6632
-
Jóózsf István #5912 Nnna, csak megjött. (Nem kell férjhez mennem.)
Elkezdtem szétmarcangolni a fájlokat.
Annyit már tudok, hogy közép Európa: Country="US,NE,CE" (De lehet, hogy afromagyar ekvádor.)
Ja, és ezt a Ford 750-nél találtam. Hogy az hogyan kerül középeurópába, azt nem tudom.
Új traktorok? Nem akarok szántani!!! KICSIT SEM!
RequiredAddon Types="kirovets_k700_coupler, kirovets_k7m_coupler, futom_7290ra_coupler, ankatra_1160_coupler"
Ezeket a talajművelő eszközökben találtam.
Kaptunk rövid rönkös pótot. És ha jól értem, akkor új közepest is.
Röpke három óra alatt meg is van. Az összes amerikai járművet meg lehet venni középeurópában is.
Nincs kedvem elindítani. Majd holnap referálok.
-
Jóózsf István #5911 Semmi. -
Jóózsf István #5910 Háááát. Azt nem írták, hogy melyik augusztus 1-e. Dehát még nincs éjfél se! :-D -
Jóózsf István #5909 Addig is hiánypótlónak: Ez egy egész tűrhető mod pálya. -
Jóózsf István #5908 Mostanában szoktam egy hetet várni. Mert elsőre nem is teljes a béta. Az első frissítéskor kerül bele minden. Az egy hét. Ha kibírok még egyet, akkor meg már az új géppel tolom.
Addig RIMÉKELEK.
elméletileg az új fórum is indulni fog valamikor.
"Fixed a bug where the GMC Brigadier 8000 truck's wheel centers did not correspond to the axis"
Azt nem tudom, hogy ezt hol, és hogyan csinálták, de fájljaikban semmi eltérés nincs.
Hacsak nem ez egy grafikai hiba volt és egy textúrákat tartalmazó részlegben van. -
Épp írni akartam, hogy miért nem nézed meg a steam hírekben, de aztán eszembe jutott, hogy epik vagy.
Nekem mindig beteszi a friss híreket. De mivel ma nem indítottam el a gépet, így...
Azért betehetted volna L-be a kocsit, hogy vajon úgy milyen a hangja hosszú távon. A tesójának gáz.
8 sebességes váltó? WTH?!
Majd, ha bekapcsolom a gépet és nem felejtem el, akkor be is húzom.
Már megint jóelőre megeszed a deszertet, aztán nem lesz miről beszélni, mikor aktuális lesz. Ráadásul úgyis tele lesz a béta hibával, félkész cuccal, úgyhogy megint árvízre számíthat az sg ;)
Vajon fórum nélkül, hogy fog menni a hibajelentés? Csak email-ekben? -
Jóózsf István #5906 Nem volt egyszerű megtalálni. A f.szbók oldalukon leltem rá!
Mert ugye én miért is keresném a gőzön, amikor nálam epikes!?!?!?!? Az meg le sem szar ezügyben.
Na mindegy.
És a peccsnócc is...
"Moreover, on August 1st, there will be an update on the Public Test Server
, to accommodate the future arrival of S14, stay tuned for more info! "
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Már csak kettőt kell aludnom. :-) Ki kellene valahogy bírni augusztus 15-ig és akkor teszt-teszt lenne.
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2024.07.30. 21:37:42 -
Jóózsf István #5905 Új gumi egy általam nem használt járműre. Jórészt a személyautók kaptak gumikat.
Daru akasztási pont a régi oldszkúl hosszú rönk szállító szerkentyűre, amit nem neveznék pótkocsinak.
Az atomból töröltek 200 sort, de vajon minek írták bele anno. Elsősorban a fényeivel barkácsoltak.
Van új fizetős dlc autó Rezvani Tank. Mint egy falat kenyér (1400HUF)
EZERNÉGYSZÁZAT a hangja is megér! :-)
Már hosszútávon annyira nem jó, mert valamilyen oknál fogva értelmes hangot nem tudnak készíteni, de kevés ilyen hatásos hang van a játékban. -
Jóózsf István #5904 És most honnan a bánatból tudom meg, hogy épp mi a túrót frissít a hófutó rilízen?
Valaki derítse ki, hogy mit frissített, mert nekem nem sikerült.
És amúgy nektek jött, vagy nálam ment félre valami? -
Jóózsf István #5903 Pár héten belül? Meg vagytok ti zavarodva! Mit ettetek?
" Forum is currently closed
Hi!
Sorry, our forum is currently closed… because something even better is on the way!
