtam adni. Mert amúgy meg felraktam egy félpótra, mert azzal a kocsival úgyis haza tartottam. A rönkössel meg megcsináltam két időmérőt. A másik kettőt asszem hagyom a csudába. A jégfutam egy hulladék, úgy akad fenn belső nézetből a kocsi a jégen, hogy a kerekek lesüllyednek a jég alatt, a kocsi közepe meg fennakad. Külső nézetből bezzeg ilyen sosem történik.
A monolitosról meg láttam videót és egyelőre nincs kedvem hozzá.
Most átmentem a skandinávokhoz. Mindjárt adott is egy jónak tűnő scout-ot. Lehet, hogy ezzel fogok nekimenni a monolitosnak Maine-ben. Majd egyszer.
Még csak az első térképen vagyok, de ez eddig tetszik. Maine-ben kaptam valami Tayga-t, azt most itt használom.
Mindegy, odamentem az elejével és úgy el tudtam adni. Mert amúgy meg felraktam egy félpótra, mert azzal a kocsival úgyis haza tartottam. A rönkössel meg megcsináltam két időmérőt. A másik kettőt asszem hagyom a csudába. A jégfutam egy hulladék, úgy akad fenn belső nézetből a kocsi a jégen, hogy a kerekek lesüllyednek a jég alatt, a kocsi közepe meg fennakad. Külső nézetből bezzeg ilyen sosem történik.
A monolitosról meg láttam videót és egyelőre nincs kedvem hozzá.
Most átmentem a skandinávokhoz. Mindjárt adott is egy jónak tűnő scout-ot. Lehet, hogy ezzel fogok nekimenni a monolitosnak Maine-ben. Majd egyszer.
Még csak az első térképen vagyok, de ez eddig tetszik. Maine-ben kaptam valami Tayga-t, azt most itt használom.
Érdekes, hogy a sima játékban be sem teszi a pótkocsik közé. A bétában beteszi, de nem csatolható.
Jogos az észrevétel:
Valahol máshol szabtak neki feltételt.
Amúgy nálad működik játékon belül a mod részleg?
Nálam sem a simában, sem a bétában nincs jelen semmi a menüben "Nem talál modot"
...Hmmm. Ki kellett jelentkeznem és vissza. Ilyen sem volt még!
Valahol máshol szabtak neki feltételt.
Amúgy nálad működik játékon belül a mod részleg?
Nálam sem a simában, sem a bétában nincs jelen semmi a menüben "Nem talál modot"
...Hmmm. Ki kellett jelentkeznem és vissza. Ilyen sem volt még!
Veszett jó kérdés. Ha tippelhetek, akkor jórégóta! :-) (Lövésem sincs)
Ööööööö, elméletileg nem feltétel: <InstallSocket Offset="(1.922; 1.105; 0)" Type="Trailer" /> Ebből az következik, hogy csak a pótkocsi vontatási képesség kell hozzá. Ha lesz erőm kipróbálom.
Nem véletlenül a mod-ét akarod felcsatolni a simára? Van olyan, hogy offroad tréler pakk. Abban is van hosszú rönk szállító pót és a kettő nem kompatibilis. Ebbe én is belefutottam sokszor.
Ööööööö, elméletileg nem feltétel: <InstallSocket Offset="(1.922; 1.105; 0)" Type="Trailer" /> Ebből az következik, hogy csak a pótkocsi vontatási képesség kell hozzá. Ha lesz erőm kipróbálom.
Nem véletlenül a mod-ét akarod felcsatolni a simára? Van olyan, hogy offroad tréler pakk. Abban is van hosszú rönk szállító pót és a kettő nem kompatibilis. Ebbe én is belefutottam sokszor.
Az mióta van, hogy a hosszú fa pótját csak olyan kocsira csatolhatom fel, amin rajta van a tüske a hosszú fa szállításához?
Most már viszont gurultam volna az új pályán... Azt mondják az epik hibája, hogy nem aktív. Szeretném elhinni!
Egy az egyben Csepel! :-)
A nyitóképen a MAZ 529-es orrát sikerült Csepellé alakítani. 😊
El tudom azt is képzelni, hogy nem is erőltették az orosz márkaneveket, mert a szankciók miatt USÁ-ban és Európában beleköthetnének a játékba.
El tudom azt is képzelni, hogy nem is erőltették az orosz márkaneveket, mert a szankciók miatt USÁ-ban és Európában beleköthetnének a játékba.
