mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • RJoco
    Asszem most már én sem fogom annyira szidni az útépítőket, hogy miért kellett nekik huplikat csinálniuk.

Nekem sem megy :)

Annyira nem rossz.
    A kis jeep szkennerje tök jó. Egy ilyen elkéne SR-be is.
    A fapakolót majdnem feldöntöttem álló helyzetben. Az nagy szám lett volna mindjárt az elején.
    Ezt a rohadt egeres irányítást baromira szokni kell. Vagy inkább joy-ra cserélni.
    Értem én, hogy a vezérlés. De legalább megtarthatták volna az SR módit. A kampónál mindig tolta a space-t, aztán elgurult a kocsi.
    A rögzítés nagyon ász. Pont, mint FS22-ben. Lehet, hogy onnan nyúlták. De végre egy szál fa, az egy szál fa. 3 meg nem egy rakomány.

A sivatagoson a homokviharok idegesítőek. A takarítást meg megoldottam a trélerrel. Igaz, hogy nem tudtam rá feltenni semmit, de legalább odébb tudta vele tolni mindent. A daru sem lenne rossz, ha nem ilyen lenne az irányítás. Emellett nem lehet annyira eltávolodni a kamerával a kocsitól, hogy lássam a daru tetejét. Szóval nagyon érdemes a darukamerát használni.
    Csak a nagy darut próbáltam ki. A kis daruhoz már nem fűllött a fogam.
    Az útépítésről meg ott a kép. Először nem is igazán értettem, hogy mit is akarna. Ráadásul oda is kellett homok, ahol már egyenes volt. Lehet majd újracsinálom, hogy szép egyenes legyen. Sőt sokkal egyenesebbre is lehet ezt aszfaltozni, nem kell ennyit kanyarogni. Tiszta idiotizmus. Azért, mert tudnak ívet aszfaltozni, még nem kell mindenhova ívet aszfaltozni. Olyan, mint a kék LED. Mióta feltalálták, azóta mindenbe beletolják, ha kell, ha nem. Na jó, szerencsére mostanában már leszoktak róla. De az elején mindenben is benne volt.

A harmadikra sajna most nincs időm. Menni kell aludni.

Összességében el lehet vele lenni.