In just a few weeks, we’ll be launching a brand-new collaborative platform for our community, involving both you and the developers. Here’s a sneak peek of what you can look forward to:
New ways to connect and collaborate
Collect items and community points to personalize your experience
Influence the future of your favorite Focus games
Exclusive rewards
…and much more! ?
Stay tuned and see you soon!"
De ezt már korábban is másoltam ide nektek.
-
Jóózsf István #5902 Most vagy vége is van a fókusz fórumnak, vagy megint csak szívatnak.
De, mivel ugye lesz VALAMI ÚJ....
"No input file specified. "
Főoldal megvan!
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2024.07.29. 19:29:35 -
Jóózsf István #5901 Ééééééééé-sennnyi!
A logisztikát két lépcsőben tudtam csak felvenni, mert nem voltam rendesen felkészülve. De a sok daruzás így is megvan. Akit érdekel, majd szépen megkeresi az előző részt. (Vajon hol lehet?)
És ha lett volna egy csepp eszem, akkor az irányító központban is hagyok egy bicajt. Ehhhh!
Mehetek Tátra országba. Az melyik is? Ja, Magyar :-) -
Jóózsf István #5900 Még mindig Amúr.
A petróleum gyárhoz 72 egységnyi árut kell leszállítani. De ez így nem teljesen igaz, mert pár dolgot gyártatni kell.: Kis csőből, vasból, vasgurigából, betonlapból, homokból hamvas gyerekszarból, szűzhártyából.
Ha tippelnem kell, akkor 100 fölé megyünk. (megszámolni meg az számolja meg, akinek két anyja van!) Így is van elég bajom: "most akkor mennyi cementet dobtam már le? Hol is hagytam pár téglát?
És a nap fénypontja: Mindig van új...
A porfelhőt eregető jeges utat már nem is említeném! :-) -
Jóózsf István #5899 Amúrban az a csodálatos, hogy úgy írták meg, hogy egyre több kedvet csináljon a játékosnak.
Az első és második pálya ótvar szar. A harmadik már inkább átlagosnak mondható. A negyediken sétakocsikázunk, de a logisztikára figyelni kell. Kedvem van menni rajta.
Most rönközök, mert kell egy hídhoz és akkor már megcsinálom mindet és utána újult erővel neki a rakétakilövésnek. Azt akarom slusszpoénnak! -
Jó volt látni, hogy az elején arra mentél, amerre én is járok. Csak én nem tudok a sziklákon egyszerűen kimenni a partra, mint te. Pár méterrel odébb el lehet menni, csak kell egy másik verda, hogy áthúzzon a havon, olyan mély...
Amúgy az 5 tengelyes Azov-val járkáltam arra. Mivel az eleje elég hosszú, így sok helyen elakad. A sziklák, melyeken te simán átmentél, nálam szenvedés.
A végén azt a két nagy trélert nem is tudom, mivel tudnám elhúzni. A Zikz erős és stabil, de az a baja, mint az Azov-nak. Hosszú az eleje, minden vacakban elakadna.
A Mac nem elég stabil, a ferde utakon gondom lenne.
Pedig van sok szép feladat, csak alternatív útakat nem csináltak, mert azok vagy olyan vagy rosszabbak, mint az eredeti.
Ahogy mondod, egy büntetés. -
Jóózsf István #5897 Ez kiválóan mintázza amit összefoglaltál. Ez egy tuningolt verda. Arra készítettem, hogy "ne legyenek problémáim"! És ennyit tudtam kihozni belőle. Persze ez egy csapda, de tudjuk jól, hogy a régió első két pályája erről szól. Csak egy büntetés az egész.
Aztán a második kettő már mondható hangulatosnak. -
Jóózsf István #5896 18 ilyen üzenet volt. Megjelölve, mint olvasatlan.
elméletileg lenne rá mód, hogy mindet kijelölve megjelöljem mint olvasott. Az nem ment.
Vagy arra, hogy megjelöljem mindet...
Az sem ment.
Talán nem is baj, ha azt a szarkupacot bezárják és megpróbáljanak valami működőt összehozni. Ahova nem kell időről időre újra regisztrálni...
És ahova írni is tudok anélkül, hogy vért izzadva köröket fussak és nem azt írja, hogy ki vagyok tiltva. (Mondjuk nem az lenne az első fórum... :-)) -
Jóózsf István #5895 Ezt a fókuszon látom több helyen.:
"Hi!
Our forum is closing soon… because something even better is on the way!
In just a few weeks, we’ll be launching a brand-new collaborative platform for our community, involving both you and the developers. Here’s a sneak peek of what you can look forward to:
New ways to connect and collaborate
Collect items and community points to personalize your experience
Influence the future of your favorite Focus games
Exclusive rewards
…and much more! ?
