6011
-
Jóózsf István #5330 Nem volt olyan bonyolult, mint gondoltam. Ilyen amikor valóban azt mutatják a tükrök, amikre hivatottak. Persze lehetne a végtelenségig finomhangolni, de egyelőre csak arra voltam kíváncsi, hogy fércmunkát végeztek-e MEGINT a fejlesztők. És....
És itt egy kérdés, amit vegyetek úgy, hogy csak az én fejemben hangzik el: Minden programozó matematikus MŰSZAKI ANALFABÉTA? Mert ha igen, (Perszehogy...!) akkor miért nem mennek oda valakihez, aki ért hozzá...
Teszem azt.: "Pistabá! Volna itt egy megoldandó feladatunk, de hót hülyék vagyunk hozzá! Lövésünk sincs, hogy amit létre akarunk hozni, annak hogyan kellene kinéznie és legfőképp viselkednie. Mondja má' meg!" És akkor Pityubá elmagyarázza, hogy a kis tükör és a nagy tükörnek nem lehet ugyanakkor a fókusza, mert akkor mi a pi-stabácsinak van kettő!?!?!? A holttér tükör azért az, mert teljesen más a "NAGYÍTÁSA" (kicsinyítése!) Jóval nagyobb a látószöge, hogy több tartalom férjen bele a látni óhajtott képből! Cserébe,a zsúfoltság miatt nehezebben kivehetők a tárgyak. De mivel a lényege, hogy egyáltalán van-e valami útban a manőverhez, így ez a hátrány elhanyagolható.
Amúgy végeztem a P11-el. Szeretni fogjátok!
Ha a P12 is ezt hozza csak négy nagy pályán, akkor minden rendben lesz. És talán elfelejtjük a P8-as baklövést. Amiben nem a szántás-vetés volt a hiba, hanem hogy dögunalom volt az egész! -
eta32 #5329 Min. hogy állíthatóra modold meg őket....stb,stb....
-
Jóózsf István #5328 Új kihívást találtam magamnak. A visszapillantó tükrök mélylélektanába ásom bele magam. Remélem, hogy nem megy rá a maradék mentális kapacitásom! :-) -
Jóózsf István #5327 KB pontosan meg is válaszoltad.
Elkövettem azt a hibát, hogy egyszerre túl sok küldetést csináltam. Már csak daráltam őket. És sajnos lemondtam a kocsikázás öröméről. Rendesen tele is lett púpom. Így már mindenen szerettem volna GYORSAN TÚL LENNI!
Azon a pályán már csak pár rönkös feladat van. Azt megcsinálom a kis piroskával. -
eta32 #5326 Mi volt a célja hogy vontattad a hátsó "vonatot"?...tudom ne kelljen még egyet fordulni....na meg a kihívás...DDD. -
eta32 #5325 Köszi.
Igen közbe találtam több vidit is róla.
Még magyar feliratost is ami bemutatja teszteli össze hasonlítva más alap gépekkel,hogy ...nem egy nagy szám... -
Jóózsf István #5324 Még egy kis majomkodás.
Furcsa, hogy ezek is sikerültek elsőre. Mondjuk a nagynál kellett egy picit kiabálnom, de nem volt vészes.
A csörlőn vontatással csinálhatnának valamit. Nyilván tudom, hogy soha büdös életben nem fognak még egyszer hozzányúlni,: HISZ KÉSZ VAN!!! Csak azt nem értem, hogy a vontatott jármű. A visszafordítóban mi a bánatos lóheréért akart hátrafelé elindulni, MINDENÁRON???
És képzeljétek tudom a választ.
Spektrum tévé ON:
A vontatott jármű a vonó jármű tömegközéppontját követi. Ami hozzá képest "VEKTORÁLISAN" hátrafelé haladt. Tehát az a pont, amit követnie kell az ő menetirányához képest ellenkezőleg mozog. "AKKÓ' TOLATNI KŐ'!"
De ha mondjuk a bekötési pontot követné...