Kérdés az, hogy fizettek-e érte? Merthogy reklám.
Érdekes, ezzel szemben, hogy orosz fejlesztő csapat az oroszokkal nem tudott megegyezni egyik járműre sem!!! Míg az amerikaiakkal meg igen.
Mekkora szerencse, hogy nem akartam a bétával játszani. Merthogy nem aktiválódott. :-))) Letölteni le lehet, el is indul, de az új tartalom inaktív. Így nem kaptam agyvérzést!
Ha csak azóta nem engedélyezték... De azt gondolom megírta volna valaki a fórumban.
Érdekes, ezzel szemben, hogy orosz fejlesztő csapat az oroszokkal nem tudott megegyezni egyik járműre sem!!! Míg az amerikaiakkal meg igen.
Mekkora szerencse, hogy nem akartam a bétával játszani. Merthogy nem aktiválódott. :-))) Letölteni le lehet, el is indul, de az új tartalom inaktív. Így nem kaptam agyvérzést!
Ha csak azóta nem engedélyezték... De azt gondolom megírta volna valaki a fórumban.
Vagy egyszerűen nem akarták megvenni a licence-t hozzá. Spórolás.
Még egy kis útépítés.
Vajon mit jelent az, hogy egyik jármű sem a saját nevén fut?
Lehet, hogy akik a nevüket adták, sikítófrászt kaptak, hogy mennyire rossz reklám nekik a játék?!?!?!? :-)
Vajon mit jelent az, hogy egyik jármű sem a saját nevén fut?
Lehet, hogy akik a nevüket adták, sikítófrászt kaptak, hogy mennyire rossz reklám nekik a játék?!?!?!? :-)
frame_addon_tow_tatra_t813.xml - A 813 (régi klasszikus) Tátrához SAJÁT jármű szállító felépítmény.
Ezt a 64131-es Kama3 fájljából ollóztam: "SaddleMotorized" Jelentsen bármit is! Én egy dolgot tudok elképzelni a nyereg motorizálásán, hogy mint a tengerentúlon előre hátra lehet állítani (Függetlenül attól, hogy ott egy rém egyszerű módszert alkalmaznak!)
Érdekes módon csak ennél az egy bicajnál van ilyen. Ha lesz erőm, elindítom és megnézem mi a szar ez.
Ezt a 64131-es Kama3 fájljából ollóztam: "SaddleMotorized" Jelentsen bármit is! Én egy dolgot tudok elképzelni a nyereg motorizálásán, hogy mint a tengerentúlon előre hátra lehet állítani (Függetlenül attól, hogy ott egy rém egyszerű módszert alkalmaznak!)
Érdekes módon csak ennél az egy bicajnál van ilyen. Ha lesz erőm, elindítom és megnézem mi a szar ez.
"Other Changes
? The trucks now can be purchased in any region. The only limitation is the completion of a task or contract. The feature does not apply to Hard Mode and NGP"
? The trucks now can be purchased in any region. The only limitation is the completion of a task or contract. The feature does not apply to Hard Mode and NGP"
Ott van az!
Igen. OTT.
Pontosan mi is van ott?
És erre nekem miért kellett volna rányomnom?
Mi köze ennek a csomagokhoz?
Azóta TERMÉSZETESEN megtaláltam én is. És nem érzem magam TELJESEN hülyének, hogy elsőre nem volt EGYÉRTELMŰ, hogy a prémium csomag leírása OTT VAN!
Ezt egy intő jelnek veszem, hogy ne vegyem meg a játékot, aminek letöltöttem a demóját és hétfőig eldönthetem, hogy megveszem, vagy sem.
Ez már egy ideje téma nálam és pár embernél, hogy a gőz nemhogy fejlődne, de inkább hanyatlik. Ami azért érdekes, mert állandóan módosítanak rajta. De azért nem kellene küzdeniük, hogy egyre használhatatlanabb legyen! Ha én lennék a gazdája, akkor kézzel - lábbal törekednék arra, hogy eladjam MINDENKINEK, nem pedig azért, hogy elijesszek mindenkit!
Amúgy meg...: Elindult a 15. fázis bétája.
Igen. OTT.
Pontosan mi is van ott?
És erre nekem miért kellett volna rányomnom?
Mi köze ennek a csomagokhoz?