Stay tuned and see you soon!" -
Köszi a kanyart!
Így elnézve a videót, ennek a mapnak tuti nem az áruszállítás a fő célja, hanem, hogy megtanítsa az embert összerakni egy jó verdát. Vanillával ez az útvonal nagyjából kivitelezhetetlen.
A többi meg hasonló, mint X4-ben a terraformálós lehetetlen feladat. Bár az is csak azért volt néha lehetetlen, mert néha elszámolta magát a gép... -
Jóózsf István #5893 Visszafogtam magam! Mármint, bizonyos tekintetben. ;-) -
Jóózsf István #5892 Nem.
Eleget büntettem már a világot a bénázásaimmal. :-)
Tudod, mit? A következő kanyart csak miattad felveszem! :-D
PagoX!
Köszönöm. Szerettem volna tudni, hogy nem én őrültem meg.
-
PagoX #5891 Megjelenéskor még benne volt. Tennessee után játszottam újra, de akkor már nem voltak. Gondolom, nem volt kedvük kijavítani, hogy amikor elmentél a rönkök mellett, azok több száz métert repültek a "remek fizikai szimuláció" miatt, ezért inkább törölték őket. -
De itt ott vagy már az alagútnál.
Az anyázós útról nem csináltál videót? :)) -
Jóózsf István #5889 Elsőre nem raktam púpra a cangákat. (anno) Van is róla dejó.
De most nagyon okos akartam lenni, és felraktam a csaló rakoncásra két sort. Végiganyáztam az utat! És meg is sértődtem, amikor leborítottam a felső sort. Úgyhogy most pihentetem kicsit. -
Elnyelte őket a föld?
Nálam már volt rá példa felborult pótnál, hogy egy szál eltűnt.
Hogyan viszed a legutálatosabb pályához azt a sok anyagot? Nálam már az is macerás, nemhogy ott még elvinni ide-oda.
Arra kíváncsi lennék, mikor megrakott málhásszekérrel mész az alagúthoz.
Persze, a te verdáiddal ez egyszerűbb, de nekem még a nem megrakottakkal is gondom szokott lenni. -
Jóózsf István #5887 De igen. De nem volt egyetlen szál sem sehol.
Már csak egy mentség van, hogy amikor körberohantam a járművekért hónapokkal ezelőtt, akkor összeszedtem. De hol vannak?
Mindegy vége viszkónak. Rettegett AMÚR következik.
Már kiszámoltam, hogy a legutálatosabb pályára milyen anyagok kellenek. Csak egyszer szeretném betenni oda a lábam! -
3.: Bocs! Tudod mióta nem jön gáz és az atomerőművek is állnak, azóta hideg van.
Nem ez az a rész, ahol csak pár darab szál van mindenhol és úgy kell összetalicskázni?
És itt jött elő az is, hogy az 1 a zárójelben nem egy rakományt jelent, hanem egy szálat, szóval nagyon is megszívhatja az ember, ha nem figyel. -
Jóózsf István #5885 Még mindig viszkó.
Itt amásodik pályán vannak amolyan fűrész bakok. Rönk állványok, amiken az emlékeim szerint KELLENE LENNIE rönköknek. Amit csak úgy össze lehet szedni.
NEDEMOSTNINCSENEK és becsszó nem én szedtem össze! A kérdés az:
1.: Hallucináltam, vagy most teszem?
2.: Lehet, hogy a bétában volt a kiadásban meg már nem?
3.: Valaki közületek belépett a játékomba és összeszedte tüzelőnek? -
Jóózsf István #5884 Átkerültem viszkonzinba. Itt van ugye a papírgyár. Azon nem lepődtem meg, hogy sok motyó kell a helyreállításához. Bár a 12 vasgurigát nem nagyon fogadom el.
De ennél van rosszabb. Mellette van egy vashíd amihez 6 HAT DARAB vasgerenda kell!! HOGYMI??? Azt ugyan mi a f.ért? Egy kutyaközönséges egy blokkból álló fityf.sz híd!
Vájjá!!
Attól nem messze van egy ugyanolyan közönséges fahíd. 8 deszka kell hozzá!
Úgy tűnik ez volt a fejlesztők legelmebetegebb korszaka. 2021 február. Javában tombol a kovid. Hullanak az emberek a föld bolygó az apokalipszis küszöbén. Ja nem! :-) -
Szavak nincsenek rá. -
Jóózsf István #5882 Már elszállt a mérgem, mert azóta a régiót is befejeztem.
De ennél ótvarabb fost életemben nem láttam! 20 perc után még viccesebb, de én nem röhögtem.
