A LED monitorok is folyadékkristályosak, csak LED-es a háttérvilágítás, melynek köszönhetően sokkal kevesebbet fogyaszt, mint a korábbi, LCD monitornak hívott társaik.
Ha nincs megvilágítva a folyadékkristályos rész, akkro nem látsz a képből kb. semmit. Ezért is vannak fényesedési problémák velük. És ezért sincs tökéletes fekete rajtuk.
Ellenben az OLED vagy QD-OLED kijelzőknek nincs ilyen háttérvilágításuk, mert nem folyadékkristályos a kijelző, hanem apró LED-ek vannak egy panelon. A LED-ek meg világítanak, amit már lát az ember. A kikapcsolt LED-ek, pedig teljesen sötétek, ezért lesz fekete a fekete.
Amire te gondolsz, az szerintem a hátuljából kijövő fény. Vagy nem?
Az utolsó képeket jól betoltam az X4 fórumába. Ott tessék keresni a régió végét.
Pár órácska hétköznap, tegnap kb. egész nap, meg most a délelőtt. Szerintem úgy 20 óra lehetett benne. És nem használtam mod-os kocsit, pótot. Az extra üzemanyag viszont nagyon jól jött. Ha az nincs, akkor még pár órával ki lehetett volna tolni. De nekem így sem vett el az élvezeti faktorból, ellenben csökkentette a frusztrációs faktort. Nem kellett még üzemanyaggal is szaladgálnom. Bár csak pár autó volt, ahol igazán szükség volt rá. Egész jó helyre tették a garázst, meg a benzinkutat is. Mondjuk a reptérhez tehettek volna még egy töltőállomást.