Köszi!
Kár, hogy nem váltottam nappalra. Játszva sokkal világosabb volt, mint így visszanézve.
Modoktól megszabadultam, nem is akarok egyelőre. Jó lenne, ha a fejlesztőktől kerülne be. Akár fizetős DLC formájában.
A Mack pakkal megvettem a Kenworth pakkot is. A nagy bicaj jól használható, de a kicsi nem annyira. Az is csak hátsókerekes. Gondoltam jó lesz hurcibálni vele a filmes lakókocsit, de nem.
Először felraktam rá a hihgway gumit. Na ilyet sem csináltam még sosem, de mivel úgyis csak aszfalton kellett volna mennem, gondoltam jó lesz. Meg megkapta a nagy váltót, 8 fokozattal. 6 fölé nem tudott váltani szegény, mert már állt keresztbe, úgy csúszott. Ennyit az aszfaltos gumiról. Az óra úgy 40 körüli értéket mutatott. Hogy amcsi vagy eu-s mértékben, nem tudom, de ATS-ben is repesztettem már 90-nel és nem csúszkált így a verda.
Eljutottam a lakókocsiig, aztán hirtelen ötlettől vezérelve gondoltam, hogy áthajtok a kis füves területen a síneken. Hát nem füves az a terület, el is akadtam, úgyhogy visszaállítás és kapott normális terepgumit. Ezzel sem csúszkált jobban az aszfalton, mint az aszfaltossal. A lakókocsit leszállítottam az első pontra, de a másodikra már nem jutottam el. Úgyhogy szépen elraktam a verdát.
A nagyobbik Kenworth-re dobtam egy rövid fa felépítményt, meg hozzákötöttem egy rövid fa futót és így csináltam egy feladatot. Egész jó volt. Közel nem dülöngélt úgy, mint a Mack, amiről feltettem a videót.
Említetted korábban, hogy nálad úgy jelenik meg a trailer store-ban a pót, hogy ami rá van csatolva, az van legfelül. Nálam is ilyen. Úgy látszik ez nem a béta hozadéka. Bár arra már nem emlékszem, hogy direkt a bétához kötötted e vagy sem.