mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • RJoco
    Elhiszem.
    A billentyűzet kiosztását is rendszeresen elcseszik. Nem is állítgatok rajta. Inkább hozzáigazítom az egér makro gombjait.
    Mondjuk az új scout radarjának a bekapcsolásához be kellett állítanom egy gombot, mert nem volt ráállítva semmi. Azt még nem felejtette el.

Bár ez téged nagyon nem érint, de a mod kezelőt is elcseszték. Egy mod sem jelenik meg, amire feliratkoztam.
    Úgy derült ki az egész, hogy természetesen a legfontosabb tűnt el először. Kb. reggelről délutánra. Úgy, hogy frissítést sem szedett le hozzá a steam.
    Aztán elkezdtem nézelődni, illetve feliratkoztam megint rá, de nem töltötte le és sikerült egy másik mod-ot is elküldeni. Mondjuk azt nem használtam.
    Bezzeg a batmobil ott van még. Azt amur-ban próbáltam ki egyszer. Már nagyon untam ott magam.
    A trailer mod is fut még. Ezt nem csesztettem a mod kezelőben. Kint van egy félpót. Ha visszavittem, akkor ezt is menesztem. Aztán megint mod-mentes lesz a játék, mint az elején. Nem véletlen nem akartam mod-okat használni már korábban sem.