Azóta TERMÉSZETESEN megtaláltam én is. És nem érzem magam TELJESEN hülyének, hogy elsőre nem volt EGYÉRTELMŰ, hogy a prémium csomag leírása OTT VAN!
Ezt egy intő jelnek veszem, hogy ne vegyem meg a játékot, aminek letöltöttem a demóját és hétfőig eldönthetem, hogy megveszem, vagy sem.
Ez már egy ideje téma nálam és pár embernél, hogy a gőz nemhogy fejlődne, de inkább hanyatlik. Ami azért érdekes, mert állandóan módosítanak rajta. De azért nem kellene küzdeniük, hogy egyre használhatatlanabb legyen! Ha én lennék a gazdája, akkor kézzel - lábbal törekednék arra, hogy eladjam MINDENKINEK, nem pedig azért, hogy elijesszek mindenkit!
Amúgy meg...: Elindult a 15. fázis bétája.
Amúgy ezt eltárolja egy fájlban és rendszerint ezt a fájlt üríti. A fájl csak a módosításokat tartalmazza, az alap beállításokat nem.
Ha egyszer be van állítva, akkor ezt kellene elmenteni máshova. Amikor kitörli a tartalmát, akkor vissza lehet másolni. Vagy eleve egy bat-tal indítani, aminek az első sora, hogy felülírja a fájlt.
A billentyűzet kódokat már megfejtettem. Akár kézzel is megírhatnám.
Ha egyszer be van állítva, akkor ezt kellene elmenteni máshova. Amikor kitörli a tartalmát, akkor vissza lehet másolni. Vagy eleve egy bat-tal indítani, aminek az első sora, hogy felülírja a fájlt.
A billentyűzet kódokat már megfejtettem. Akár kézzel is megírhatnám.
Ja Ja így értettem , a kormány beállításoknál is dettó ez szívatja a népet ,már aki szeretne kormánnyal játszani....
Ott van az
Verziók
Verziók
Nem az a gond, hogy nem kezeli, hanem, hogy hajlamos elfelejteni és alaphelyzetbe állni.
Pedig a bill kiosztást már 20 éve is kezelték a játékok ahogy a kormány és egyéb vezérlőket is...
Egyértelműen game padra (controllerre)lett ez kitalálva a többi csak ráadás na de olyan is....
Egyértelműen game padra (controllerre)lett ez kitalálva a többi csak ráadás na de olyan is....
Elhiszem.
A billentyűzet kiosztását is rendszeresen elcseszik. Nem is állítgatok rajta. Inkább hozzáigazítom az egér makro gombjait.
Mondjuk az új scout radarjának a bekapcsolásához be kellett állítanom egy gombot, mert nem volt ráállítva semmi. Azt még nem felejtette el.
Bár ez téged nagyon nem érint, de a mod kezelőt is elcseszték. Egy mod sem jelenik meg, amire feliratkoztam.
Úgy derült ki az egész, hogy természetesen a legfontosabb tűnt el először. Kb. reggelről délutánra. Úgy, hogy frissítést sem szedett le hozzá a steam.
Aztán elkezdtem nézelődni, illetve feliratkoztam megint rá, de nem töltötte le és sikerült egy másik mod-ot is elküldeni. Mondjuk azt nem használtam.
Bezzeg a batmobil ott van még. Azt amur-ban próbáltam ki egyszer. Már nagyon untam ott magam.
A trailer mod is fut még. Ezt nem csesztettem a mod kezelőben. Kint van egy félpót. Ha visszavittem, akkor ezt is menesztem. Aztán megint mod-mentes lesz a játék, mint az elején. Nem véletlen nem akartam mod-okat használni már korábban sem.
A billentyűzet kiosztását is rendszeresen elcseszik. Nem is állítgatok rajta. Inkább hozzáigazítom az egér makro gombjait.
Mondjuk az új scout radarjának a bekapcsolásához be kellett állítanom egy gombot, mert nem volt ráállítva semmi. Azt még nem felejtette el.
Bár ez téged nagyon nem érint, de a mod kezelőt is elcseszték. Egy mod sem jelenik meg, amire feliratkoztam.
Úgy derült ki az egész, hogy természetesen a legfontosabb tűnt el először. Kb. reggelről délutánra. Úgy, hogy frissítést sem szedett le hozzá a steam.
