6774
-
Jóózsf István #6094 Veszett jó kérdés. Ha tippelhetek, akkor jórégóta! :-) (Lövésem sincs)
Ööööööö, elméletileg nem feltétel: <InstallSocket Offset="(1.922; 1.105; 0)" Type="Trailer" /> Ebből az következik, hogy csak a pótkocsi vontatási képesség kell hozzá. Ha lesz erőm kipróbálom.
Nem véletlenül a mod-ét akarod felcsatolni a simára? Van olyan, hogy offroad tréler pakk. Abban is van hosszú rönk szállító pót és a kettő nem kompatibilis. Ebbe én is belefutottam sokszor. -
Az mióta van, hogy a hosszú fa pótját csak olyan kocsira csatolhatom fel, amin rajta van a tüske a hosszú fa szállításához? -
Buli van a dombtetőn.
-
Jóózsf István #6091 Most már viszont gurultam volna az új pályán... Azt mondják az epik hibája, hogy nem aktív. Szeretném elhinni! -
Jóózsf István #6090 Egy az egyben Csepel! :-) -
PagoX #6089 A nyitóképen a MAZ 529-es orrát sikerült Csepellé alakítani. :)
El tudom azt is képzelni, hogy nem is erőltették az orosz márkaneveket, mert a szankciók miatt USÁ-ban és Európában beleköthetnének a játékba. -
Jóózsf István #6088 Kérdés az, hogy fizettek-e érte? Merthogy reklám.
Érdekes, ezzel szemben, hogy orosz fejlesztő csapat az oroszokkal nem tudott megegyezni egyik járműre sem!!! Míg az amerikaiakkal meg igen.
Mekkora szerencse, hogy nem akartam a bétával játszani. Merthogy nem aktiválódott. :-))) Letölteni le lehet, el is indul, de az új tartalom inaktív. Így nem kaptam agyvérzést!
Ha csak azóta nem engedélyezték... De azt gondolom megírta volna valaki a fórumban. -
Vagy egyszerűen nem akarták megvenni a licence-t hozzá. Spórolás. -
Jóózsf István #6086 Még egy kis útépítés.
Vajon mit jelent az, hogy egyik jármű sem a saját nevén fut?
Lehet, hogy akik a nevüket adták, sikítófrászt kaptak, hogy mennyire rossz reklám nekik a játék?!?!?!? :-) -
Jóózsf István #6085 frame_addon_tow_tatra_t813.xml - A 813 (régi klasszikus) Tátrához SAJÁT jármű szállító felépítmény.
Ezt a 64131-es Kama3 fájljából ollóztam: "SaddleMotorized" Jelentsen bármit is! Én egy dolgot tudok elképzelni a nyereg motorizálásán, hogy mint a tengerentúlon előre hátra lehet állítani (Függetlenül attól, hogy ott egy rém egyszerű módszert alkalmaznak!)
Érdekes módon csak ennél az egy bicajnál van ilyen. Ha lesz erőm, elindítom és megnézem mi a szar ez. -
Jóózsf István #6084 "Other Changes
? The trucks now can be purchased in any region. The only limitation is the completion of a task or contract. The feature does not apply to Hard Mode and NGP"
-
Jóózsf István #6083 Ott van az!
Igen. OTT.
Pontosan mi is van ott?
És erre nekem miért kellett volna rányomnom?
Mi köze ennek a csomagokhoz?
Azóta TERMÉSZETESEN megtaláltam én is. És nem érzem magam TELJESEN hülyének, hogy elsőre nem volt EGYÉRTELMŰ, hogy a prémium csomag leírása OTT VAN!
Ezt egy intő jelnek veszem, hogy ne vegyem meg a játékot, aminek letöltöttem a demóját és hétfőig eldönthetem, hogy megveszem, vagy sem.
Ez már egy ideje téma nálam és pár embernél, hogy a gőz nemhogy fejlődne, de inkább hanyatlik. Ami azért érdekes, mert állandóan módosítanak rajta. De azért nem kellene küzdeniük, hogy egyre használhatatlanabb legyen! Ha én lennék a gazdája, akkor kézzel - lábbal törekednék arra, hogy eladjam MINDENKINEK, nem pedig azért, hogy elijesszek mindenkit!
Amúgy meg...: Elindult a 15. fázis bétája. -
Amúgy ezt eltárolja egy fájlban és rendszerint ezt a fájlt üríti. A fájl csak a módosításokat tartalmazza, az alap beállításokat nem.