Vajon felterjesztettem ezt több évvel ezelőtt a fejlesztőknek? (Még dejóm is van róla!)
És vajon leszartak? -
Jóózsf István #5323 Aki presztízs kérdést csinál abból, hogy MINDEN IS meglegyen a hófutóhoz, annak megvan. Milyen dejót szeretnél róla és hány darabot?
Nem sokat mentem vele, de nem is piszkáltam. Ha jól rémlik nekem is van egy dejóm, amiben rózsaszín...
Gondolom a nagy hófutó jücsüberek dejóit végignézted!?!?! (SD One1 és társai. Volt még egy akit néztem, de annyira kattintásvadász gyökér volt, hogy letiltottam és már a nevét elfelejtettem)
De komolyan, ha azt mondod, hogy egy ismert terepen végezzek el vele valamilyen feladatot, akkor megteszem a kedvedért.
Ő a gyökér!
Ez meg a másik gyökér!!!! :-D
Amúgy nem tűnt valami nagy eresztésnek. Azóta sem karikáztam vele. Mondjuk nem volt nehéz, mert 10. fázis hozadéka.
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2023.09.15. 09:39:46 -
eta32 #5322 Kérdezném akinek megvan (megvette külön) Mastodon dlc-t, érdemes megvenni,használható, vagy nem tud többet mint az eddigiek amiket alapból kapunk...
Igaz nem nagy engedménnyel árulják 20% de gondolkodom rajt, a MR-ben szerettem...
Köszi. -
eta32 #5321 Köszi a vidiket....
Azért ez a kép a képben(vidi a vidiben) nem semmi ahogy össze hoztad vagy az AMD...
Az első VGA az nekem is AMD volt több mint 10 éve azóta kitartok a zöldek mellet még ha drágább is.
A nyár elején újítottam én is komplett új gépet,még a régiért is adtak valamennyit így nem fájt annyira... -
eta32 #5320 Ja így már értem ,akkor bocsesz...
Nos igen biztos hogy így jobban használható kezelhető...de én elvagyok a gyárival is...így legalább nagyobb a kihívás ,még inkább "hard"
ÁÁÁÁÁ dehogy is a MR-ben sokkal jobb volt daruzni...Ahogy sok minden más is ami a fizikát illette... -
eta32 #5319 Ez igen,mondjuk azzal a géppel nem csoda...DDD. -
Jóózsf István #5318 Minek ide híd???? :-) -
Jóózsf István #5317 Hogy ne csináljak segget a számból, el is indultam, hogy "KÖZKÍVÁNATRA" pálcikázzak kicsit.
Ez lett belőle!
Meg ne kérdezzétek, hogyan csináltam. Az a beillesztett dejó, a vágatlan verziója, az ördögös dejónak. Az Adrenalin szoftver úgy GONDOLTA, (mert szerintem ilyen ficsőr nincs benne!!!) hogy bevágja az épp rögzítendő dejóba!
Köszönjük meg az AMD-nek, hogy el...ta a művemet, mert én még egyszer nem futok neki, az ziher!
De egy kis kárpótlás azért belefér.
Jól gondoltam. Próbáltam megismételni, de nem sikerült. Pedig mindent úgy csináltam ahogy korábban. Az adrenalinnal szabtam rövidebbre az ördög dejót és ott akadhatott be valami az agyába. Most a legutóbbit szintén vágtam, mert nem akartam, hogy azt lássátok hogyan vágtázok át TÖKÖN - BABON. :-)
De nem követte el megint az a galádságot, mint a rönkszállítósban.
Ha unatkoztok és kell egy kis változatosság, feszültség, idegroham az életetekbe, akkor vegyetek AMD VGA-t! :-) -
Jóózsf István #5316 De. Te. Már többször is.
Sajnos azonban ezt a pótot és ezt a felépítményt (Lepődjetek meg! :-) Ugyanattól a modertől van!) Nem lehet kézzel megpakolni. Mert ahhoz programozni is tudni kéne, de azt sem a készítők sem a modderek nem tudnak.
