-
Meglettek a képernyőmentések. Csináltam is a böngészőbe egy könyvjelzőt. Kaptok is néhányat azonnal.
Fullra pakolva. Csak azért nem raktam rá többet, mert féltem, hogy a saber fizika által a sárga tüskéken esetleg hajlamos átgurulni. Amúgy még 6 szál kellett volna. Meg 6 rövid egy másik helyről, szóval úgysem fért volna fel.
Melyik agyalágyult nem tudja, hogy a sikosítót nem a fára kell kenni?!!
Már indulásnál kijjebb csúszott, úgy hoztam le a hegyről.
Merthogy kettőt ezért nem fordulok.
A bálákról is csináltam egy jó képet, de azt megette valami, mert mégsincs meg.
És akkor itt a vége, huss el véle.
Még össze kell szedni a járgányokat és pótokat. De amúgy kész.
A steam azt írja, hogy az elmúlt két hétben 35,6 órát játszottam. Még nincs két hetes a régió. Szóval ennyi van benne. Mondjuk sokat segít az 1000 lötyis extra tank, bár elég jó helyen vannak a kutak, így igazán nem lett volna gond. Max a traktoroknak kellett volna egy tartályt vinnem.
Összességében egy kellemes régió. Élveztem.
Mondjuk a napelemes feladatnál a fejlesztő kezét szívesen 4 darabba törtem volna amiatt, amit a feladattal művelt.
Az új scout-ok tetszenek, jól megcsinálták őket, mégha nincs is köze az osztrákokhoz.
A trakeszok is jók, mind a kettő használható. Vagy csak, mert használható földet csináltak? 1 kivételével mindegyik sétagalopp volt. Mintha FS-sel toltam volna, csak itt van talajdeformáció szimuláció :D
Nohát, csak előkerültek a képek, szóval van még pár.
Itt azért izgultam egy kicsit. Hátulról sokkal jobban úgy tűnik, hogy megdől.
Azt írta a feladat, hogy "offroad truck" ajánlott. De, ha egyszer scout a pótkocsi?! Mindegy, megoldottam. Mivel a kötél tartja a helyén, így kötelet nem használhattam. Azért felvittem a világítótoronyhoz, így éjszaka, a rövidebb, meredek úton.
Vagy én felejtettem el teljesen vagy eredetileg nem volt állítható a futómű magassága. Tényleg nem tudom. Ezt most vettem észre, mikor már vittem el a kocsit. Nem amikor megérkeztem, vagy korábban.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2024.10.04. 22:08:26