mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Jóózsf István #6105
    Egy biztos.: Ezt a régiót nem Teréz anya készítette!
    Nem olyan gané mint Amur. Illetve annak is csak a kis kettes pályája volt szemét. Itt picit más a helyzet.
    A táj szép. Amennyire egy havas táj szép lehet. A második pálya egyenesen ámulatba ejtő! Szépen kitett magáért a pályaszerkesztő csapat! Sok út van. De hogy érzékeltessem a galádságát ennek a fázisnak. Ha van száz út, akkor kilencvenkilencről kiderül, hogy valami akadály van rajta. Nem biztos, hogy küldetéssel el lehet távolítani.
    A küldetések is nagyon szépen fel vannak fűzve. Van egy főút az egyesen, amit három helyen kell javítani:
    1;
    Vasgerenda 4
    Cement 6
    2;
    Túlméretes 2
    Beton blokk 4
    Vasgerenda 2
    3;
    Üzemanyag hordó 3
    Vasgerenda 2

Akárhogy számolom, ez 37 helynyi áru. Azt el is lehet felejteni, hogy indiai módra duplán pakolva közlekedni. Tehát: Sok szerencsét és rengeteg türelmet.
    Jaaaa a másodikon is van ilyen út. Azt nem is számoltam még. A vasgerenda csak a második pályán van. :-)
    Aki nem szeret (vagy nem tud, mint én) jégen kocsikázni, annak erősen ellenjavallt a régió.
    Amikor írtam, hogy felborultam, az az én hülyeségem volt, mert lejöttem ott, ahol kevés embernek jutott volna eszébe. De aztán még kétszer fetrengtem a FEMM-el és egy hatos póttal. Egyszer a jégen borultam, mert a kocsi fele elsüllyedt. A túlméretes meg nem a legkönnyebb rakomány.

Szóval; Igazi önsanyargató pálya. Mazochisták előnyben!