Ha egyszer be van állítva, akkor ezt kellene elmenteni máshova. Amikor kitörli a tartalmát, akkor vissza lehet másolni. Vagy eleve egy bat-tal indítani, aminek az első sora, hogy felülírja a fájlt.
A billentyűzet kódokat már megfejtettem. Akár kézzel is megírhatnám. -
endy1967 #6081 Ja Ja így értettem , a kormány beállításoknál is dettó ez szívatja a népet ,már aki szeretne kormánnyal játszani....
-
Ott van az
Verziók -
Nem az a gond, hogy nem kezeli, hanem, hogy hajlamos elfelejteni és alaphelyzetbe állni. -
endy1967 #6078 Pedig a bill kiosztást már 20 éve is kezelték a játékok ahogy a kormány és egyéb vezérlőket is...
Egyértelműen game padra (controllerre)lett ez kitalálva a többi csak ráadás na de olyan is.... -
Elhiszem.
A billentyűzet kiosztását is rendszeresen elcseszik. Nem is állítgatok rajta. Inkább hozzáigazítom az egér makro gombjait.
Mondjuk az új scout radarjának a bekapcsolásához be kellett állítanom egy gombot, mert nem volt ráállítva semmi. Azt még nem felejtette el.
Bár ez téged nagyon nem érint, de a mod kezelőt is elcseszték. Egy mod sem jelenik meg, amire feliratkoztam.
Úgy derült ki az egész, hogy természetesen a legfontosabb tűnt el először. Kb. reggelről délutánra. Úgy, hogy frissítést sem szedett le hozzá a steam.
Aztán elkezdtem nézelődni, illetve feliratkoztam megint rá, de nem töltötte le és sikerült egy másik mod-ot is elküldeni. Mondjuk azt nem használtam.
Bezzeg a batmobil ott van még. Azt amur-ban próbáltam ki egyszer. Már nagyon untam ott magam.
A trailer mod is fut még. Ezt nem csesztettem a mod kezelőben. Kint van egy félpót. Ha visszavittem, akkor ezt is menesztem. Aztán megint mod-mentes lesz a játék, mint az elején. Nem véletlen nem akartam mod-okat használni már korábban sem. -
PagoX #6076 Amilyen rossz arcú a fejlesztőcsapat, nem várok semmi jót. Majd telerakják idióta időfutamokkal, meg küldetésekkel: menj fel az úthengerrel a sziklás hegy tetejére. -
-
eta32 #6074 Igen akkor ,közel 1 éve megoldottam ,de azóta volt frissítés ,az meg mint tudjuk elcseszi,és most azzal a módszerrel nem is tudtam vissza-be állítani mint akkor ....
Ilyen ez a retkes játék....
Írtak valamit az egyik fórumon hogy ,mit is kellene ,de még nem vetettem bele magam annyira csak az új kormányomra próbáltam rá ,de valahogy a FFB sem akart össze jönni,így aztán hagytam a francba ,majd egyszer....
Mostanában amúgy sem tolom vele...
A többi "normálisan" játékvezérlőre megírt játékokkal semmi gond.
De ezzel már a kezdetek óta,ez megy.
De hogy a legújabb(legdrágább) Logi kormánnyal is szenvedni kell az már kiverte a biztit nálam...
Utoljára szerkesztette: eta32, 2025.01.29. 06:24:39 -
Jóózsf István #6073 Fizetős DLC... Bla - bla - bla...
PTS-ről egy kurva szó se!
Még a a diszkón is csak találgatnak.
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2025.01.28. 21:07:24 -
Azt hittem, hogy ezt a múltkor megoldottad. Mégsem volt olyan tartós? -
Jóózsf István #6071 Igen. Az elég valószínű, hogy a munkagépekhez a vezérlő ideálisabb eszköz.
Engem inkább a nagy szavak ijesztenek meg! Ilyen fizika, olyan lehetőségek, meg így, meg úgy.
-
eta32 #6070 Ha ezt is csak kontrollerrel lehet tologatni ,már pedig nagy az esély rá...XD.....normális kormány támogatása nem lesz ahogy a SR-nek sincs akkor tőlem meg@aszhatják ezt is.
A legújabb logi kormányt sem lehet úgy beállítani hogy ne felejtse el ,a következő belépésnél kezdheted újra....
Vicc kategória...