Ugyanis: Amikor ezt pótot vagy puttonyt megrakom automatán, akkor minden remek. Amíg meg nem borítom, vagy fel nem oldom a rakományrögzítést. Akkor ugyanis csak 3 vagy 4 szálat dob. Rakodásnál ha csak három vagy négy szálat rakok, akkor nem lesz belőle 3 illetve kettő köteg. Ha 3X3 (2X3) szálat rakok fel akkor sem lesz kettő illetve három köteg, mert a játékba nincs beleírva, hogy így legyen. Egyszerűen NEM TUDJA ÉRTELMEZNI!!!
Sajnos. Mókás lenne kézzel pakolni. Mint ahogy az egyéb árut is szoktam daruzni mintaállat, de mivel Jocó nem szereti nézni ahogy szerencsétlenkedek, csak azok maradnak a dejóban, vagy épp kerülnek bele, amik elkerülhetetlenek.
És annak a darunak sem véletlenül reszelgettem a paramétereit, hogy cibálja a rönköket mint egy megveszekedett hülye! A mozgást és csipesz forgását is sokkal finomabbra vettem. Ha lesz hozzá humorom, akkor veszek fel neked olyan rönk rakodó műveletet amit ezzel a bicajjal végzek.
Csak nehogy összehugyozd magad a sírógörcs közepette, hogy mennyire szépen is lehet ezt csinálni!
Majd térden állva könyörögve, hogy dobjam át a daru fájlját! :-) -
eta32 #5315 Neked nem szóltak hogy a daru azért van a kocsin hogy azzal kell megrakodni a kocsit és a pótot is...XD... -
eta32 #5314 Az elsővel semmi gond nem volt legalább is én nem nevettem(röhögtem) nagyon profin megoldottad.
Én is kísérleteztem hasonlókkal ,de rengeteg időt vett el no meg üzemanyagot amiből hardon kevés van legtöbbször....
A második az már nevetségesebb ...inkább a készítőkre nézve.
Nekem is volt ilyen pótom ami megbolondult és repkedett össze-visssza,volt hogy a vontatót is magával rántva... -
Jóózsf István #5313 Ezt a felvételt, azért indítottam el, hogy röhöghessetek, de meglepően jól sikerült.
Ez meg a személy pót. Bele bújt az ördög! -
Jóózsf István #5312 Ez sajnálom, hogy nem vettem fel!
Annyi volt a bűnöm, hogy csörlőre vettem a személygépjármű utánfutót és elindultam vele. Aztán elkezdett vibrálni és addig gerjesztette magát, amíg a mekkel együtt fel nem repült az űrbe, és vissza. De még a földet érés után se nyugodott meg. Le kellett akasztanom, hogy befejezze! -
Jóózsf István #5311 Pontosan úgy számoltam én is. Hármas plató négyes pót. Hogy kicsi a tankja? Az nem volt feltétel!
-
#5310 A 7 hogy jön ki?
Nekem most így hirtelen csak egy jármű jut eszembe, amire felmegy a daru, meg 3-as felépítmény és mögé kötve a 4-es pótot, akkor kijön. De ez a jármű kicsi tankkal és nagy fogyasztással van megáldva. És annál a pótnál nem szoktam rizikózni, hogy második sort teszek, de a kocsira simán, akkor már megvan a 10.
Inkább használom az egyik Azov-ot, amire egy 5-ös pótot akasztva 10 egységet el tudok vinni.
Persze kérdéses, hogy a hegyes részre milyen út vezet, mennyire marad rajta a második sor. -
Jóózsf István #5309 Említettem, hogy nem vagyok tisztában a küldetésekkel a 11. fázisban. Hát, most utánaszámoltam. Az első pályán van egy hegyes rész, ahova különböző pontokra 62 egységnyi motyeszt kell felhordani. Plusz némi tüzelőt. A gyári járműveket használva 7 egységet tudtok szállítani egyszerre. Most nem veszem ide a semmire sem jó magas nyerges nyolcas félpótot.
