mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • RJoco
    De valaki pont ebben látja a fantáziát. Nem gond ez. Ezért jövedelmező ez az iparág. Ha mélyebben belegondol az ember, akkor lényegében haszontalan az egész. Sok más, hasznosabb dolgot is lehet csinálni, ami örömöt és élvezetet okoz az embernek. Amellett, hogy még hasznos is.
    De néha én is emiatt unok meg egy játékot. Csinálom mindig ugyanazt, konkrétan farmolok, aztán egyszer felteszem a kérdést, hogy ennek mi értelme és onnan ejtve van egy darabig (örökre?) a játék. Előfordul, hogy visszatérek, mert hiányzik és néha jó kikapcsolódás, mikor nem kell annyit gondolkodni, csak mindig csinálni ugyanazt. A Farming Simulator kb. pont ezt tudja. Ahhoz képest az SR már néha bonyolult. Kitalálni, hogy akkor melyik feladatot csináljam. Hogy ne menjek kétszázszor, megnézni, hogy más feladatokhoz is kell e az az anyag és hova. Kiválasztani a kocsit, mert az nagyon nem mindegy. És akkor út közben semmit el nem felejteni, mert akkor az egész gondolkodásra szánt idő és energia megy a kukába. Emellett a többletcsomaggal még óvatosabban kell vezetni. Mondjuk azt észrevettem, hogy a súly sokszor éppenhogy segíti a kocsit a sárban haladásnál, míg üresen szenved szegényke ugyanott. De általában nem úgy van kitalálva, hogy egy kocsira vagy pótra ráférjen minden, vagy ne maradjon hely. Nem tudom, hogy ti észrevettétek e már, de nagyon sok feladatnál 6 hely kell, míg a leghosszabb félpót csak 5 helyes. Platós+pót esetén van 2+2. ami valósághű, vagy 2+4, de akkor az már a járműszállító pótra megy. Mondjuk azon járművet szállítani.... És nehezebb vele közlekedni, mint a félpóttal.