mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Jóózsf István #6135
    A TRAILER szó PÓTKOCSIT jelent. A mondat szóról szóra: Rönkszállító pótkocsi a Mekk "CSÚCS"-hoz.

Más:
    Nem állítom, hogy egy kiba... zseni vagyok, (DE!!!!) és hogy már megint megoldottam azt, amivel a fejlesztők halálra szo...ttak, (DE IGEN!!!)
    De egy istenverte zseni vagyok, akin nem tudnak kifogni a túlképzett fejlesztőink!

Volt már olyan, hogy valamit mókoltak és onnantól kezdve a mod pótok és felépítmények nem fogadták a rönköket automatikusan. Korábban az volt a megoldás, hogy a rönkök fájljaiból törölni kellett azt a sort, ami a szükséges eszközt (pótkocsi, felépítmény) tartalmazta.
    Nem fogjátok kitalálni most mi volt a megoldás...
    Vissza kellett irogatni ezeket a sorokat. Azt gondolnátok, hogy ez kurva egyszerű volt. Egy frászt. Ha abból indulok ki, hogy korábban törölni kellett, akkor az jutna a leges-legutoljára eszembe, hogy vissza kell rakni.

Képzeljétek el, hogy totál be vagytok baszcsizva, (Szívva, lőve, tépve) kettőig nem tudtok számolni és összefüggést kell találni két - három - öt mod ixemeljeiben és rávilágítani, hogy igen ez az a szó - karakter - összeg, stb ami miatt nem működik ez a teleszexuált szar!
    Elsőre, amikor szembesültem a problémával, két - három óra alatt nem is sikerült. Zokogva rugdaltam porrá a számítógépemet és a környékemen mindenkiét.
    Ma hazajöttem, látom van béta frissítés. "Biztos kijavították!" Aha. Egy nagy lófaNTOMAszt! "Na megállj csak! Akkor is megoldalak, ha a fülemen is patakokban ömlik a vér a sorozatos agyvérzésektől."
    Röpke másfél órámba tellett csak és ripsz - ropsz már meg is volt a megoldás. De nem ám az egész játékra, hanem csak a dejóban látható felépítményre és pótra. Ugyanis ezt az összes modban és (Kapaszkodj meg!) a játék saját (Eredeti) közepes rönkjét szállító pótkocsinál is meg kellene csinálni! A 14 fázis traktor pótjaival nem próbáltam. Az vagy működik, vagy nem.
    Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2025.02.13. 20:26:59