És ez csak az első pálya! Javárjunkcsak! Legyen 70. Mert már dolgozgattam.
Úgyhogy kössétek fel a gatyátokat! :-)
Van egy "feloldó" küldetés, amit ha nem csinálunk meg, akkor nem aktiválódik a többi. Nnna, ahhoz 16 egységnyi szar kell! Épp ezen ügyködök most.
Teszek ide egy rontást:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Összeszedtem az összes deszkát az első pályán. Na nem mintha ez elég lenne. De nem akarok mindent lelőni...
-
Jóózsf István #5308 Visszatértem!
Volt egy kis 120 órás kitérőm a CsillagMezőn. Nem mondok róla semmit.
És az első dolog, amibe belefutottam, hogy ennek kis kedvencnek a készítője kibabrált velem, mert a modhoz csinált egy modot, ami nélkül nem lehet a kerekeket variálni. Én meg rommá agyaltam, hogy miért nincsenek kerekeim... Merő véletlenségből ránéztem a mod oldalára és igen. Ott van, hogy a másik nélkül nem lesz az igazi. De addigra már szét szívattam magam a szerkesztgetéssel!
De ha már babráltam, Akkor csinosítottam is rajta: Így a fülkevédővel, már majdnem olyan, mintha gyári lenne a csipesz!
Szerencsére a védőkeretnek nincs "hitboxa," így szabadon tud forogni "benne" a daru. -
#5307 Mivel nálam Michigan nem az első pálya volt, így azért a vacakért szerintem a csuklós macskával mentem. -
Jóózsf István #5306 Még egy kis téli micsigen. Emlékszem, hogy vanillában mekkora szívás volt azt a szart kiszedni onnan!
És akkor feltenném a következő jogos kérdést a fejlesztőknek: Melyik volt az a barom, aki a dzsipp hátuljára két vontatási pontot rakott? Azt ugyan miért nem volt elég egy középre?
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2023.09.10. 12:01:49 -
Jóózsf István #5305 A kattogást én sem értem. Az a telefon bűne! -
#5304 Még soha.
És mi ez a kattogás? -
Jóózsf István #5303 Ilyen kép jelenséggel találkoztatok-e már ebben, vagy bármelyik játékban.
Mert nálam ez csak a hófutóban van! -
Jóózsf István #5302 Nagyon nem babráltam a MEKK-et. Azért is akadt el. Az utolsó tengely kormányzottsága nem sokat ad hozzá. Inkább csak kulturáltabban fordul! A pótot viszont szarrá reszeltem! :-) A múltkor írtam is róla. Nehéz, mint a rohadalom, de nem is borul fel egykönnyen! -
eta32 #5301 Azért annyira nem nehéz,főleg hogy mod géppel és póttal tolod...XD. -
Jóózsf István #5300 Egy kis vágykeltés, ínycsiklandozás, búgatás. A küldetések sem vészesek. Bár, a négy betonlap felcibálása a négy gurigával együtt a HÁLIVÚD felirathoz nem épp jószándékról tanúskodik! :) -
Jóózsf István #5299 A terep jó, szép, átgondolt, stb. Küldetésekkel nem foglalkoztam, csak annyit amit az F750-el meg tudtam csinálni felfedezés közben. Összesen talán 3-4 órát játszottam vele. Lehet, hogy ez nem lesz meg a pétées alatt, merthogy izomból megy a CsillagMező! :-) -
eta32 #5298 Egész jónak tűnik,kíváncsi leszek a véleményedre ha végeztél vele.... -
Jóózsf István #5297 Összefoglalva a 11.(?) fázis. -
Jóózsf István #5296 Ez nem is akkora hülyeség...!
Viszont, fájlcserélős mod. Nem lehet csak úgy feliratkozni rá.
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2023.09.04. 06:27:57 -
Jóózsf István #5295 Ez meg mi a f...om?
Hát mekkora egy kalap szar, ahhoz képest, ahogy elsőre gondolnánk!!!