Aztán elkezdtem nézelődni, illetve feliratkoztam megint rá, de nem töltötte le és sikerült egy másik mod-ot is elküldeni. Mondjuk azt nem használtam.
Bezzeg a batmobil ott van még. Azt amur-ban próbáltam ki egyszer. Már nagyon untam ott magam.
A trailer mod is fut még. Ezt nem csesztettem a mod kezelőben. Kint van egy félpót. Ha visszavittem, akkor ezt is menesztem. Aztán megint mod-mentes lesz a játék, mint az elején. Nem véletlen nem akartam mod-okat használni már korábban sem.
Amilyen rossz arcú a fejlesztőcsapat, nem várok semmi jót. Majd telerakják idióta időfutamokkal, meg küldetésekkel: menj fel az úthengerrel a sziklás hegy tetejére.
Igen akkor ,közel 1 éve megoldottam ,de azóta volt frissítés ,az meg mint tudjuk elcseszi,és most azzal a módszerrel nem is tudtam vissza-be állítani mint akkor ....
Ilyen ez a retkes játék....
Írtak valamit az egyik fórumon hogy ,mit is kellene ,de még nem vetettem bele magam annyira csak az új kormányomra próbáltam rá ,de valahogy a FFB sem akart össze jönni,így aztán hagytam a francba ,majd egyszer....
Mostanában amúgy sem tolom vele...
A többi "normálisan" játékvezérlőre megírt játékokkal semmi gond.
De ezzel már a kezdetek óta,ez megy.
De hogy a legújabb(legdrágább) Logi kormánnyal is szenvedni kell az már kiverte a biztit nálam...
Utoljára szerkesztette: eta32, 2025.01.29. 06:24:39
Ilyen ez a retkes játék....
Írtak valamit az egyik fórumon hogy ,mit is kellene ,de még nem vetettem bele magam annyira csak az új kormányomra próbáltam rá ,de valahogy a FFB sem akart össze jönni,így aztán hagytam a francba ,majd egyszer....
Mostanában amúgy sem tolom vele...
A többi "normálisan" játékvezérlőre megírt játékokkal semmi gond.
De ezzel már a kezdetek óta,ez megy.
De hogy a legújabb(legdrágább) Logi kormánnyal is szenvedni kell az már kiverte a biztit nálam...
Utoljára szerkesztette: eta32, 2025.01.29. 06:24:39
Forever>***eta32***
Fizetős DLC... Bla - bla - bla...
PTS-ről egy kurva szó se!
Még a a diszkón is csak találgatnak.
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2025.01.28. 21:07:24
PTS-ről egy kurva szó se!
Még a a diszkón is csak találgatnak.
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2025.01.28. 21:07:24
Azt hittem, hogy ezt a múltkor megoldottad. Mégsem volt olyan tartós?
Igen. Az elég valószínű, hogy a munkagépekhez a vezérlő ideálisabb eszköz.
Engem inkább a nagy szavak ijesztenek meg! Ilyen fizika, olyan lehetőségek, meg így, meg úgy.
Engem inkább a nagy szavak ijesztenek meg! Ilyen fizika, olyan lehetőségek, meg így, meg úgy.
Ha ezt is csak kontrollerrel lehet tologatni ,már pedig nagy az esély rá...XD.....normális kormány támogatása nem lesz ahogy a SR-nek sincs akkor tőlem meg@aszhatják ezt is.
A legújabb logi kormányt sem lehet úgy beállítani hogy ne felejtse el ,a következő belépésnél kezdheted újra....
Vicc kategória...
Mióta a SR megjelent leginkább nem működött ,néha ha esetleg "elcsesztek" a készítők valamit akkor pár hónapig igen.
A fórumra is csak annyit írtak majd jelezd feléjük és megvizsgálják ,ja ja évek óta nem tudják megcsinálni....ha meg épp jó akkor a következő frissítésnél elrontják.
Már jó ideje nem is tolom vele pont emiatt....nem is vettem meg a 4 évadot sem verjék bele a félkész árkád játékukba....
Ennél sokkal árkádabb autós, buszos játékoknál akármit akárhova be tudok állítani akármilyen kormánynál vagy bármilyen más vezérlőnél itt nem ,miért is ,mert lusta dilettáns bagázs a készítő...
A legújabb logi kormányt sem lehet úgy beállítani hogy ne felejtse el ,a következő belépésnél kezdheted újra....
Vicc kategória...