Tényleg csodálkozom, hogy a katerpillár nem pereli be a játék fejlesztőit becsületsértésért. Ez szerintem ezeknek a járműveknek a megcsúfolása. És ez igaz az összes kater járműre ebben a játékban! -
Nagyon ügyes vagy!
Én sem csinálhattam volna jobban ;) -
Jóózsf István #5880 És ha már PERSZE... -
Jóózsf István #5879 Persze mert...
Amikor megszületik az agyadban, hogy egy lehetetlen járművel teljesítesz egy kihívást és viccből még a felvételgombra is rányomsz és még arany is lesz a vége, akkor bírd ki röhögés nélkül! Persze mert nekem... Persze! Mert nekem közel másfél perc is maradt az arany végéig! :-D -
Jóózsf István #5878 Megint nem gondolkozol komplexxen.
A járműveknek nem is kell. A rajtuk lévő árunak kell és az én idegeimnek! :-)
Szeretnék végre ezen a fos régión túllenni, hogy haladhassak tovább az élvezetesebbek felé. Ki is hagyhatnám, de akkor meg az nyomasztana.
Mindegy felnőtt "férfi" vagyok. Kibírom! :-) -
Aszfalt?!?!
De, hát olyan gépeid vannak, hogy azoknak aszfalt sem kell!!! -
Jóózsf István #5876 Igen. Az a zárószám.
Érdekes, hogy nincsenek olyan nagyon rossz emlékeim erről a régióról, mint amennyire most szenvedek. Ez nyilvánvalóan a fogyatkozó türelmem miatt van.
Az első pályán a rönkökön kívül megcsináltam mindent. A második pálya azért jobb, mert itt szinte mindenhova eljutok aszfalton, így tudok "logisztikázni."
Várom már, hogy túl legyek rajta.
PTS-nek se híre se hamva. Nehogy az a verzió lépjen életbe, hogy most a fejlesztők pihennek KICSIT, mert az az én olvasatomban minimum egy hónap.
Ha így folytatják, akkor elérik az egy éves csúszást. -
Asszem itt pakoltam meg a hatos pótot 3 emelet magasra és vittem fel a dombra egy gyári verdával.
Bár itt azért a mod tátra erő is kivette a részét egy darabon. El is intézte az utakat rendesen.
Még mindig inkább ezt preferálom, mint Amur rettenetes útjait. Semmerre nem lehet közlekedni, mert mindenhol akadályba ütközik az ember.
Amúgy az a kőszállító vagy mi a fene dömper nagyon tré volt. Alig sikerült elvonszolnom a szállítmányt. És asszem abból is két kör kellett? -
Jóózsf István #5874 Most megint havaztam és megnéztem a küldetéseket.
Ez a bányának a MÁSODIK menete.
Ez harminc egység.
Ez meg ugyanazon a pályán a gyár első és második fázisa:
4 vas
6 deszka
4 beton blokk
6 fogyasztási cikk
és két kabin
6 vas
2 beton lap
8 üzemanyag
8 tégla
és a két kabin, de azt elég egyszer odarakni. SŐT lehet, hogy át is lehetne hozni a kabinokat a másik küldetésből...
Ha összeszámolom, akkor 24 hely az első, plusz a négy helynyi kabin
a második 32 hely!!!
És ez csak a gyár. A bánya ugyanekkora szívás volt és azt fel is kellett hordani ótvar úton.
Egy elmebeteg elme szüleménye ez a feladat kiosztás. -
Jóózsf István #5873 Hát ja.
Mondjuk a 16 papírt már vanillában is meg lehet oldani két fuvarból, de Lyukon :-) a főbb küldetések mindegyike elmebeteg. És itt inkább okoskodva három kanyar. Ha indián módra csinálom, akkor meg idegbaj, mert százszor borul szét, még úgy is, hogy ragasztót használok!
Most azon gondolkodom, hogy a játék ezen szakaszában a négy helyes jármű a tvinsztír volt, ami úton-útfélen felborult. ÉÉÉÉÉÉS nem tudott vontatni, csak kötélen!!!! Ami persze nem tartott vissza senkit. Legalábbis engem nem.
Tehát, azt mondhatjuk, hogy ide egyszerre maximum hat helynyi áru jöhetett. Illetve... tizenkettő, ha két pótos szerelvényt összekötött az ember. Csak ahhoz meg nem volt túl jó az út, hogy zökkenőmentes legyen.
Emlékszem, hogy anno itt nagyon vad dolgokat műveltem a tvinnel. Pöllö a hegy oldalában úgy közlekedtem, hogy fától fáig kötözgettem, hogy ne boruljon fel a rézsűn. És akkor még a pótkocsit is cibálni kellett a madzaggal. Na az volt csak igazán logisztika!