mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Jóózsf István #6117
    Megint volt egy zseniális húzása a fejlesztő csapatnak.
    Van egy új rönkös pótkocsi. (MESÉS!) A baj csak az, hogy most per pillanat CSAK ÉS KIZÁRÓLAG az tud automatikusan rönköt rakodni. SEMMI MÁS!!!! :-D
    "Endi nagy örömére" A kézi rakodás működik, de az csak akkor, ha nem többhelyes felépítményre, vagy pótkocsira rakodunk. Mert a második - harmadik köteg már nem jön létre. De ez eddig is így volt. Ezért nem szabadott (Csipesz ide, vagy oda) felborulni a multikkal, mert elveszett a rakomány fele - kétharmada.
    Sajnos emiatt nem tudok tovább haladni, pedig már kezdtem megkedvelni ezt a galád régiót. Kész vagyok az utakkal. Illetve ponthogy a legutolsó javításhoz közepes deszka kell. Ahhoz meg közepes rönk. Csak reménykedni tudok benne, hogy a fűrész üzem SZÁLANKÉNT számolja a hozzávalókat és nem KÖTEGENKÉNT, mert akkor csúnya világ lesz. Ugyanis (rontásocskácska) 16 (TIZENHAT) közepes deszka kell szerte a régióban!!! :-)
    Most így hirtelen nem is tudom, hogy lehet-e mod nélkül közepes rönköt rakni teherautóra. De ha nem, akkor az egy szem közepes rönkös póttal... (Itt most megint jönne egy rontás, de kibírom, hogy nem ugatom el!)