Mióta a SR megjelent leginkább nem működött ,néha ha esetleg "elcsesztek" a készítők valamit akkor pár hónapig igen.
A fórumra is csak annyit írtak majd jelezd feléjük és megvizsgálják ,ja ja évek óta nem tudják megcsinálni....ha meg épp jó akkor a következő frissítésnél elrontják.
Már jó ideje nem is tolom vele pont emiatt....nem is vettem meg a 4 évadot sem verjék bele a félkész árkád játékukba....
Ennél sokkal árkádabb autós, buszos játékoknál akármit akárhova be tudok állítani akármilyen kormánynál vagy bármilyen más vezérlőnél itt nem ,miért is ,mert lusta dilettáns bagázs a készítő...
Forever>***eta32***
Valaki segítsen már!
Nem találom a gőzön azt a gombot - táblázatot (A múltkor benéztem!) Ami azt mutatja meg, hogy mit tartalmaz az Atomic Heart prémium kiadás!?!?!?
Nem találom a gőzön azt a gombot - táblázatot (A múltkor benéztem!) Ami azt mutatja meg, hogy mit tartalmaz az Atomic Heart prémium kiadás!?!?!?
19 pengő az epiken. 50 ajró a gőzön.
Május huszadikától utat is építhetünk.
Fel is csigázott. Egy jó ajánlattal, még az elővételre is rá tudnának venni.
Mondjuk, a fizika szónál felhorkantam! De mire jó az ikszemel szerkesztő?!?!? :-)
Lesz az Atomikus szívnek is folytatása. Nem mertem benevezni az elsőre. Tudunk arról valami jót, vagy rosszat?
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2025.01.28. 18:44:35
Fel is csigázott. Egy jó ajánlattal, még az elővételre is rá tudnának venni.
Mondjuk, a fizika szónál felhorkantam! De mire jó az ikszemel szerkesztő?!?!? :-)
Lesz az Atomikus szívnek is folytatása. Nem mertem benevezni az elsőre. Tudunk arról valami jót, vagy rosszat?
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2025.01.28. 18:44:35
Amcsiban a sima nyergespótok tandem tengelye is állítható előre hátra, segít a kamionon beállítani a tengelyterhelést, meg van még államonkénti korlátozás is.
https://youtu.be/pkxAhr4fhyg?si=HhriUOwNyfBCXvw7&t=72
https://youtu.be/5XjQnNe0rHY?si=9VYN46rejWJlxkDV&t=172
https://youtu.be/pkxAhr4fhyg?si=HhriUOwNyfBCXvw7&t=72
https://youtu.be/5XjQnNe0rHY?si=9VYN46rejWJlxkDV&t=172
Annyit még tippként, hogy észak felé indulj el, hiába tűnik logikusabbnak, hogy lefelé mész.
Van egy olyan útvonal, amikor minimálisan kell a jégre menni, és ott még a nagy ZIKZ 605R alatt sem szakadt be.
Én szeretem a magam útját járni. Az ötletet köszi, kipróbálom majd a Loadstar 1700-al.
Az is eszembe jutott, hogy a kis Scout 800-al kellene menni, hátha alatta nem szakad be a jég. Csak máshol meg könnyen elakadhat. Már a területre eljutni is kérdéses vele.
Az is eszembe jutott, hogy a kis Scout 800-al kellene menni, hátha alatta nem szakad be a jég. Csak máshol meg könnyen elakadhat. Már a területre eljutni is kérdéses vele.
Mindkettőt megcsináltam a Loadstar 1700-al Goldra. Keress rá a YT-n, pár videó szépen megmutatja, milyen útvonalon érdemes menni.
Már most úgy látom, hogy Maine nem lesz 100%. Ilyen hülye időfutamokat! Az egyiket éjjel kell megcsinálni. A másikat belső nézetből vékony jégen. Most ezt az utóbbi próbáltam, aztán bele is borultam a lakókocsival a vízbe. Vajon milyen autóra van ez kitalálva, ami alatt nem szakad be a jég?
Itt van mindjárt a második rész is.
Ezt már gyengébb idegzetűek is megnézhetik 😉
Remélem a nagy felbontás tényleg kész és nem csak ráfogja a yt, hogy kész.
Ezt már gyengébb idegzetűek is megnézhetik 😉
Remélem a nagy felbontás tényleg kész és nem csak ráfogja a yt, hogy kész.
