mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • RJoco
    Azért nagy tróger banda.
    Ahelyett, hogy kitaláltak volna valami egyedit és mondjuk folyamatosan tudna szkennelni a verda, inkább lekoppintották a mod-okat. 15 liter egy tekerésért!? Rablás.
    A tornyokra ugyanúgy szükség van. Annyi, hogy most a radarnak köszönhetően hamarabb odatalálni.
    Illetve a tornyok által fel nem térképezett területeket is fel lehet térképezni. Amúgy nem nagy szám.

Most vettem észre, hogy a két verda nem is teljesen egyforma. Az egyiknek kapcsolható a difije, a másiknak viszont állandó.
    És, ha jól láttam, akkor a "kisebbre" nagy szem van rakva, vagyis a nagyobb pótokat is el tudom húzni vele. Míg a "nagyobbra" kis szem van rakva, bár így is van pár nagy pót a scout-on kívül, amit rá lehet kötni. De cserélhető.

Ezt az aszfalton való pótkocsi csúszkálást megoldhatnák már! Állandóan meg akar előzni. Mindegy, hogy félpót vagy vonós, állandóan megy ki oldalra. Nagyon idegesítő.

Láttam yt borítóképen, hogy 4 verdát kapunk. A játékban meg tapasztalom, hogy rengeteg pótkocsit kapunk. Eddig van 3 semi 5 férőhelyes, egy nagy tank, meg egy scout tank. Nem aprózták el. És elég jól gondoskodtak a hard-ban játszókról is.