mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • eta32 #6166
    Na.... csak nem hagyott nyugodni.,hogy az új kormányom nem tudom működésre bírni...főleg hogy egy logitech csúcs pro termékről van szó.
    Persze ennek a játéknak teljesen irreleváns hogy 40 ezres kormányt akarsz ráereszteni vagy több százezreset,nagy ívben @arik rá, ahogy a készítők is az egész ezen részére.....
    Na de megtúrtam megint a netet és ott meg lett a megoldás hasonlóan a kb 1 évvel, ezelőttihez.
    Innen oda másol oda beilleszt stb....de legalább elmenti ,még a hangbeállítást is(a zene is mindig vissza állt alaphelyzetre)
    igazából ennek a kormányhoz semmi köze de a készítőknek hála megint vissza került ez a jóság több év után ,mikor régebben jól működött.....ez is.
    Azért megérte vesződnöm vele ezzel sokkal élvezetesebb a vezetés mint anno a G27-el.
    Van elég gomb a kormányon mindennek ami az SR-hez kell még a váltás is ráfért...
    A farakodást meg eddig is az xbox kotrollerrel toltam...
    Igaz mostanában megint csak nem tolom sokat ezzel ,mert az FS 25 is rám vár.
    Nagyon húz vissza a szívem ehhez is mert sokat bele toltam,és élveztem is,csak hát már más "szelek" fújnak...
    Kénytelen voltam megvenni az FS 25-öt mert van benne olyan "jóság" ami az SR-ben sajna nincs.
    Pedig eléggé népszerű játék a maga nemében...
    Csak az ilyen (szimulátoros) dolgokban ,mint pl. az értelmes és sokkal jobb kormány vezérlő támogatás,a készítők lustasága miatt ,nem lesz, lett népszerűbb.......