Egy kis szösszenet csak erős idegzetűeknek.
Azért nem olyan rossz ez a steam felvevő. Mégha nem is képes natív felbontáson menteni. De csak menet közben jöttem rá, hogy ezt nem ártana felvenni.
Azért nem olyan rossz ez a steam felvevő. Mégha nem is képes natív felbontáson menteni. De csak menet közben jöttem rá, hogy ezt nem ártana felvenni.
Az aszfaltot csak bírja! Ha a magyart nem is, de az osztrákot vagy németet biztosan.
Ma olyat mentem, hogy csak na. Kivételesen normálisan zártam be a játékot.
Ma olyat mentem, hogy csak na. Kivételesen normálisan zártam be a játékot.
Dolgoztam ilyen autóval. És ezen is tanultam vezetni. Annak idején az MHSZ-nél ez volt rendszeresítve (a ZIL után!) Rengeteg emlékem van róla. De olyan nincs, hogy BÁRMILYEN nehézségen át tudna kelni. Ez egy ANTI terepjáró! :-) De azért viccnek nem rossz.
Ja, hogy ezekre gondoltál!
Igen, ezt is orvosolhatták volna.
Erre én is kíváncsi leszek.
Meg ugye bekerültek valamikor a fél blokkok, amiket szintén egy blokknak kezel, így a fél légüres térhez nem tudsz semmit hozzáépíteni.
Ma toltam egy kicsit a hófutót. Nem sokat. A borulások. Hát, borulások. Értelmetlenek. Újra kell tanulnom a fizikát. A kocsi rugója felborítja a kocsit.
Igen, ezt is orvosolhatták volna.
Erre én is kíváncsi leszek.
Meg ugye bekerültek valamikor a fél blokkok, amiket szintén egy blokknak kezel, így a fél légüres térhez nem tudsz semmit hozzáépíteni.
Ma toltam egy kicsit a hófutót. Nem sokat. A borulások. Hát, borulások. Értelmetlenek. Újra kell tanulnom a fizikát. A kocsi rugója felborítja a kocsit.
Most két blokk méret van. A nagy, amihez csak nagy dolgokat tudsz kapcsolni, és van a kicsi, amihez csak kicsiket. Tehát, ha valamit meg akarsz építeni, az vagy csupa nagy, vagy csupa kicsi elemből állhat. Van mód az összekapcsolásukra, ha valamilyen csuklóra, vagy forgópontra teszed. És azt lezárod, hogy ne foroghasson. Úgy olyan, mintha az egy fix kapcsolat lenne. Tulajdonképp az is.
Legutóbb játszva: 2021 május 25. Na az sem most volt! :-D Úgy két évre saccoltam volna, de jó a három és fél is.
Legutóbb játszva: 2021 május 25. Na az sem most volt! :-D Úgy két évre saccoltam volna, de jó a három és fél is.
"Remélem ugyanúgy nem lesznek kompatibilisek, mint a mostani kettő." Ezt a "mostani kettő"-t nem értem. Itt mire gondoltál?
Jó, hogy van, aki tud vele játszani. Én már rég nem szedtem elő. Mindig csak gondolok rá, de mindig van valami más. Nameg 1000 óra fölött, ismerve a játék képességeit, már valahogy nem olyan. Főleg egyedül.
Jó, hogy van, aki tud vele játszani. Én már rég nem szedtem elő. Mindig csak gondolok rá, de mindig van valami más. Nameg 1000 óra fölött, ismerve a játék képességeit, már valahogy nem olyan. Főleg egyedül.
A haverom folyamatosan rágja a fülemet, hogy menjek vele űrmérnöközni. Játszottunk is régebben egy pár napot és nem is volt rossz, de nem tetszik pár dolog benne. Sem az ellenségek, sem a játék fizikája.
Érdekes, hogy még kisebb egységek lesznek benne. Remélem ugyanúgy nem lesznek kompatibilisek, mint a mostani kettő.
És akkor még nem is beszéltem arról, hogy rommá kell modolni...
Megnéztem közben az ajánlóját. Nem fostam össze magam!
Érdekes, hogy még kisebb egységek lesznek benne. Remélem ugyanúgy nem lesznek kompatibilisek, mint a mostani kettő.
És akkor még nem is beszéltem arról, hogy rommá kell modolni...
Megnéztem közben az ajánlóját. Nem fostam össze magam!