Mióta a SR megjelent leginkább nem működött ,néha ha esetleg "elcsesztek" a készítők valamit akkor pár hónapig igen.
A fórumra is csak annyit írtak majd jelezd feléjük és megvizsgálják ,ja ja évek óta nem tudják megcsinálni....ha meg épp jó akkor a következő frissítésnél elrontják.
Már jó ideje nem is tolom vele pont emiatt....nem is vettem meg a 4 évadot sem verjék bele a félkész árkád játékukba....
Ennél sokkal árkádabb autós, buszos játékoknál akármit akárhova be tudok állítani akármilyen kormánynál vagy bármilyen más vezérlőnél itt nem ,miért is ,mert lusta dilettáns bagázs a készítő... -
Jóózsf István #6069 Valaki segítsen már!
Nem találom a gőzön azt a gombot - táblázatot (A múltkor benéztem!) Ami azt mutatja meg, hogy mit tartalmaz az Atomic Heart prémium kiadás!?!?!? -
Jóózsf István #6068 19 pengő az epiken. 50 ajró a gőzön. -
Jóózsf István #6067 Május huszadikától utat is építhetünk.
Fel is csigázott. Egy jó ajánlattal, még az elővételre is rá tudnának venni.
Mondjuk, a fizika szónál felhorkantam! De mire jó az ikszemel szerkesztő?!?!? :-)
Lesz az Atomikus szívnek is folytatása. Nem mertem benevezni az elsőre. Tudunk arról valami jót, vagy rosszat?
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2025.01.28. 18:44:35 -
Amcsiban a sima nyergespótok tandem tengelye is állítható előre hátra, segít a kamionon beállítani a tengelyterhelést, meg van még államonkénti korlátozás is.
https://youtu.be/pkxAhr4fhyg?si=HhriUOwNyfBCXvw7&t=72
https://youtu.be/5XjQnNe0rHY?si=9VYN46rejWJlxkDV&t=172 -
PagoX #6065 Annyit még tippként, hogy észak felé indulj el, hiába tűnik logikusabbnak, hogy lefelé mész. -
PagoX #6064 Van egy olyan útvonal, amikor minimálisan kell a jégre menni, és ott még a nagy ZIKZ 605R alatt sem szakadt be. -
Én szeretem a magam útját járni. Az ötletet köszi, kipróbálom majd a Loadstar 1700-al.
Az is eszembe jutott, hogy a kis Scout 800-al kellene menni, hátha alatta nem szakad be a jég. Csak máshol meg könnyen elakadhat. Már a területre eljutni is kérdéses vele. -
PagoX #6062 Mindkettőt megcsináltam a Loadstar 1700-al Goldra. Keress rá a YT-n, pár videó szépen megmutatja, milyen útvonalon érdemes menni. -
Már most úgy látom, hogy Maine nem lesz 100%. Ilyen hülye időfutamokat! Az egyiket éjjel kell megcsinálni. A másikat belső nézetből vékony jégen. Most ezt az utóbbi próbáltam, aztán bele is borultam a lakókocsival a vízbe. Vajon milyen autóra van ez kitalálva, ami alatt nem szakad be a jég? -
Valami van a víz alatt.
-
Jóózsf István #6059 BAKKER!!!
Nem tudtam, hogy ilyen a valóságban is van! Azt hittem csak a modder agyszüleménye! -
Itt van mindjárt a második rész is.
Ezt már gyengébb idegzetűek is megnézhetik ;)
Remélem a nagy felbontás tényleg kész és nem csak ráfogja a yt, hogy kész. -
Egy kis szösszenet csak erős idegzetűeknek.
Azért nem olyan rossz ez a steam felvevő. Mégha nem is képes natív felbontáson menteni. De csak menet közben jöttem rá, hogy ezt nem ártana felvenni. -
Az aszfaltot csak bírja! Ha a magyart nem is, de az osztrákot vagy németet biztosan.
Ma olyat mentem, hogy csak na. Kivételesen normálisan zártam be a játékot. -
Jóózsf István #6055 Dolgoztam ilyen autóval. És ezen is tanultam vezetni. Annak idején az MHSZ-nél ez volt rendszeresítve (a ZIL után!) Rengeteg emlékem van róla. De olyan nincs, hogy BÁRMILYEN nehézségen át tudna kelni. Ez egy ANTI terepjáró! :-) De azért viccnek nem rossz.