Kellett a játékba mint egy falat kenyér! Nyilván javítani fognak a tapadásán és remélhetőleg a tömegén is, mert ha egy rakott sima két tengelyes zsámolyos eltolja, akkor... Ehhhh!
Szerencséjük, hogy kitiltottak a fókusz fórumból (Nincs konkretizálva, de nem jelenik meg semmi, amit írok!) mert ezt a véleményt nem tették volna zsebre! :-) -
Oldgamer #5294 Ezt értem, de ez a játék grafikailag nem egy húha kategória, ezt még egy ps 3 is elbírná. Ha a ps 4 simán megbírkózott egy TLOU 2 minőségű/grafikájú játékkal ködök nélkül, akkor a SR esetében mi a gond? Én inkább egyszerűen egy helytelen ködöt létrehozni szándékozó programozói bénaságnak tartom ezt a megjelenítési formát. Ismétlem: a tőlem pár m-re lévő tárgyak ( házak, fák ) miért fakók, szürkéskék színezetűek? Meg vattaszerű pamacsok úsznak az alacsony légtérben. Érdekes, hogy nem sok, de van mod pálya, ahol ezt elhagyták...és a játék fut szépen. Ezért írtam lentebb, hogy válogatok, nem játszom a homályos verziókkal. Az a baj, az utóbbiból van több. Na mindegy ez van, a játék maga mindig is tetszett, csak lehetne emiatt sokkal pofásabb kinézetű game. -
#5293 Azért a többségnek nincs high-end gépe.
A PS5 meg közel nem nevezhető annak. Hányadik éve is lesz kint? Most lesz a második szülinapja? És már fénykorában sem volt high-end. Viszont a rá optimalizált játékok sokszor stabilabban futnak, mint PC-n. Emellett nem lehet a beállításokat sem babrálni. Vagy teljesítmény módban játszol vagy minőségben. Utóbbi, háááát. Én a Horizon Forbidden West-et próbáltam ki. Gyorsan visszaváltottam a teljesítményre.
Amúgy igen, ennél a játéknál nem optimalizáltak megfelelően. És ezt a látási hibát még PC-n sem lehet kompenzálni. A ködöt szerencsére ki lehet kapcsolni.
De nem ez az egyetlen játék. Mások is alkalmazzák előszeretettel, ha a látvány és látási távolság a kérdés, akkor inkább csökkentik az utóbbit, hogy növeljék az előbbit. -
Oldgamer #5292 Igen, azt hallottam, hogy emiatt ködösítenek... A gond az, hogy pár ember miatt lerontják a képminőséget a többség számára, ez több mint gyalázat! Akkor minek vegyen az ember komolyabb vasat? Pl ps 5-öt? Vicc!
Szerintem ennél a játéknál a trehányság, az összecsapom nekik, jó lesz ez! szisztéma játszik szerepet sajnos. Bizony észrevettem, ez is azt mutatja amit fentebb vázoltam. Nem csak az úton lévő tereptárgyak, hanem a fák, meg azok levelei/ágai is később rajzolódnak ki. Mindezt úgy, hogy nagy tempó sem diktálható haladáskor, mi lenne ha ez a cég raly-t készített volna? Belegondolni is rossz. Sokszor a Dirt raly-t nyomom, sok éves játék tűrhető grafival, de stabil 60 fps-el fut, pop-up jelenség abszolút nem figyelhető meg rajta. Még ps 4 konzolokon is remekül fut. -
#5291 Egyrészt a köddel segítik a gyengébb géppel rendelkező játékosokat a jobb FPS elérésében.
Másrészt nem tudom, hogy észrevetted e, de nagyon sokszor van, hogy maga az akadály csak akkor látható, ha már nagyon közel vagy hozzá. Rendszerint az úton keresztben fekvő fákkal van így, hogy még a pontos helyzetük is megváltozik, mikor odaérek.
Baromi zavaró, mert így lehet, hogy rossz szögben fogok ráfordulni, aztán mehet a mazo.